Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Petkit Pura Max automata macska toalett

A PURA MAX egy egyszerű, biztonságos és intelligens öntisztító WC macskáknak, modern kialakítással és intelligens funkciókkal. A készülék néhány másodperc alatt automatikusan elvégzi a macska WC tökéletes higiéniáját és megszabadítja otthonát a kellemetlen szagoktól. A tágas WC az összes macskafajta számára alkalmas 1,5 kg-tól. A PURA MAX több cicás háztartásban is bátran használható, 3 alternatív tisztítási móddal rendelkezik és vezérelhető manuálisan vagy okostelefonon, az ingyenes PETKIT mobilalkalmazáson keresztül.

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 10. 5.

349 825 Ft 289 112 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P51776
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A PURA MAX WC számos biztonsági mechanizmussal, valamint kiváló intelligens érzékelőkkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát. A teljes biztonsági rendszer infravörös érzékelőből, súlyérzékelőkből, távriasztásokból, balesetmegelőzési rendszerből és intelligens érzékelésből áll és automatikusan leáll, ha macskája megközelíti vagy súlyváltozást észlel. A PURA MAX intelligens WC 3 alternatív tisztítási móddal rendelkezik: automatikus tisztítási mód, ütemezett tisztítási mód és kézi tisztítási mód. A PURA MAX öntisztító macska WC automatikusan eltávolítja az összes hulladékot a gazdi kényelme érdekében és a modern életmódhoz lett megtervezve. A speciálisan készült TPE guminak köszönhetően megakadályozza, hogy puha széklet tapadjon a macskaalomhoz. Az okos PURA AIR spray eltávolítja a kellemetlen szagokat, továbbá frissen és tisztán tartja otthona levegőjét. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja a készüléket ütemezett vagy automatikus szagtalanításra, vagy manuálisan megnyomja a PURA MAX szagtalanítás gombot. Az ingyenes PETKIT alkalmazáson keresztül a PURA MAX vezérelhető bármikor és bárhol. A nagyméretű hulladéktartály akár 15 napig is képes tárolni a hulladékot, egy macska mellett, zsákcsere nélkül. Mindemellett tágas belső teret biztosít 1,5 kg-nál nehezebb és 6 hónapnál idősebb macskák számára.

Legfőbb funkciók:

 • Az intelligens érzékelők lehetővé teszik a macska súlyának, a használat idejének és az alom kapacitásának nyomon követését
 • 3 alternatív tisztítási mód
 • A speciális TPE gumi megakadályozza, hogy puha széklet tapadjon a macska WC-hez
 • A PURA AIR intelligens spray frissen és tisztán tartja otthona levegőjét
 • Kompatibilis az összes típusú csomósodó macska alommal
 • Ingyenes PETKIT alkalmazás Androidra és IOS-ra
 • Űrtartalom: 7 l
 • Alkalmas 1,5 kg feletti és 6 hónaposnál idősebb macskák számára
 • Maximális használati idő: Akár 15 nap - 1 macska esetében
 • Tápfeszültség: 12V DC
 • Méretek: 620 x 552 x 538 cm, súly: 9,5 kg

A macskája biztonsága

A PURA MAX automata WC számos biztonsági mechanizmussal, valamint kiváló intelligens érzékelőkkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát. A maximális biztonságot hőmérséklet-érzékelő, infravörös érzékelők, távriasztások, balesetmegelőzési rendszer és intelligens érzékelés biztosítja, így soha többé nem kell aggódnia macskája miatt. Ezenkívül a PURA MAX automatikusan leáll, amint súlyváltozást észlel vagy a cica közeledik a toaletthez. Az intelligens érzékelőknek köszönhetően ellenőrizheti négylábú kedvence súlyát, a WC használati idejét és az alomkapacitást. Így mindig áttekintést kaphat macskája egészségéről. A WC tágas belső teret kínál 1,5 kg-nál nagyobb és 6 hónaposnál idősebb macskák számára.

 

3 tisztítási üzemmód

A kellemetlen szagok többé nem jelentenek problémát otthonában, a PURA MAX automatikusan megtisztítja és ügyesen eltávolítja az otthonában gyakran problémát okozó kellemetlen szagokat. A PURA MAX intelligens WC-nek 3 alternatív tisztítási módja van: automatikus tisztítási mód, ütemezett tisztítási mód és kézi tisztítási mód. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja a készüléket ütemezett vagy automatikus tisztítási módba és a PURA MAX automatikusan eltávolítja a hulladékot, amint a macska elhagyja a WC-t. A kézi tisztítási mód aktiválásához egyszerűen kattintson a "Tisztítás" gombra a PETKIT alkalmazáson keresztül vagy nyomja meg a PURA MAX gombját, mellyel aktiválja a tisztítási ciklust. A speciálisan készült TPE guminak köszönhetően a PURA MAX megakadályozza, hogy puha széklet tapadjon a WC-hez és mindig tisztán tartja házi kedvence toalettjét.

Szagtalanító a kellemetlen szagok ellen

A szagtalanító segítségével frissen és tisztán tartja a levegőt a WC-ben és otthonában. Ezt a funkciót az alkalmazáson keresztül ütemezett vagy automatikus módra állíthatja, továbbá a PURA MAX készüléken található gomb megnyomásával manuálisan is aktiválhatja. Ezen kívül a toalett tisztítófolyadékkal rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a kellemetlen szagokat. Másrészt a hulladékot mosható és lezárt hulladéktárolóba takarítja el, ami megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Csomósodó alom

A Pura MAX kompatibilis az összes csomósodó cica alommal, mint például agyagos alom, tofu alom, vegyes alom stb. Legyen óvatos, ha nem csomósodó almot használ, mert előfordulhat, hogy az automatikus tisztítás nem fog megfelelően működni. A hulladékot a PURA MAX belsejében elhelyezett hulladéktárolóba takarítja el. A nagyméretű hulladéktartály akár 15 napig is képes tárolni a hulladékot, egy macska mellett, zsákcsere nélkül. A szorosan lezárt hulladéktároló megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Éjszakai fény és OLED kijelző

Az automata WC átlátszó és intuitív OLED kijelzőt használ, ami megkönnyíti a toalett vezérlését. A PURA MAX éjszakai megvilágítással rendelkezik, amely láthatóságot biztosít macskájának sötétben is. A PETKIT alkalmazáson keresztül bármikor és bárhol felkapcsolhatja a lámpát. A csomag fényes és színes matricákat is tartalmaz, amelyek segítségével elképzelései szerint díszítheti a WC-t.

 

A termék előnyei:

 • Kompatibilis az összes típusú alommal
 • Biztonsági mechanizmus és érzékelők
 • PETKIT intelligens alkalmazás
 • 3 szabályozható tisztítási ciklus
 • Olvasható és intuitív OLED kijelző
 • Könnyű tisztítás és karbantartás
 • Éjjeli lámpa
 • Modern design

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • PURA MAX öntisztító WC
 • Illat
 • Hulladékzsák
 • Hálózati adapter
 • Matricák
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés WC-Toalett Macskáknak Automata

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Méret 62 x 55,2 x 53,8 cm
méret Macskáknak

Kapcsolódó termékek

Pelíšek pro psa Reedog Grey Tommy
Változatok (5)
3XL 4XL L XL XXL

Kutyafekhely Reedog Grey Tommy

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
31 660 Ft

Összehasonlítás

Reedog teniszlabda kutyáknak - L

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
1 575 Ft

Összehasonlítás

Szűrő itatókúthoz Eyenimal Bloom Pet

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
7 795 Ft

Összehasonlítás

Pelíšek pro psa Reedog Blue Strips
Változatok (1)
L

Kutyafekhely Reedog Blue Strips

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
25 295 Ft

Összehasonlítás

Hulladék fiók fedele LavvieBot

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
7 795 Ft

Összehasonlítás

Gereblye Lavviebot toaletthez

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
7 795 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Petkit Pura Max automata macska toalett

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
349 825 Ft

Összehasonlítás