Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Litter-Robot 4 öntisztító macskaalmosdoboz/Whisker

Az elegánsan kialakított Litter-Robot 4 öntisztító macskavécé, amely minden méretű macska számára maximális kényelmet biztosít, fejlett alomszitáló technológiával, csökkentett alomkövetéssel, valamint a Whisker mobilalkalmazáson keresztül valós idejű hulladék- és alomfigyeléssel rendelkezik.

További információk ›

Raktáron 5 db További információk › Megrendelések 17. 7. 12:00, várható kézbesítés: Önnél pénteken 7. 19.

508 005 Ft 419 841 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53596
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Litter-Robot 4 automatikus öntisztító macskaalmozdony a Litter Robot mobiltelefonos vezérlésű, csúcskategóriás automatikus öntisztító macskaalmozdony következő evolúciója. Hagyja abba a macskaalom felszedését, semlegesítse a macskaalmok szagát, és minden alkalommal tiszta almot adjon macskájának. Az elegánsan kialakított Litter-Robot 4, amely minden méretű macska számára maximális kényelmet biztosít, fejlett alomszitáló technológiával, csökkentett alomkövetéssel és az alomhulladék és az alomszint valós idejű nyomon követésével rendelkezik a Whisker alkalmazáson keresztül.

A szemétgyűjtés vége

Ugyanaz a terület, mint a hagyományos nagy ágynemű. Nem kell helyet vagy bonyolult beépítési terveket készíteni. A Litter-Robot szabadalmaztatott szitálási eljárása csendesen elválasztja a macskaürüléket a tiszta alomtól, így minden használat alkalmával friss almot biztosít. Napi időt nyerhet vissza azzal, hogy nem kell felszednie és kevesebb macskaalmot használ. A kezelőpanel 5 gombbal és LED kijelzővel rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében.

Teljes méret: magasság: 75 x szélesség: 56 cm, bejárati méret: 40 x 40 cm.

A Litter Robot 4 rendelkezik "alvó üzemmóddal" az energiatakarékosság érdekében. A ciklus 8 órán át tart, és saját időbeosztással rendelkezik, hétköznap és hétvégén is beállítható. Az alvó üzemmód kihagyható. Az alvó üzemmód végeztével a készülék automatikusan elvégzi az öntisztítási ciklust, így Önnek nem kell felügyelnie a működést. Az automatikus öntisztítási ciklus a beállítástól függően 3, 5, 7, 15 vagy 30 percenként indul. Egyszerűen válassza ki, hogy melyik beállítás felel meg leginkább az Ön igényeinek!

Maximális szagszabályozás

A Litter-Robot 4 lezárt hulladékgyűjtő fiókkal és szénszűrővel van felszerelve, amely segít csökkenteni a macskaalom szagát. A rugalmas szénszűrőbetét közvetlenül a hulladékgyűjtő fiók felett helyezkedik el, és elnyeli a szagokat. Normál használat mellett egy szűrő körülbelül 1 hónapig tart. A szénszűrő nem szükséges a készülék működéséhez.

A szénszűrőt a Whisker OdorTrap 2-Pack (külön megvásárolható) és a Whisker OdorTrap Pod with OdorTrap Pack System (külön megvásárolható) alomtálcából származó szag semlegesítésére tervezett Whisker OdorTrap Pod with OdorTrap Pack System (külön megvásárolható) szűrővel cserélheti ki.

Több macska számára alkalmas

Sok macska a Litter-Robot készüléket a felállítását követő néhány naptól egy hétig terjedő időszakban használja. Azok, akik már ismerik a beltéri alomtárolókat, gyorsabban felfedezhetik a Litter-Robot 4-t. A karcsú, kompakt kialakítású, széles nyílással rendelkezik a macskák maximális kényelme érdekében, és tiszta alomtárolót biztosít olyan háztartások számára, amelyekben akár 4 macska is él, bármilyen fajtájú vagy méretű. A lézer- és súlyérzékelő technológia 3 kg-ig érzékeli a macskákat. A beépített SafeCat™ rendszer folyamatosan elemzi a 4 zónát, hogy biztosítsa a macskák biztonságát.

Tisztább mancsok, rendezettebb otthon

A továbbfejlesztett alomszitáló technológia csökkenti a port és tiszta helyet biztosít a macska mancsainak, míg a mellékelt járóka jelentősen csökkenti az alom kihordását a dobozon kívülre. A Litter-Robot 4 nem igényel speciális almot. Használjon bármilyen csomósodó macskaalmot és egy hagyományos alomzsákot. A Litter-Robot szinte bármilyen csomósodó vagy kaparható alommal jól működik. Az olyan golyós és kristályos alom, amely elég kicsi ahhoz, hogy átférjen a rostán, szintén működik. Két átlagos méretű macska esetében a fiókot hetente kétszer kell kiüríteni. Egy macska esetében általában heti egyszer elegendő.

A Litter-Robot rendszer nem kompatibilis a szigorúan nedvszívó, nem csomósodó, laza, újságpapír vagy fapellet alapú alommal.

Okosabb állatgondozás a Whisker alkalmazással

A Whisker alkalmazás kompatibilis az iOS 13.0 vagy újabb operációs rendszert futtató Apple mobileszközökkel és az Android 8.0 vagy újabb operációs rendszerrel. Mind az iOS, mind az Android alkalmazás letölthető.

  • SmartScale: Minden használat után rögzíti macskája súlyát, hogy biztosítsa, hogy az ideális és állandó legyen.
  • Történelmi adatok.
  • Egészségügyi összefoglaló: Kövesse nyomon a WC-használati szokásokat, és tájékozódjon a macskája egészsége szempontjából fontos viselkedésformákról.
  • Valós idejű statisztikák: Tekintse meg a pontos alom- és alomtálca-szinteket, a súlyt és a macska aktivitását.
  • Kapjon értesítéseket macskája vécéhasználata és igényei alapján.
  • Alomszint: Figyelje az alom szintjét valós időben, hogy tudja, mikor érdemes újratölteni.

Higiéniai okokból a kínálatunkban szereplő összes WC-re NEM vonatkozik a 30 napos tesztidőszak!

 

 

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek

Tartalék akkumulátor a Litter-Robot 4 WC-hez

Raktáron, pénteken 7. 19. Önnél
30 630 Ft

Összehasonlítás

Újdonság

Automatikus macskaalom Catlink Scooper PRO X Luxury

Raktáron, pénteken 7. 19. Önnél
200 030 Ft

Összehasonlítás

Litter-Robot 4 Barrier

Raktáron, pénteken 7. 19. Önnél
26 010 Ft

Összehasonlítás

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Litter-Robot III Connect automata macska toalett

Raktáron, pénteken 7. 19. Önnél
369 420 Ft

Összehasonlítás

Litter-Robot 4 szénszűrő (6x)

10 nap, kedden 7. 30. Önnél
22 930 Ft

Összehasonlítás

Ajánljuk
Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Petkit Pura X automata macska toalett

2 hónap
176 935 Ft

Összehasonlítás

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Tesla Smart Cat Toilet

Raktáron, pénteken 7. 19. Önnél
307 825 Ft

Összehasonlítás

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Petkit Pura Max automata macska toalett

2 hónap
277 025 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -9%

Automata macska toalett ScoopFree™ Original - 2nd generation + tető

Raktáron, pénteken 7. 19. Önnél
173 855 Ft
158 205 Ft

Összehasonlítás

Újdonság

Catlink BayMax Scooper SE automata WC

2 hónap
153 835 Ft

Összehasonlítás