Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

A legolcsóbb kutyafekhelyek? Szerezzen be olcsó kiságyat a Reedog-tól!

Kutyafekhelyet keres négylábú kedvencének? Kényelmes és olcsó kutyaágyat... Csak kérem, semmi különlegesség, memóriapárna, bolyhos párna, szatén, csipke vagy királyi ágy bőrben! Akkor itt az idő, hogy bemutassuk a kényelmes kutyafekhelyeket, amelyek nem ürítik ki pénztárcáját!

 

 

A legolcsóbb kutyamatracok: sokoldalú és kényelmes még a hosszabb mancsoknak is! 

Szeretne fekhelyet bármilyen környezetbe, alkalmas legyen a kutyakennelbe vagy csak otthonra? Annak érdekében, hogy egy labrador, bulldog vagy retriever elférjen egy ilyen fekhelyen, fontolja meg a matracot. Beszerezhető vastagabb (a hűvösebb padlóra) vagy vékonyabb, alátét változatban is. A matrac nyitott terének köszönhetően a kutya "a világ leghosszabb és legszélesebb kutyája" helyzetében pihenhet!

 

 

Létezik oldalfalas fekhely elfogadható áron?

Mindig figyelembe kell venni a kutyus igényeit. Ugyanis nem mindenki szeret pihenni anélkül, hogy alátámasztaná a fejét. Annak érdekében, hogy elkerülje luxus kanapé vásárlását, használjon kerek kutyaágyat oldalfallal vagy ponton fekhelyet. A matracokhoz képest drágábbak, azonban biztosan beszerezhetők már 10-11 ezer forintért.

 

 

Szegélyes fekhelyek: örök és olcsó klasszikus...

Biztonságban és összegombolyodva? Amennyiben négylábú kedvence szeret így pihenni, vessen egy pillantást a szegélyes fekhelyekre. Anyagilag nem kerülnek sokba és rendkívül hangulatos fészket csinálnak a kiságyból, valamint védenek a huzat ellen.

Kutyaházat is beszerezhet olcsón...

A szivacs és textil kutyaház ideális megoldás négylábú kedvenceink számára, akik szeretik a magányt és a zavartalan pihenést. A legolcsóbb megoldás a kutya búvóhely, amely zárt menedéket biztosít a kutyának. Kicsivel drágább lesz a piramis alakú 2in1 kutyaház, mely szükség esetén fekhellyé alakítható! És természetesen veszély esetén a kutya könnyebben felügyelheti a házat! Elég ha kibújtatja a fejét, néhányszor elugatja magát és azonnal visszabújhat! Jó éjszakát és gyönyörű álmokat minden kutyának.