Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

BAZÁR - SportDog SD-1875E lokátorral

A SportDog SD-1875E professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 1600 méter. Az adó- és vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). Árban elérhető kiváló kiképzőnyakörv, magas hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al ellátva. Hangjelzés, rezgés, impulzus és booster funkciókkal rendelkezik, melyek 14 szinten állíthatók.

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 12:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 6. 20.

192 475 Ft 159 072 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P48046
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Tartozékok(2)
Elektrický výcvikový obojek SportDog SD-1875E
BAZÁR - SportDog SD…
192 475 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A SportDog SD-1875E elektronikus kiképzőnyakörv kiváló eszköz, mely árban elérhető, magas hatótávolsággal, hanglokátorral (hallható akár 450 méteres távolságból), számos állítható programmal és modern design-al lett ellátva. Hihetetlenül sokoldalú kiképzőnyakörv és ideális választás vadászkutyák alap, valamint professzionális képzéséhez.  Az adó- és vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). További vevő hozzáadásával a SportDog SD-1875E nyakörv bővíthető 6 kutya képzésére egyszerre. Kényelmes, gumibevonattal ellátott, ergonomikusan kialakított adókészülék. A SportDog SD-1875E legizgalmasabb része az adó sokoldalúsága, amely a képzési módok széles választékát kínálja. A képzési módokat bármikor megváltoztathatja a kiképzés során. Egyszerűen előre beállíthatja a használni kívánt üzemmódokat, és szabadon válthat közöttük a képzés során. Az adókészülék segítségével a váltás nagyon gyors és egyszerű.  Az impulzusok ereje 14 szinten állítható be, lehetőség nyílik a hangjelzés és impulzus vagy rezgés és impulzus kombinációjára, változtatható az időtartam és az impulzusok ereje (rövid gyenge impulzus, rövid erős impulzus, hosszú erős impulzus, hosszú gyenge impulzus). Egyszerűen minden kombinálható és beállítható a gomboknak megfelelően. A SportDog SD-1875E továbbá booster funkcióval rendelkezik (az impulzus erejének azonnali növelése 2 szinttel).

 

 

Hatótávolság

A SportDog SD-1875E kiképzőnyakörv hatótávolsága 1600 m. Megfelel szinte az összes kutya alap és professzionális képzéséhez. Használata ideális városban vagy erdős területen, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDog SD-1875E korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ. 7 szintű hosszú és 7 szintű rövid impulzus állítható be. A SportDog SD-1875E továbbá booster funkcióval (az impulzus erejének azonnali növelése 2 szinttel) és hanglokátorral rendelkezik, mely hallható akár 450 méteres távolságból is. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.

 

Programozás

Az ideális képzés érdekében a SportDog SD-1875E kiképzőnyakörv 8 különböző mód kiválasztásának lehetőségét biztosítja. Beállíthatja az impulzus erejét 14 szinten, a hangjelzést, rezgést, rövid vagy hosszú impulzust, booster (az impulzus erejének azonnali növelése 2 szinttel), hangjelzés és késleltetett impulzus kombinációját, egyszerre több kutya vezérlését, továbbá az adókészülék gombjai is programozhatók. Egyszerűen több módot hozhat létre és használhatja attól függően, hogy milyen kiképzést tervez. Használhat tehát egy kiképző üzemmódot és egy másik üzemmódot, pl. vadászat közben. Az üzemmód megváltoztatása az adókészülék segítségével gyors és egyszerű.

 

Energiaellátás

A SportDog SD-1875E adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Lithium-Ion akkumulátorral rendelkezik. Kapacitásuk 240mAh (vevő), 550mAh (adó). Aktív használat mellett, kb. 40-60 óráig tart ki. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető és a töltés ideje 2 óra. LED dióda jelzi az akkumulátor kimerültségét.

 

Vízállóság

A SportDog SD-1875E a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevő- és adókészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDog SD-1875E nyakörv bővíthető 6 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A SportDog SD-1875E nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5 cm, magassága 10 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya 123 gramm. A vevő szélessége 7,7 cm, magassága 3,3 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya 84 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • 7,5 méteres vízmélységig meríthető
 • egyszerre több kutya képzésének lehetősége
 • teljes feltöltés ideje 2 óra, akkumulátor élettartama 60 óra
 • 14 szintű impulzus (hosszú és rövid)
 • hatótávolság 1600 méter
 • hanglokátor (hallható 450 méteres hatótávon belül)

 

A termék hátrányai:

 • magasabb beszerzési ár
 • nagyobb méretek és súly a vevőkészüléknél

 

A csomag tartalma:

 • Vevőkészülék
 • Lokátor
 • Adókészülék
 • Rövid elektródák
 • Hosszú elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Akkumulátorok
 • Duál töltő
 • Nyakba akasztható tartó
 • Tesztdióda

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kiképző nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1600 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - Dogtrace d-mute
Változatok (1)
Hodně použité

BAZÁR - Dogtrace d-mute

Raktáron, csütörtökön 6. 20. Önnél
23 885 Ft

Összehasonlítás

BAZÁR - Patpet T150
Változatok (2)
Hodně použité Lehce použité

BAZÁR - Patpet T150

Raktáron, csütörtökön 6. 20. Önnél
39 780 Ft

Összehasonlítás

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Dogtra iQ MINI
Változatok (1)
Rozbaleno

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Dogtra iQ MINI

Raktáron, csütörtökön 6. 20. Önnél
72 025 Ft

Összehasonlítás

Elektronický plot pro psy iTrainer W227
Változatok (1)
Hodně použité

BAZÁR - iTrainer W227B

Raktáron, csütörtökön 6. 20. Önnél
28 695 Ft

Összehasonlítás

Akció
Pelíšek pro psa Reedog Black & Beige Tommy
Változatok (1)
Zánovní

BAZÁR - Kutyafekhely Reedog Black & Beige Tommy 3XL

Raktáron, csütörtökön 6. 20. Önnél
44 755 Ft

Összehasonlítás

Iglu pro kočky Reedog Light Paw
Változatok (1)
Lehce použité

BAZÁR - Iglu macskaágy Reedog Light Paw M

Raktáron, csütörtökön 6. 20. Önnél
15 880 Ft

Összehasonlítás

Matrace pro psa Reedog Thin Beige
Változatok (1)
Lehce použité

BAZÁR - Kutyapárna Reedog Thin Beige Point XL

Raktáron, csütörtökön 6. 20. Önnél
25 505 Ft

Összehasonlítás

Obojek a přijímač SportDog SD-425E/SD-825E/SD-1525E
Változatok (1)
Rozbaleno

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék SportDog SD-425/825/1525/475/875

Raktáron, csütörtökön 6. 20. Önnél
67 210 Ft

Összehasonlítás