Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Canicom 800 - 2 kutyás szett

A Num´Axes Canicom 800 univerzális elektronikus kiképzőnyakörv az összes kutyafajta képzésére alkalmas. A nyakörv hatótávolsága 800 méter és használatával egyszerre egy vagy két kutya képzése lehetséges. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, elektrosztatikus impulzus, booster.

További információk ›

Raktáron 2 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

112 940 Ft 93 341 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53373
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Num´Axes Canicom 800 modern elektronikus kiképzőnyakörv. Nagyon ügyes kiképzőnyakörv a nem túl igényes kutyák részére, melynek hatótávolsága 800 méter. Alkalmas a kis-, közepes- és a nagyobb kutyafajták képzésére. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, elektrosztatikus impulzus, booster. Az adókészülék úgynevezett BOOSTER gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően gyors és intenzívebb impulzus bocsátható ki. Az impulzus ereje beállítható a kívánt szintre (a képzéshez használt szintnél magasabb szintre). A "vészhelyzeti" booster gomb használata olyan esetekben ajánlott, amikor például a kutyát gyorsan és erőteljesen le kell állítani, és az alkalmazott képzési impulzusszint nem elegendő. A csomag 2 vevőegységet és nyakörvet tartalmaz, melynek köszönhetően egyszerre két kutya képezhető.

 

 

 


Hatótávolság

A Num Axes Canicom 800 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.


A működés (korrekció) típusa

A Num Axes Canicom 800 korrekcióként hangjelzéssel, és elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 15 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.


Energiaellátás

Az adókészülék 3V elemre működik, típus CR2. Az energiaszint az LCD kijelzőn figyelemmel kísérhető. A vevőkészülék szintén 3V elemre működik, melynek típusa CR2 (a vevőkészülék energiaszintjét a vevőn elhelyezett LED dióda mutatja).

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom 800 vízálló vevőkészülékkel lett ellátva (védettségi fokozat IPX7). Az adókészüléknek nem jelent gondot az eső, sár vagy hó sem, azonban víz alá nem meríthető. Ideális választás alap kutyaképzéshez.

 

A vezérelhető kutyák száma

A Canicom 800 egyszerre 2 kutya kiképzésére használható (2 vevőegység mellékelve). Kiválaszthatja, melyik kutyát szeretné kiképezni.

 

Kijelző

A Num Axes Canicom 800 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik. A kutya nappal és egyaránt sötétben is képezhető. A kijelző minden fontos információt tartalmaz - korrekció típusa, impulzusok ereje és az akkumulátor aktuális szintje. 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom 800 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható.

 Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm. A vevő szélessége 4,3 cm, magassága 6,8 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 75 gramm.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Canicom Típus szerint Hangjelzéses Elektromos Vízálló védelem szerint Vízhatlan Kutyák száma szerint 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 800 m
Funkció impulzus, hangjelzés, booster
Tápegység elemre
Impulzus ereje 15
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Tápegység elemre
Elem a vevőegységben 3V CR2
Elem az adóegységben 3V CR2
Hatótávolság 800 m
Funkció impulzus + hangjelzés + booster
Impulzus erőssége 15
Hangerősség 1
Vízálló védelem vízálló
Ugatásgátló mód nem
Kijelző megvilágított LCD
A nyakörv hossza 20 - 50 cm
A vevő élettartama 1 - 2 hónap
Az adó élettartama 1 - 2 hónap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3,8 x 6,8 x 4,3 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 10,8 x 5,5 x 2,4 cm
Vevőegység súlya 75 g
Adóegység súlya 85 g
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Canicom 800 - 2 kutyás szett

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
112 940 Ft

Összehasonlítás