SureFlap mikrochipes kutyaajtó
SureFlap mikrochipes kutyaajtóSureFlap mikrochipes kutyaajtóSureFlap mikrochipes kutyaajtó Zobraz video
Sleva
17 090 Ft

SureFlap mikrochipes kutyaajtó

Akce

A SureFlap mikrochipes kutyaajtó nagyobb mint a SureFlap mikrochipes macskaajtó, ezért ideális a nagytestű macskák és kisebb kutyafajták számára. 

Výběr varianty produktu

Původně 83 575 Ft 66 485 Ft 54 945 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

SureFlap mikrochipes kutyaajtó

SureFlap mikrochipes kutyaajtó, mely elemre működik és kizárólag az Ön kutyája belépését engedélyezi! Az LCD kijelzővel ellátott ajtó szerelhető falra, üvegre vagy fa felületre és mikrochip kód használatával, akár 32 kutya vagy macska számára is programozható. Nyakörv használata nem feltétel. Amennyiben négylábú barátja nem rendelkezik mikrochippel, alternatív módon nyakörv-medállal is használható az ajtó (SureFlap medál - 1 db a csomag tartalma). A kutyaajtót manuálisan kell beállítani, házi kedvence mikrochip kódjának megadásával. Az ajtó rögzíti a kódot és amint közeledik, beengedi házi kedvencét. A kedvence integrált mikrochipjét leolvasó, beépített érzékelőnek köszönhetően idegen állatok nem juthatnak be a házba. A mikrochipet az állatorvos ülteti be kutyusa vállába, mely egyedi azonosítószámmal rendelkezik. A termék további előnye, hogy beprogramozható, mikor hagyhatja el a házat házi kedvence, így teljes mértékben a felügyelete alatt lesz négylábú barátja. A SureFlap mikrochipes kutyaajtó eltér a SureFlap Dual Scan modelltől, mégpedig abban, hogy csak 1 leolvasóval rendelkeznek. Ez annyit jelent, hogy bármilyen házi kedvenc kimehet a házból az ajtón keresztül, azonban már csak a mikrochippel rendelkező kutyát vagy macskát engedi vissza.

 

 

 

Hogyan működik a mikrochip?

  • A mikrochip beültetését az állatorvos végzi. A mikrochip egyedi azonosítószámmal rendelkezik. Ezt a chipet a kutya vállába ültetik be és a kutyus nevével és címével adatbázisba kerül. Például ha házi kedvence elveszne, az állatorvos a megfelelő leolvasóval meg tudja állapítani a tulajdonost.
  • A SureFlap egyetlen gombnyomással elmenti kutyája chipszámát. Szükség szerint akár 32 különböző chipszám rögzíthető. Miután elmentette a chipszámot, a SureFlap kutyaajtó kizárólag az Ön kutyája vagy macskája belépését engedélyezi. Így megakadályozza egyéb, nem kívánt látogatók belépését a lakásába.
  • A mikrochip leolvasó az alagútban található és lehetővé teszi a chip leolvasását nagyobb távolságból is (kiváló hatótávolság, pl. ha elmozdulna a chip). A macskaajtó a másodperc töredéke alatt kinyílik és 1 másodperccel macskája áthaladását követően, automatikusan becsukódik. A SureFlap manuális négyutas zárral rendelkezik, mely aktiválva, leállítja az automatikus működést.
  • A háziállat mikrochipjének kompatibilitását leellenőrizheti itt, az oldal alsó részén.

 

SureFlap mikrochipes kutyaajtó - tekintse meg, hogyan működik az ajtó

 

Milyen ajtóra szerelhető a SureFlap?

  • A SureFlap kutyaajtó gondmentesen szerelhető bármilyen ajtófelületre (fa, műanyag, üveg, fal). Üvegajtóra történő szerelés esetében szükséges a megfelelő kiegészítő "adapter" megvásárlása. Ez a kiegészítő elem abban az esetben is jól jöhet, ha az előző kutyaajtó eltávolítása után nagyobb méretű nyílás maradt az ajtón, mint amire szüksége van a SureFlap beszereléséhez. Az ajtó dupla üvegajtóra is szerelhető.
  • Fémlemezes ajtók esetében kövesse a szerelési útmutatót, mivel a fémajtó csökkentheti a kutyaajtó érzékelőjének leolvasóképességét. Amennyiben az utasításoknak megfelelően jár el szerelés közben, hasonló probléma nem léphet fel. 

 

 

SureFlap mikrochipes kutyaajtó szerelése

 

SureFlap mikrochipes kutyaajtó szerelése üvegajtóra

 

Videó - SureFlap mikrochipes kutyaajtó szerelése falra

A SureFlap kutyaajtó ugyanolyan méretekkel rendelkezik, mint egyéb, kereskedelmi forgalomban kapható macskaajtó, így könnyedén cserélhetők.

Mérete:

  • Teljes méretei: 26,2 x 28,1 cm, mélysége 7 cm
  • Átjárási méretek: Sz 17,8 x M 17 cm
  • Szereléshez szükséges kivágási méretek: Sz 20,7 x M 23,4 cm

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.