Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Petkit Cozy: a legkényelmesebb smart fekhely macskáknak, automata hőszabályozóval

Mennyire okozna örömet házi kedvencének olyan fekhely, mely igényei szerint változtatná a hőmérsékletét? A Petkit egy csúcstechnológiájú termékkel érkezett a piacra, mely a legkényelmesebb és legegészségesebb pihenést biztosítja négylábú barátjának. Új és az első a világon: próbálja ki a Petkit fekhelyet hőszabályozóval, mely lehetővé teszi a funkció vezérlését okostelefonon keresztül.

 

A Petkit Cozy legfőbb funkciói:

  • A hőmérséklet érzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet
  • Hőmérsékletváltozáskor melegíti vagy hűti a levegőt
  • Automatikusan stabil hőmérséklet a fekhely belsejében
  • Mozgásérzékelő a pihenés időtartamának rögzítésére
  • Beállítási lehetőségek: automatikusan / okostelefonon keresztül
  • Macskáknak és kis kutyafajtáknak
  • Alvó üzemmód - az okostelefon alkalmazásában

A Petkit Cozy automatikusan felmelegíti vagy lehűti a levegőt a fekhely belsejében, a külső hőmérsékleti ingadozások alapján. A kellemetlen hideg vagy meleg nem zavarja meg többé házi kedvence alvását és pihenését.

Az egyedülálló hőszabályozó technológia az első a világon, mely biztosítja a maximális kényelmet házi kedvencének. Az összes funkciót automata üzemmódba állíthatja vagy vezérelheti mobiltelefonja segítségével. Ez az egyedülálló technológia biztosítja a funkciók beállítását bárhonnan és bármikor.

 

A fekhely rendkívül érzékeny szenzor segítségével méri a környezeti hőmérsékletet, mely alapján felmelegíti vagy lehűti a levegőt. Így házi kedvence mindig optimális hőmérséklet mellett pihenhet.

 

 

A fekhelyet, automatikus üzemmódra állítva, teljesen felügyelet nélkül hagyhatja. Alkalmazás segítségével azonban távolról is vezérelheti a fekhely funkcióit, okostelefonján keresztül. Az alkalmazás rögzíti az adatokat az alvás idejéről és mennyiségéről.

 

 

Kényelmes, kör alakú pihenőhely, melyet a sokoldalúság és az egyszerű design jellemzi. Házi kedvencének kellemes menedéket és nyugalmat biztosít. A fekhely bélése rendkívül kényelmes, puha, speciális anyagból készült.

 

 

Fekhely hőszabályozóval kutyáknak és macskáknak: ez a jövő!

Aktiválja az infravörös érzékelőt és pontosan tudni fogja, hogy mikor pihen kedvence a fekhelyen. A fekhely rendkívül érzékeny szenzor segítségével méri a környezeti hőmérsékletet, mely alapján felmelegíti vagy lehűti a levegőt. A légkondicionált fekhely további előnye, hogy csillapítja a környezeti zajokat.

 

 

 

Ha ez nem lenne elég, csatlakoztassa a fekhelyet mobilalkalmazáson keresztül okostelefonjához. Így pontosan tudni fogja, mikor és mennyi ideig pihent házi kedvence. Az adatokat az úgynevezett "alvó naptárban" kerülnek rögzítésre.

Az alkalmazáson belül aktiválhatja az ajánlott hőmérséklet funkciót is, mely segítséget nyújt az optimális hőmérséklet beállításában. Távolról is szabályozhatja a fekhely hőmérsékletét.