Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Petkit Pura X automata macska toalett + INGYENES ajándék vásárláskor

A Petkit Pura X egy ötletes, öntisztító WC macskák számára, modern dizájnnal és intelligens funkciókkal. Az automatikus tisztítórendszer végleg megszabadítja otthonát a kellemetlen szagoktól. Az összes macska fajta és korosztály számára alkalmas. A Pura X több macskával rendelkező háztartásokhoz is használható, intelligens LED-figyelmeztetéssel rendelkezik és ingyenes mobilalkalmazás segítségével vezérelhető.

+ hulladékzsákok a PURA X számára INGYENES! 

 

 

További információk ›

2 hónap További információk › Megrendelések 03:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 7. 24.
172 285 Ft 142 384 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54804
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A tisztítási folyamat megkezdődik, amint a WC-ben lévő intelligens érzékelők észlelik a macska távozását és eltávolítja a szennyezett almot a hulladéktároló zsákjába. A WC-ben található speciális szűrőháló választja el a szennyezett almot a tiszta alomtól. A belső henger forgása közben a bepiszkolt alom a hulladéktartályban lévő zsákba esik. A beépített koncentrátum kellemes illatot permetez a hulladékdoboz felett, hogy megszüntesse a kellemetlen szagot a forrásánál. Ha a készülékben lévő hulladékdoboz megtelik, értesítés érkezik mobiltelefonjára, valamint a LED kijelzőn is megjelenik az információ. Amennyiben megtelik a hulladéktartályban lévő zsák, egyszerűen csúsztassa ki a tartályt és távolítsa el a szennyezett alommal megtelt zsákot. Az összes macska fajta és korosztály számára alkalmas. A Pura X több macskával rendelkező háztartásokhoz is használható. A WC egyszerre legfeljebb 7 l alommal tölthető meg és hetente legalább egyszer tisztítható. A WC maximálisan 16 kg-os macskák számára ajánlott.

A toalett méretei: 50,4 x 53,2 x 64,6 cm, belső nyílás méretei: 45,9 x 42 cm, súlya: 2,1 kg

 

 

Intelligens mobil alkalmazás

Az okos PETKIT alkalmazás figyelmeztet a macska aktivitására a WC-ben, a nem elegendő alommennyiségre, a hulladéktartály megteltésre vagy ha a növényi folyadék pótlására van szükség. Az okostelefonon lévő alkalmazásnak köszönhetően mindig tudni fogja mi zajlik a WC körül. Alkalmazás letölthető itt: App store és Google Play.

 

 

Lábtörlő a WC előtt

Gyakori probléma az alom széthordása a WC körül vagy az egész lakásban. A Petkit Pura X egy lábtörlő szőnyeget is tartalmaz, mely elhelyezve a WC előtt, felfogja a kiszóródó macskaalmot a cica kiugrásakor vagy kilépésekor a WC-ből. A szőnyeg puha anyagból készült és tapintásra nagyon kellemes. A képen látható szőnyeg narancssárga területe szemetet halmoz fel, amelyet biztonságosan ki lehet üríteni, tisztítani vagy visszarázni a WC-be. A Pura X WC elülső csúszásmentes lábai kellően rögzítik a szőnyeget a padlóhoz, hogy az ne csússzon el.

A Pura X macskák WC-hez szokásos alom, vegyes alom vagy PETKIT tofu alom használható.

 

 

LED kijelző és vezérlők

A PURA X WC áttekinthető, modern LED-kijelzővel rendelkezik, amellyel beállíthatja és felügyelheti a készülék összes funkcióját. A gombok segítségével be- és kikapcsolhatja a készüléket, beállíthatja a tisztítási ciklusokat, megkezdheti a permetezést stb.

 

 

 

Biztonsági érzékelők

A PURA X az egyik legfejlettebb automata macska WC. A PETKIT cég mérnöki csapata több mint 5 éve tökéletesíti a terméket a legapróbb részletekig. A Pura X különlegessége a különféle tevékenységeket érzékelő szenzorok sorozata. A belső szenzorok érzékelik a macska bemenetét és kimenetét. A Pura X egy okos Triple Protection rendszerrel lett felszerelve, amelyet a macskák természetes viselkedésének megfigyelésével fejlesztettek ki. Számos karbantartási akadálya van, mellyel elkerüli a potenciális kockázatokat.

 

 

 

Hulladéktartály és zsákok 

A Pura X WC alsó részén található a hulladéktartály, mely a bepiszkolt alom tárolására szolgál. Amint megtelt a hulladékdoboz, a WC figyelmeztetést küld a mobilalkalmazáson keresztül és a LED kijelzőn is megjelenik az információ. A megtelt hulladékdoboz cseréjekor egyszerűen húzza ki a tartályt és cserélje ki a megtelt zsákot. Tartalék zsákot vásárolhat webüzletünkben is.

 

 

A kellemetlen szagok eltávolítása

A WC tisztítása nagyon egyszerű és csak rövid ideig tart. Forgassa el és oldja ki a tartály hátulján található csapot és szerelje szét a készüléket. Kivehető a készülékből a dob és ha szükséges, folyó víz alatt lemosható. A kellemes illatú, speciális szagtalanító koncentrátum minden használat után automatikusan megtisztítja a WC-környezetét. Nem mérgező és olyan nyersanyagokból készül, amelyek a macskákra való tekintettel biztonságosak. A koncentrátum körülbelül 30 napig tart ki.

 

A termékkínálatunkban található kutya és macskatoalettekre, higiéniai okokból, nem érvényes a 30 napos próbaidő!!!

 

A termék előnyei:

 • A macska WC-k automatikus higiéniája az Ön részvétele nélkül
 • Tiszta és kellemes környezetet tart otthonában
 • Könnyű és intuitív kezelés
 • Nincs érintkezés a bepiszkolt hulladékkal
 • Az összes macskafajtához 16 kg-ig
 • Speciális szita a szennyezett alom elválasztására
 • Több macskával rendelkező háztartások számára

 

A termék hátrányai:

 • Magasabb beszerzési ár

 

A csomag tartalma:

 • Öntisztító WC Petkit Pura X
 • Lábtörlő
 • Töltő adapter
 • Hulladékzsák
 • Illat

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Anyag Műanyag
Dimenzió 50,4 x 53,2 x 64,6 cm
méret Macskáknak

Kapcsolódó termékek

Ajánljuk
Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Petkit Pura X automata macska toalett

Na cestě 51 kusů, pénteken 5. 31. Önnél
180 120 Ft

Összehasonlítás

Litter-Robot 4 szénszűrő (6x)

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
23 340 Ft

Összehasonlítás

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Petkit Pura Max automata macska toalett

Na cestě 5 kusů, pénteken 5. 31. Önnél
282 020 Ft

Összehasonlítás

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Litter-Robot III Connect automata macska toalett

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
376 080 Ft

Összehasonlítás

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

LavvieBot

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
626 900 Ft

Összehasonlítás

Litter-Robot 4 öntisztító macskaalmosdoboz/Whisker

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
517 165 Ft

Összehasonlítás

Litter-Robot 4 Barrier

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
26 480 Ft

Összehasonlítás