Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

PetSafe® Stay + Play vezeték nélküli kutyakerítés

A PetSafe® Stay + Play láthatatlan kutyakerítés használatával nincs szükség ásásra és vezetékek szerelésére a kertben. Az alapegység 64 méteres távolságba sugároz és a kutya nem hagyhatja el ezt a területet (32 méteres körsugár). További alapegység használatával a tiltott zóna tetszés szerint bővíthető. Elhelyezhet egy alapegységet a ház mögött, a második alapegységet a ház előtt és lefedi így a teljes földterületet. A készülék hangjelzés és 5 szinten állítható impulzus korrekcióval rendelkezik. További vevőkészülék megvásárlásával, egyszerre több kutya is csatlakoztatható az alapegységhez. A PetSafe® Stay + Play elektromos kutyakerítés ideális választás, amennyiben szeretne biztos lenni abban, hogy a kutya tiszteletben tartja a biztonsági zóna határait.

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 22. 4. 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 24.

207 850 Ft 171 778 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P5959
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az amerikai gyártású PetSafe® Stay + Play láthatatlan kutyakerítés használatával nincs szükség ásásra és vezetékek szerelésére a kertben. Garantálja a hosszú távú és problémamentes működést. Az alapegység 64 méteres távolságba sugároz és a kutya nem hagyhatja el ezt a területet (32 méteres körsugár). További alapegység használatával a tiltott zóna tetszés szerint bővíthető. Elhelyezhet egy alapegységet a ház mögött, a második alapegységet a ház előtt és lefedi így a teljes földterületet. A készülék hangjelzés és 5 szinten állítható impulzus korrekcióval rendelkezik. További vevőkészülék megvásárlásával, egyszerre több kutya is csatlakoztatható az alapegységhez. A PetSafe® Stay + Play elektromos kutyakerítés ideális választás, amennyiben szeretne biztos lenni abban, hogy a kutya tiszteletben tartja a biztonsági zóna határait.

 


Zóna beállítása

A láthatatlan elektromos kutyakerítés beállításai az alapegységen végezhető. Minimális hatótávolság 5 méter, maximális hatótávolság 32 méter, minden irányban.

 


A működés (korrekció) típusa

A láthatatlan kutyakerítés hangjelzés és 5 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval lett ellátva. Az egyik legjobb vezeték nélküli kerítés a piacon, megbízhatóan figyeli a kutyáját, és megakadályozza, hogy elhagyja a kijelölt területet. A nyakörv biztonsági zárral rendelkezik (maximálisan 15 másodpercig adagolható impulzus).


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A vezeték nélküli kutyakerítés használatához nincs szükség vezetékre. Az alapegység 32 méteres távolságba sugároz, minden irányban.

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A feltöltési idő 2-3 óra. Az akkumulátor élettartama megközelítőleg 3 hét (az indított korrekciók számától függően). LED dióda jelzi az elem energiaszintjét. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, pl. áramszünet, áramkimaradás estén.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke teljes mértékben vízálló. Alkalmas nedves, vizes terepekre, esőben, hóban. A vevőkészülékkel a kutya akár a medencébe is ugorhat. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre több kutya is csatlakoztatható.

 


A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 15 és 58 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az alapegység szélessége 24 cm, magassága 24 cm, mélysége 20 cm. A vevőkészülék szélessége 6,1 cm, magassága 2,7 cm, mélysége 4,2 cm és a súlya 71 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • nagyon egyszerű telepítés
 • teljesen vízálló vevő
 • újratölthető
 • 5 fokozatú impulzus
 • hangjelzés
 • hatótávolság akár 34 méter
 • korlátlan számú kutyának

 

A termék hátrányai:

 • csak kör alakú határ

 

A csomag tartalma:

 • alapegység
 • hálózati adapter
 • vevő nyakörvvel
 • hálózati adapter USB kábellel a vevőhöz
 • rövid és hosszú elektródák
 • 50 db-os zászlóskészlet
 • neon tesztlámpa
 • használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Láthatatlan kerítések Vezeték nélküli kerítések

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Telek kerülete 200 m
Vízálló védelem Vízhatlan
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Bezdrátový ohradník pro psy Petsafe Stay + Play
Változatok (1)
Rozbaleno

BAZÁR - Petsafe Stay + Play vezeték nélküli kutyakerítés

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
203 160 Ft

Összehasonlítás

Patpet F200C
Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Patpet F200C

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
49 890 Ft

Összehasonlítás

PetSafe® Stay + Play

10 nap, hétfőn 5. 6. Önnél
204 725 Ft

Összehasonlítás

Patpet F900 PLUS

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
71 785 Ft

Összehasonlítás

Bezdrátový ohradník pro psy PetSafe
Változatok (1)
pro 1 psa

PetSafe® vezeték nélküli kutyakerítés

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
187 520 Ft

Összehasonlítás

Patpet F800

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
85 860 Ft

Összehasonlítás