Reedog Aqua Smart itatókút

A Reedog Aqua Smart egy modern itatókút kutyáknak és macskáknak, 2,5 literes víztartállyal. Az intelligens itatókút maximális tiszta vizet biztosít, melynek köszönhetően négylábú kedvencei elegendő mennyiségű vizet fogyasztanak. Az itatókút rendkívül csendes, minőségi anyagokból készült és hármas szűrőrendszerrel egészül ki. Nagy víz-kapacitásának köszönhetően minden kutya- és macskafajta számára alkalmas.

31 655 Ft 26 160 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Reedog Aqua Smart itatókút

Ha megbízható itatókutat keres négylábú kedvence számára, akkor ajánljuk a Reedog Aqua Smart 2,5 literes űrtartalmú terméket. Az itatókút hatékony, alacsony fogyasztású és rendkívül csendes, így nem zavarja meg otthona nyugalmát. Az automatikus itatókút háromszoros tisztítást kínál, nagy teljesítményű vízforgató rendszerrel, valamint aktív szénszűrővel és ioncserélő gyantával ellátott szűrővel. Ennek köszönhetően négylábú kedvence ivóvize egészséges, oxigénnel dúsított és ízletes lesz. Az itatókút két üzemmóddal rendelkezik. A Normál üzemmód egész nap és éjszaka is biztosítja a friss vizet, az intelligens üzemmód pedig energiatakarékos, minden 6 percnyi munkavégzés után 1 perc szünetet tart. Az okos itatókút fényjelzéssel figyelmezteti Önt a víz feltöltésének és a szűrő tisztításának vagy cseréjének szükségességére. A Reedog Aqua Smart kiváló minőségű ABS műanyagból készült. Az érintőgombok megkönnyítik a készülék beállítását és kezelését.

Legfőbb funkciók:

  • Rendkívül csendes működés, kevesebb mint 20 decibel, éjszaka is használható
  • Az itatókút kapacitása 2,5 l
  • ABS műanyag
  • 2 üzemmód: normál / intelligens
  • Háromszoros szűrőrendszer
  • Érintőgombok
  • Fényérzékelő - figyelmeztet a víz hiányára és a szűrő cseréjére
  • Teljesen szétszerelhető
  • Töltés USB kábelen keresztül
  • Méretek: 21 x 21 x 15 cm

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.