Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

A Dogtrace DOG GPS X30 már Short verzióban is elérhető!

A DOG GPS X30 Short már kapható üzletünkben 

A kistestű kutyák számára készült GPS nyakörv speciális változata az új évtől kapható üzletünkben. A DOG GPS X30 Short nyakörv a Dogtrace DOG GPS X30 nyakörv rövidebb változata, az adó 5 cm-rel rövidebb gumi részével. A legkisebb állítható kerülete 25 cm. Ideális választás kistestű vadászkutyák számára. A nyakörv kényelmesebb lesz számukra és a vadászat is hatékonyabb lesz.

Napjainkban számos modern technológia áll rendelkezésre, amelyek javíthatják életünket. A GPS nyakörvek lehetővé teszik a kutya mozgásának követését és irányítását a terepen. Emellett hatékonyan támogatják a hagyományos kiképzést és segítik a vadászkutyákat maximális potenciáljuk elérésében. Ezekkel a nyakörvekkel hatékonyan és időben megakadályozható, hogy a kutya elszaladjon a vad után, vagy korrigálja nem kívánt viselkedését.

A vadászkutyákat gyakran olyan négylábú házi kedvencekkel emlegetik, amelyek elképesztő erővel, kitartással és nagy méretekkel rendelkeznek, mint például az agár, a labrador retriever vagy a weimari kutya. A kisebb fajtájú vadászkutyák, mint a beagle, tacskó, angol cocker spániel, jack russell terrier azonban ugyanolyan értékesnek és ellenállónak bizonyulnak munkájuk során.

Ha nyomon szeretné követni kutyája aktuális mozgását vagy igényes terepi edzést szeretne végezni, a GPS Dogtrace Short egy nagyszerű megoldás. Vadászkutyái így rengeteg szabadságot élvezhetnek és biztonságban lesznek. Ez a vízálló és ütésálló GPS-készülék rádiójel- és műholdas technológiát használ, ami azt jelenti, hogy nincs szükség SIM-kártyára. Maga a készülék a "Short" változatban úgy lett kialakítva, hogy minden kutya számára kényelmes legyen.

Nagyon fontos, hogy gondoskodjunk kedvenceink biztonságáról! Ha aktívan dolgozik a kutyájával, vadászik, olyan kirándulásokra indul, ahol nyakörv segítségével engedi szabadon kószálni kistestű kutyáit, különösen a téli vadászati ​​szezonban.

Rengeteg lehetőség minden igényt kielégítően 

Amennyiben hasznosnak tartja a kiképző modult (a telefonos alkalmazással való párosítás után), válassza a DOG GPS X30T Short modellt. A térkép online és offline is elérhető lesz az alkalmazásban, amely akkor jöhet jól, ha gyengülne a jel az erdőben. A kutya hanglokátorral történő könnyű megtalálásához használja a DOG GPS X30B Short verziót. A legigényesebb tulajdonosok számára létezik egy változat, amely hanglokátort és kiképző modult is tartalmaz - DOG GPS X30TB Short. 

Az összes változathoz hozzáadható bármilyen kompatibilis nyakörv, további kutya számára - az X30 adóegység akár 13 eszközzel is párosítható. Különböző nyakörvek használhatók különböző kutyákhoz, és a kutyák továbbra is vezérelhetők egy adóegységgel.

Röviden, a korábbi modell is már kisebb méretű volt, mint a többi, versenytárs márkák termékei. Az új GPS Dogtrace Short kisebb méreteivel még kényelmesebb a kistestű kutyák számára. Ha továbbra is aggódik, hogy megfelel-e a nyakörv, vásárlás után lehetőséget adunk a nyakörv kipróbálására. A termék megvásárlásától számítva 30 nap áll rendelkezésére a döntés meghozatalára.


Kapcsolódó termékek