Műholdas GPS nyomkövető DOG GPS X20 narancssárga

DOG GPS X20 egy professzionális GPS nyomkövető készülék, mellyel akár 9 kutya helyzetét is követheti, 20 km-es hatótávolságon belül. A készlet a kutya nyakörvén lévő adókészülékből és a vevőkészülékből tevődik össze. A gazdi a vevőkészüléken ellenőrizheti a kutya távolságát és irányát a készüléktől. Az adóegység műhold segítségével határozza meg saját helyzetét és rádiófrekvenciás jellel továbbítja az információt a vevőegységnek. A GPS X20 vezérlése rendkívül egyszerű, a vevőegység kijelzővel és számos funkcióval lett ellátva.

Výběr varianty produktu

196 305 Ft 162 235 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Műholdas GPS nyomkövető DOG GPS X20 narancssárga

DOG GPS X20 egy professzionális GPS nyomkövető készülék, mellyel akár 9 kutya helyzetét is követheti, 20 km-es hatótávolságon belül. A készlet a kutya nyakörvén lévő adókészülékből és a vevőkészülékből tevődik össze. A gazdi a vevőkészüléken ellenőrizheti a kutya távolságát és irányát a készüléktől. Az adóegység műhold segítségével határozza meg saját helyzetét és rádiófrekvenciás jellel továbbítja az információt a vevőegységnek. A nyakörvön állítható a helymeghatározás intervalluma (3, 6 vagy 9 másodpercenként). Minél rövidebb a beállított intervallum, annál pontosabb a kutya helyzete. A vevőegység kijelzőjén az alábbi információk is olvashatók: A rádiófrekvenciás jel erőssége, a GPS helyzet pontossága, az adó- és vevőkészülék akkumulátorának ereje. A DOG GPS X20 további kiegészítő funkciókkal rendelkezik: iránytű, FENCE - akusztikus határ, mely informálja amint a kutya átlépi a beállított távolságot a távvezérlőtől számítva. Beeper funkció, mellyel könnyedén megállapíthatja, hogy a kutya mozgásban van e vagy egy helyben áll. Waypoint funkció - a vevőkészülék lehetővé teszi az aktuális helyzet elmentését és a későbbiekben visszanavigál erre a pozícióra. Egyetlen vevőkészülékkel akár 9 adóegység is párosítható.

 

Legfőbb funkciók:

 • a készülék hatótávolsága 20 km közvetlen láthatósággal (tereptől függően)
 • további nyakörv megvásárlásával akár 9 kutya megfigyelésére
 • választható helymeghatározás frissítés (3,6 vagy 9 másodperc)
 • transzflektív, széles kijelző - közvetlen napfényben és sötétben is jól olvasható
 • iránytű funkció - milyen irányban tartózkodik a kutya
 • FENCE funkció - megjelölhető a kutya területe, ahol szabadon mozoghat
 • BEEPER funkció - állás / mozgásérzékelés
 • a vevőkészülék gyors indítása
 • könnyű és kisméretű vevőkészülék
 • hosszú élettartamú akkumulátor (40 óra)
 • egyszerű kezelés

 

 

Áttekinthető, megvilágított kijelző

A vevőkészülék kijelzője kiválóan olvasható közvetlen napfényben és sötétben is, a háttér-világításnak köszönhetően. Bekapcsolásakor a kijelző röviden kivilágít, majd néhány másodperc elteltével, energiamegtakarítás miatt kialszik. A kijelző bekapcsolásához egyszerűen bármikor nyomja meg a be / kikapcsoló gombot, mely 15 percre bekapcsolja a háttér-világítást, majd automatikusan kikapcsol. Amennyiben nincs szüksége, hogy a kijelző 15 percig folyamatosan világítson, a be / kikapcsológomb ismételt megnyomásával kikapcsolható a háttér-világítás. A vevő kijelzőjén nyomon követhető az RF jel erőssége, a GPS helyzet pontossága, az adó és a vevő akkumulátorának állapota.

 

Legfőbb funkciók:

 • a készülék hatótávolsága 20 km közvetlen láthatósággal (tereptől függően)
 • további nyakörv megvásárlásával akár 9 kutya megfigyelésére
 • iránytű funkció - milyen irányban tartózkodik a kutya
 • FENCE funkció - megjelölhető a kutya területe, ahol szabadon mozoghat
 • BEEPER funkció - állás / mozgásérzékelés
 • WYPOINT funkció - akár 4 vevőkészülék helyzete elmenthető - lehetőség van a a navigálásra az elmentett pontokhoz
 • CAR mode - üzemmór a vevőkészülék használatához autóban

 

Hosszú élettartamú akkumulátor 

Az X20 GPS nyomkövető vevő- és adókészüléke egy 1850 mAh-os Li-Pol akkumulátort tartalmaz, mely hihetetlen 50 órás működést biztosít. A lemerült akkumulátor teljes újratöltése mindössze kb. 3 órát vesz igénybe - egy speciális klip-töltővel (a csomag tartalma). Ha az akkumulátor néhány év használat után veszít kapacitásából, könnyen újra cserélhető.

 

A készülék megfelelő kalibrálása 

A nyakörv párosítása 
Technické parametry

Hmotnost vysílače 142 g
Hmotnost přijímače 192 g
Životnost přijímače 45 hours
Životnost vysílače 50 hours
Vodotěsnost vodotěsnost
Zobrazení mapy
Navigační systém GPS
Dosah obojku 20 km
Nabíjení dobíjecí
Délka obojku 33 - 66 cm
Počet psů 1-9
Akumulátor v přijímači Li-Pol 1850 mAh
Akumulátor ve vysílači Li-Pol 1850 mAh
Rozměry přijímače 119 x 62 x 15
Rozměry vysílače 77 x 45 x 29
Vevőegység súlya 192 g
Adóegység súlya 142 g
Nyakörv hossza 33 - 66 cm
Kutyák száma 1 - 9 kutya
Vízálló védelem vízhatlan
Vevő tápegysége újratölthető akkumulátor Li-Po
Adó tápegysége újratölthető akkumulátor Li-Po
Kijelző LCD megvilágított

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.