Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Újdonság

Patpet 326

A Patpet 326 biztonságos és hatékony kiképző nyakörv minden méretű és fajtájú kutya számára. Három képzési móddal rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, melyek 11 fokozatban szabályozhatók. A billentyű zárnak köszönhetően elkerülhető a funkciógombok véletlenszerű megnyomása. A készülékkel egyszerre akár 2 kutya is képezhető 300 m-es hatótávolságon belül. Újratölthető és cseppálló.

 

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

35 385 Ft 29 244 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53503
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet 326 hatékony kiképző nyakörv az összes kutyafajta számára. A 3 biztonságos és hatékony edzésmódot ötvöző egyedülálló technológiájának köszönhetően korrigálja a kutya nem megfelelő viselkedését, miközben biztosítja a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot. Búcsút mondhat a bosszantó ugatásnak, menekülésnek és egyéb káros szokásnak! A nyakörv 3 edzési lehetőséget kínál: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, melynek intenzitása 11 fokozaton állítható. A Patpet 326 kör alakú háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, melynek köszönhetően éjszakai edzésre is alkalmas. A csomag tartalma egy kiképző clicker is, amely újabb remek segítőtárs lesz a kutyakiképzés során. A nyakörv akár 300 m-es távolságból is vezérelhető és egyszerre 2 kutya kiképzésére is használható. A vevő és adókészülék USB-C-n keresztül bármikor újratölthető. A Patpet 326 minden fajtájú és méretű kutyának alkalmas, 6 hónapos kortól és 15 kg-os súlytól.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 326 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzusok ereje 11 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet 326 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A vevő- és adókészülék beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik. A gyorstöltés kettős USB-kábellel történik, amelyet a csomag tartalmaz. A töltési sebesség 2-3 óra a teljes feltöltéshez. A vevő 11 napig, az adó 30 napig marad készenléti üzemmódban, használattól függően.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 326 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között vagy képezheti egyszerre a 2 kutyát.

 

Kijelző

A Patpet 326 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet 326 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX5 és az adókészülék IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes méretű kutyafajta számára alkalmas. Műanyagból készült, hossza 20 és 74 cm között állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 13,8 cm, a mélysége 3,2 cm és a súlya 77 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 7,8 cm, a mélysége 2,5 cm és a súlya 122 gramm. 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Patpet Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Vízhatlan Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 300 m
Funkció impulzus, rezgés, hangjelzés
Tápegység újratölthető
Impulzus ereje 11
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Tápegység újratölthető
Hatótávolság 300 m
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Impulzus erőssége 11
Vízálló védelem cseppálló
Ugatásgátló mód nem
Kijelző megvilágított LCD
A vevő élettartama 9 - 11 nap
Az adó élettartama 27 - 30 nap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 4 x 7,8 x 2,5 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4 x 13,5 x 2 cm
Vevőegység súlya 122 g
Adóegység súlya 85 g
Vízálló védelem Cseppálló
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak, A legnagyobb kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Újdonság
Patpet 326
Változatok (2)
pro 1 pro 2

Patpet 326

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
35 385 Ft

Összehasonlítás