Patpet T220

Patpet T220

A Patpet T220 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 3 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. Az újratölthető készülék az összes méretű és fajtájú kutya számára alkalmas 15 kg felett.

Výběr varianty produktu

33 415 Ft 27 620 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet T220

A biztonságos, hatékony és kíméletes Patpet T220 kiképző nyakörv állítható elektrosztatikus impulzust (1-16 szint), rezgést (1-8 szint) és hangjelzést kínál. Egyszerűen kiválaszthatja a legmegfelelőbb üzemmódot és funkciót kutyája nem megfelelő viselkedéséhez. Az ergonomikus kialakítású T220 adókészülék lehetővé teszi akár 3 kutya egyidejű kiképzését 400 m hatótávolságon belül. A könnyen elérhető gombok és az áttekinthető LCD kijelző lehetővé teszik a kényelmes vezérlést és hatékonyabb kutyakiképzést. A nyakörv cseppálló, enyhe esőben is használható, de vízbe nem meríthető. A mellékelt kettős USB-kábellel a vevő és az adó újratölthető.  

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T220 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, 8 szintű rezgés és 16 szintű elektrosztatikus impulzus korrekció. 

 

Hatótávolság

A Patpet T220 kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T220 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A csomagban található kettő USB kábel segítségével készülék 2-3 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban a vevőegység akkumulátora akár 30 napig, az adóegység akkumulátora 60 napig is bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T220 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T220 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T220 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó csak a legalapvetőbb víz elleni, IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 65 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5 cm, magassága 15,5 cm, a mélysége 3 cm és a súlya 77 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 8 cm, a mélysége 3 cm és a súlya 60 g. 
Technické parametry

Hatótávolság 400 m
Impulzus erőssége 16
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Az adó élettartama 2 - 3 hét
A vevő élettartama 30 nap
Kijelző megvilágított LCD
Vízálló védelem cseppálló
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Elektródák Rövid és hosszú elektródák
Adóegység súlya 77 g
Vevőegység súlya 60 g
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5 x 15,5 x 3 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3,5 x 8 x 3 cm
Hangerősség 1
Rezgés erőssége 8
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Akkumulátor ereje (vevő) 500 mAh
Akkumulátor ereje (adó) 250 mAh
Tápellátás tölthető akkumulátor

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.