Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Reedog No Bark Premium ugatásgátló nyakörv

A Reedog No bark Premium ugatásgátló nyakörv új generációjú, innovatív technológiával felszerelt, teljesen programozható nyakörv, mely kynológusokból álló, speciális csoport kifejlesztésével készült. Rendelkezik hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal. A rezgések és impulzusok ereje 7 szinten állítható. Állítható továbbá az ugatás érzékenysége is (7 szinten) és a beépített mikrofonnak köszönhetően alkalmas üvöltés ellen is. A Reedog No bark Premium 1 méteres vízmélységig meríthető, az újratölthető akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap és érintőkijelzővel lett ellátva. Alkalmas az összes kutyafajta számára 5 és 50 kg között. 

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 10. 5.

31 660 Ft 26 163 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P45652
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Reedog No bark Premium ugatásgátló nyakörv új generációjú, innovatív technológiával felszerelt, teljesen programozható nyakörv, mely kynológusokból álló, speciális csoport kifejlesztésével készült. Rendelkezik hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal. A rezgések és impulzusok ereje 7 szinten állítható. A készülék a beépített mikrofon és a kutya hangszálainak rezgése alapján érzékeli az ugatást. Állítható az ugatás érzékenysége is (7 szinten) és a beépített mikrofonnak köszönhetően alkalmas üvöltés ellen is. A Reedog No bark Premium 1 méteres vízmélységig meríthető (maximálisan 30 percig), az újratölthető akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap és érintőkijelzővel lett ellátva. Alkalmas az összes kutyafajta számára 5 és 50 kg között. Az ugatásgátló nyakörv 3 típusú korrekcióval rendelkezik. Az egyes korrekciók kombinálhatók egymással, valamint állítható a rezgések és impulzusok ereje. Beállítható: hangjelzés+rezgés, hangjelzés+impulzus, hangjelzés+rezgés+impulzus. A megvilágított érintőkijelzőn az összes adatot ellenőrizheti: energiaszint, korrekciószint, ugatás érzékenység. A hangjelzés korrekciót nem lehet deaktiválni. Az érzékenység és intenzitás beállításának köszönhetően ideális kisebb és nagytestű kutyák számára egyaránt.

 

 

 

 

Az ugatás felismerése

A Reedog No bark Premium a beépített mikrofon és a kutya hangszálainak rezgése alapján érzékeli az ugatást. A készülék érzékenysége állítható 7 szinten, melynek köszönhetően akár már a leghalkabb ugatásra is aktiválódhat a nyakörv. A nyakörv felismeri az üvöltést is. 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog No bark Premium ugatásgátló nyakörv 3 típusú korrekcióval rendelkezik. Az egyes korrekciók kombinálhatók egymással, valamint állítható a rezgések és impulzusok ereje. Beállítható: hangjelzés+rezgés, hangjelzés+impulzus, hangjelzés+rezgés+impulzus. A hangjelzés korrekciót nem lehet deaktiválni. Az érzékenység és intenzitás beállításának köszönhetően ideális kisebb és nagytestű kutyák számára egyaránt.

 


A nyakörv beállítása

Az impulzusok és rezgések ereje 7 szinten állítható. A Reedog No bark Premium ugatásgátló nyakörvnél állítható az ugatás érzékenysége, melynek köszönhetően a kutya üvöltése esetén is hatékonyan reagál a készülék. A 7 szintű impulzusok és rezgések közül kiválaszthatja kutyája számára a legmegfelelőbb szintet, mellyel meggátolja a nem kívánt ugatást. A megvilágított érintőkijelzőn az összes adatot ellenőrizheti: energiaszint, korrekciószint, ugatás érzékenység.

 

Energiaellátás

A Reedog No bark Premium akkumulátora újratölthető. Az akkumulátor kapacitása 300 mAh és megközelítőleg 14 napig bírja egyszeri feltöltéssel. Mindenekelőtt attól függ, hogy milyen gyakran aktiválódik a nyakörv.

 

Vízállóság 

A Reedog No bark Premium teljes mértékben vízálló és IP67 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot eső vagy havazás sem és 1 méteres vízmélységig meríthető (maximálisan 30 percig).

 

Kutyafajta

Az univerzális nyakörv az összes kutyafajta számára is megfelel. Alkalmas kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára 5 és 50 kg között.

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült, fekete-fehér színben. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 25 és 62 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A nyakörv vevőkészüléke ergonomikusan lett kialakítva. Szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3,7 cm és a súlya 93 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • teljesen programozható
 • kynológusok által kifejlesztett
 • 7 szintű rezgés korrekció, 7 szintű impulzus korrekció
 • 7 szintű ugatási érzékenység
 • az összes méretű kutya számára
 • újratölthető akkumulátor
 • 1 méteres mélységig meríthető
 • készenléti üzemmód
 • érintőkijelző

 

A termék hátrányai:

 • nincs

 

A csomag tartalma:

 • 1x vevőkészülék Reedog
 • 1x állítható tartós nejlon nyakörv
 • 1x USB töltőkábel
 • 1x útmutató
 • 1x tesztdióda
 • 2x elektróda

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízbe meríthető Üvöltés elleni nyakörvek Reedog Nejprodávanější

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Érzékenység beállítása igen
Ugatás felismerése ugató hang
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hangjelzés szint 7 úrovní
Rezgés szint 7 úrovní
Impulzus szint 7 úrovní
Nyakörv hossza 25 - 62 cm
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
Elem a vevőkészülékben 300 mAh
Vevőkészülék élettartama 14 dní
Vevőkészülék súlya 93 g
Vevőkészülék méretei 4 x 7 x 3,7 cm
méret Közepes kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, A legnagyobb kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Dogtra eF-3500 elektromos kerítés
Változatok (5)
pro 1 psa pro 2 psy pro 3 psy pro 4 psy pro 5 psů

Dogtra eF-3500 elektromos kerítés

Na cestě 2 kusů, szerdán 10. 11. Önnél
158 925 Ft

Összehasonlítás

Változatok (3)
pro 1 psa pro 2 psy pro 3 psy

Patpet T250

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
36 430 Ft

Összehasonlítás

Dogtra RB 1000 hanglokátor

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
162 105 Ft

Összehasonlítás

Műanyag nyakörv, fekete 15 mm x 50 cm

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
2 050 Ft

Összehasonlítás

Elektronický plot pro psy iTrainer W227
Változatok (5)
pro 1 psa pro 2 psy pro 3 psy pro 4 psy pro 5 psů

iTrainer W227 láthatatlan kutyakerítés

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
39 610 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék d-control 300 AQUA spray

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
26 885 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek