BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0
BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0

BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0

Sleva 15% s kódem BAZ15

A Martin System MPS Dog 2.0 GPS nyakörv egy egyedülálló nyomkövető rendszer. A kutya pontos helyzete 8 másodpercenként frissül (60 km-es hatótávolságon belül, amennyiben az adó kommunikál a vevőkészülékkel). SIGFOX hálózaton belüli kommunikáció esetén (60 km-es hatótávolság felett) - a frissítés 10 percenként.

Výběr varianty produktu

486 490 Ft 402 060 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A Martin System MPS 2 GPS nyakörv a legnagyobb hatótávolsággal rendelkező nyomkövető készülék a piacon. A készülék hatótávolsága 60 km - egyenletes terepen. Rádiójelet használ a helymeghatározáshoz (frekvencia 869,5 mHz), így nincs szükség semmilyen engedélyre. A kis és kompakt méretű vevőkészülék rendkívül tartós és ellenálló. A kutya mozgása nem csupán az adókészülék kijelzőjén követhető, de mobilalkalmazás is használható a nyomkövetéshez. A kijelző minden fontos információt tartalmaz: a kutya távolsága Öntől, mozgásának sebessége, korrekció típusa és ereje, kutyák száma, jelerősség, akkumulátorszint. További nyakörv megvásárlásával egyszerre akár 32 kutya helymeghatározása és képzése lehetséges. Az adókészülék segítségével egyszerűen válthat a kutyák között.

 

A kutya pontos helyzete 8 másodpercenként frissül (60 km-es hatótávolságon belül, amennyiben az adó kommunikál a vevőkészülékkel). SIGFOX hálózaton belüli kommunikáció esetén (60 km-es hatótávolság felett) - a frissítés 10 percenként.

 

Hatótávolság

A Martin System MPS Dog 2.0 nyakörv segítségével akár 60 km-es hatótávolságon belül követheti kutyáját, valós időben. Mivel a készülék a legextrémebb körülményeknek megfelelően lett megtervezve és kialakítva, így vadászkutyák követésére is megfelel. A Sigfox antenna technológiának köszönhetően akár nagyobb távolságban is lokalizálható a kutya - 1 km-es pontossággal.

 

GPS funkció

A Martin System MPS Dog 2.0 rádióhullámot használ a helymeghatározáshoz, mely Európában megengedett és nincs szükség semmilyen engedélyre. A GPS nyakörv nagyon érzékeny GPS érzékelővel lett ellátva. 

 

Energiaellátás

A Martin System MPS Dog 2.0 újratölthető és cserélhető Li-Ion akkumulátorral lett ellátva, melyek kapacitása 1900mAh (adókészülék) és 1250mAh (vevőkészülék). A kettős hálózati töltő segítségével a készülék bármikor újratölthető. A töltés ideje 2 óra és megközelítőleg 3-6 napig bírja az akkumulátor.

 

Vízállóság

A Martin System MPS Dog 2.0 vevőkészüléke teljes mértékeben vízálló. Ideális választás kutyaképzéshez a vízben vagy extrém körülmények között (erdős vagy saras terület).

 

Vezérelhető kutyák száma 

További nyakörv megvásárlásával egyszerre akár 32 kutya helymeghatározása és képzése lehetséges. Az adókészülék segítségével egyszerűen válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Martin System MPS Dog 2.0 helymeghatározó nyakörv megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, melynek köszönhetően alkalmas nappali és éjszakai használatra is. A kijelző minden fontos információt tartalmaz: a kutya távolsága Öntől, mozgásának sebessége, korrekció típusa és ereje, kutyák száma, jelerősség, akkumulátorszint.

 

A nyakörv hossza

A Martin System MPS Dog 2.0 kiváló minőségű, tartós, gumírozott nyakörvvel rendelkezik. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A nyakörv vevőkészüléke nagyon kicsi és könnyű. A súlya mindössze 54 g.

 

 

Alkalmazás

Android alkalmazás letölthető itt

MPS DOG Aplikace
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.