Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

SureFlap mikrochipes kutyaajtó

A SureFlap mikrochipes kutyaajtó nagyobb mint a SureFlap mikrochipes macskaajtó, ezért ideális a nagytestű macskák és kisebb kutyafajták számára. 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 24. 6. 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 6. 26.

69 870 Ft 57 745 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P2544
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

SureFlap mikrochipes kutyaajtó, mely elemre működik és kizárólag az Ön kutyája belépését engedélyezi! Az LCD kijelzővel ellátott ajtó szerelhető falra, üvegre vagy fa felületre és mikrochip kód használatával, akár 32 kutya vagy macska számára is programozható. Nyakörv használata nem feltétel. Amennyiben négylábú barátja nem rendelkezik mikrochippel, alternatív módon nyakörv-medállal is használható az ajtó (SureFlap medál - 1 db a csomag tartalma). A kutyaajtót manuálisan kell beállítani, házi kedvence mikrochip kódjának megadásával. Az ajtó rögzíti a kódot és amint közeledik, beengedi házi kedvencét. A kedvence integrált mikrochipjét leolvasó, beépített érzékelőnek köszönhetően idegen állatok nem juthatnak be a házba. A mikrochipet az állatorvos ülteti be kutyusa vállába, mely egyedi azonosítószámmal rendelkezik. A termék további előnye, hogy beprogramozható, mikor hagyhatja el a házat házi kedvence, így teljes mértékben a felügyelete alatt lesz négylábú barátja. A SureFlap mikrochipes kutyaajtó eltér a SureFlap Dual Scan modelltől, mégpedig abban, hogy csak 1 leolvasóval rendelkeznek. Ez annyit jelent, hogy bármilyen házi kedvenc kimehet a házból az ajtón keresztül, azonban már csak a mikrochippel rendelkező kutyát vagy macskát engedi vissza.

 

 

Hogyan működik a mikrochip?

  • A mikrochip beültetését az állatorvos végzi. A mikrochip egyedi azonosítószámmal rendelkezik. Ezt a chipet a kutya vállába ültetik be és a kutyus nevével és címével adatbázisba kerül. Például ha házi kedvence elveszne, az állatorvos a megfelelő leolvasóval meg tudja állapítani a tulajdonost.
  • A SureFlap egyetlen gombnyomással elmenti kutyája chipszámát. Szükség szerint akár 32 különböző chipszám rögzíthető. Miután elmentette a chipszámot, a SureFlap kutyaajtó kizárólag az Ön kutyája vagy macskája belépését engedélyezi. Így megakadályozza egyéb, nem kívánt látogatók belépését a lakásába.
  • A mikrochip leolvasó az alagútban található és lehetővé teszi a chip leolvasását nagyobb távolságból is (kiváló hatótávolság, pl. ha elmozdulna a chip). A macskaajtó a másodperc töredéke alatt kinyílik és 1 másodperccel macskája áthaladását követően, automatikusan becsukódik. A SureFlap manuális négyutas zárral rendelkezik, mely aktiválva, leállítja az automatikus működést.
  • A háziállat mikrochipjének kompatibilitását leellenőrizheti itt, az oldal alsó részén.

 

SureFlap mikrochipes kutyaajtó - tekintse meg, hogyan működik az ajtó

 

Milyen ajtóra szerelhető a SureFlap?

  • A SureFlap kutyaajtó gondmentesen szerelhető bármilyen ajtófelületre (fa, műanyag, üveg, fal). Üvegajtóra történő szerelés esetében szükséges a megfelelő kiegészítő "adapter" megvásárlása. Ez a kiegészítő elem abban az esetben is jól jöhet, ha az előző kutyaajtó eltávolítása után nagyobb méretű nyílás maradt az ajtón, mint amire szüksége van a SureFlap beszereléséhez. Az ajtó dupla üvegajtóra is szerelhető.
  • Fémlemezes ajtók esetében kövesse a szerelési útmutatót, mivel a fémajtó csökkentheti a kutyaajtó érzékelőjének leolvasóképességét. Amennyiben az utasításoknak megfelelően jár el szerelés közben, hasonló probléma nem léphet fel. 

 

 

SureFlap mikrochipes kutyaajtó szerelése

 

SureFlap mikrochipes kutyaajtó szerelése üvegajtóra

 

Videó - SureFlap mikrochipes kutyaajtó szerelése falra

A SureFlap kutyaajtó ugyanolyan méretekkel rendelkezik, mint egyéb, kereskedelmi forgalomban kapható macskaajtó, így könnyedén cserélhetők.

Mérete:

  • Teljes méretei: 26,2 x 28,1 cm, mélysége 7 cm
  • Átjárási méretek: Sz 17,8 x M 17 cm
  • Szereléshez szükséges kivágási méretek: Sz 20,7 x M 23,4 cm

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

SmartPet Táplálék és felszerelés Ajtók Kutyáknak Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Chipre nyíló SureFlap Macskáknak Chipre nyíló

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció nyitás chipre
Tápellátás Elem
Szín Barna, Fehér
Anyaga műanyag
Ajtó (sz x m) 26,8 x 28,1 cm
Alagút 7 cm
Nyílás (sz x m) 17,8 x 17 cm
méret Kistestű kutyáknak, Legkisebb kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Dvířka pro kočky SureFlap s mikročipem
Változatok (2)
bílá hnědá

SureFlap mikrochipes macskaajtó

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
45 995 Ft

Összehasonlítás

Sureflap Microchip Cat Door Connect macskaajtó

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
104 885 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -20%

Hátoldal Reedog Medium White

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
4 600 Ft
3 680 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -20%

Előoldal Reedog Large Brown

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
5 395 Ft
4 315 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -20%

Hátoldal Reedog Mini Brown

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
3 805 Ft
3 045 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -20%

Tartalék lengőajtó Reedog Medium

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
4 440 Ft
3 550 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -20%

ID medál a PET MATE ajtóhoz

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
14 310 Ft
11 445 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -20%

Hátoldal Reedog Mini White

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
3 805 Ft
3 045 Ft

Összehasonlítás