Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Dogtrace elektromos kerítések, melyik típust válasszuk?

Az elektronikus kutyakerítések olyan modern eszközök, amelyek lehetővé teszik a kutyatulajdonosok számára, hogy hatékonyan és emberi módon korlátozzák kedvencük mozgását egy adott területen belül. Ezek a rendszerek elektromos technológiát alkalmaznak ahhoz, hogy az állatokat a megengedett területen tartsák, miközben szabadságot és biztonságot nyújtanak nekik. Egy ilyen kerítés könnyedén telepíthető a vezeték leásásával vagy körbevezetésével a már meglévő kerítésen. Nagyon fontos a hatékony elektromos kutyakerítés kiválasztása. A jó hír az, hogy mi tanácsot tudunk adni a választásban.

Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy kutyája veszélyes területekre szökik, mivel a láthatatlan kerítés a kijelölt határokon belül tartja kedvencét. A hagyományos kerítésekkel ellentétben a láthatatlan elektromos kerítés alkalmazkodik kutyája érzékenységéhez. Ezenkívül az impulzuskorrekció előtt hangjelzést ad, hogy tudassa kutyájával, hogy korlátozott zónában tartózkodik.

Az adóegység rádiójelet küld egy vezetéken keresztül és ezt a jelet a kutya által viselt vevő fogja fel. Amint a kutya megközelíti a határoló vezetéket, a nyakörv hangjelzést ad. Ha a kutya figyelmen kívül hagyja a figyelmeztető jelzést és tovább közelíti a kerítést, egy biztonságos statikus korrekciót kap, amely emlékezteti, hogy térjen vissza a biztonságos zónába. Elengedhetetlen, hogy megtanítsa a kutyának, hogyan reagáljon a kerítés megközelítésekor kapott statikus korrekcióra.  A vevőegység kompakt, 100%-ban vízálló. Könnyű súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően minden kutyafajtánál használható. A kutyák száma korlátlan.

 

 

A legjobb ár-érték arány: D-Fence 101 vagy 1001

Ezzel a láthatatlan kerítéssel akár 1200 m-es telepítési hossz is létrehozható. A láthatatlan kerítés lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen kijelölje egy olyan terület határait, ahol kutyája szabadon és biztonságosan mozoghat. Olyan területeken is telepíthető, ahol a hagyományos kerítés nem használható.  A D-Fence 101 készletben - 100 m 0,75 mm2 keresztmetszetű antenna vezetéket talál. Ez a keresztmetszet akár 400 m-es telepítésekhez is alkalmas. A D-Fence 1001 esetében - az antennakábel nem tartozék! A telepítés teljes hosszától függően a megfelelő kábelt külön kell megrendelni. Mindkét készülék lehetővé teszi a zóna beállítását a következő szélességekben: figyelmeztető jelzőzóna - hangjelző zóna (0,4 és 5 m között folyamatosan állítható), korrekciós zóna - impulzus zóna (0,3 és 1,5 m között folyamatosan állítható).

 

Igényesebb felhasználóknak D-Fence 202 vagy 2002

Ha Ön igényesebb felhasználó, válassza a D-Fence 202 vagy 2002 típust. Ez a változat akár 2200 méteres telepítés létrehozását is lehetővé teszi. Tartalék áramforrással is rendelkezik - áramszünet esetén akár 16 órán keresztül is biztonságban tarthatja kutyáját. Ráadásul a hang- és korrekciós zónák nagyobb tartományban, 0 és 15 méter között állíthatók! A D-Fence 2002 készlet 100 méter 0,75 mm2-es kábelt tartalmaz. A 202-es készlet nem tartalmazza a vezetéket, annak megvásárlása a telepítés teljes hosszától függ. Válassza ki a megfelelő kábelkeresztmetszetet a következő szabály szerint: ajánlott kábelkeresztmetszet a telepítési hosszhoz viszonyítva 400 m-ig - 0,75 mm2, 400 m - 600 m - 1,0 mm2, 600 m - 900 m - 1,5 mm2, 900 m - 2200 m - 2,5 mm2.

A készülék bármilyen terepen használható és bárki felszerelheti. Ahhoz, hogy a láthatatlan kerítésrendszer megfelelően működjön, a kábelnek az adóhoz kell csatlakoznia és egy összefüggő hurkot kell alkotnia. A kábel elhelyezhető a talajon, fölbe ásva (max. 10 cm mélyen) vagy egy meglévő kerítéshez vagy falhoz rögzítve (optimális esetben legfeljebb 30 cm-rel a talajszint felett).

Az elektronikus kutyakerítések kényelmes és emberi módja annak, hogy a kutyát a megengedett területen tartsuk, miközben biztosítjuk a biztonságát és szabadságát. Ezek a rendszerek kiváló megoldást jelentenek a kutyatulajdonosok számára, akik szeretnék, hogy kedvencük egészségesen mozoghasson és ne okozzon problémát a környék lakóinak.

Az elektronikus láthatatlan kerítéssel kutyája gyorsan megtanulja, hogy tiszteletben tartsa a meghatározott terület határait, és csak olyan helyeken fog szabadon mozogni, ahol nincs veszélyben. Ha nem biztos benne, hogy egy kerítés beválik-e az Ön telkén, vagy ha nem tudja pontosan, hogy melyiket vásárolja meg, forduljon hozzánk!


Kapcsolódó termékek

Dogtrace d‑fence 1001 vezeték nélkül

1 hét, csütörtökön 4. 25. Önnél
61 725 Ft

Összehasonlítás

Elektromos láthatatlan kerítés Dogtrace d-fence 101

Na cestě 4 kusů, hétfőn 4. 22. Önnél
67 915 Ft

Összehasonlítás

Dogtrace d-fence 202 - fehér

Na cestě 1 kusů, hétfőn 4. 22. Önnél
84 930 Ft

Összehasonlítás

Dogtrace d-fence 202 - fekete

1 hét, csütörtökön 4. 25. Önnél
84 930 Ft

Összehasonlítás

Dogtrace d-fence 2002 - fekete

Na cestě 1 kusů, hétfőn 4. 22. Önnél
92 665 Ft

Összehasonlítás