Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Litter Robot III – Hogyan cseréljük ki az Open Air Cat érzékelőt

Amennyiben Ön is egy Litter Robot III automata macskatoalett boldog tulajdonosa, akkor biztosan értékelni fogja azt a kényelmet és higiéniát, amit ez a készülék nyújt. Ennek az eszköznek az egyik kulcsfontosságú alkatrésze az Open Air Cat Sensor, amely fontos szerepet játszik a macska jelenlétének észlelésében és az öntisztító ciklus beindításában. Ha úgy találja, hogy az Open Air Cat érzékelő hibásan működik, vagy cserére szorul, kövesse az alábbi lépéseket a cseréhez.

Biztonsági figyelmeztetés: A Litter Robot III érzékelő cseréjének megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és győződjön meg arról, hogy a készülék le lett választva az elektromos hálózatról.

 

 

1. lépés: Készítse elő a szerszámokat és az új érzékelőt

Először készítsen elő mindent, amire szüksége lesz az érzékelő cseréjéhez. Szüksége lesz egy új Open Air Cat érzékelőre, amelyet megvásárolhat a Litter Robot gyártójától vagy egy hivatalos kereskedőtől. Az érzékelő cseréjéhez néhány alapvető eszközre is szüksége lesz, például csavarhúzóra és kulcsra.

2. lépés: Húzza ki a Litter Robot áramellátását

Húzza ki a tápkábelt a konnektorból. Ez azért fontos, hogy minimalizáljuk az áramütés kockázatát a készülék kezelése során.

3. lépés: Nyissa meg a Litter Robotot

Távolítsa el Litter Robot fedelét, gömbjét és alomfiókját. Győződjön meg arról, hogy az eszköz üres, mert hozzá kell férnie az érzékelőhöz.

4. lépés: Távolítsa el a régi érzékelőt

A régi érzékelő a Litter Robot alján található, általában az ürüléktartály mögött. Csavarhúzóval és csavarkulccsal csavarja le az érzékelőt a készülék felületéről

5. lépés: Csatlakoztassa az új érzékelőt

Csatlakoztassa az új Open Air Cat érzékelőt az eredeti érzékelőhöz hasonlóan. Győződjön meg arról, hogy a kábelek megfelelően lettek csatlakoztatva és biztonságosan rögzítve.

6. lépés: Az alomrobot bezárása

Miután befejezte az érzékelő cseréjét, helyezze vissza az alomfiókot és a glóbuszt, majd zárja le a Litter Robot fedelét.

7. lépés: Csatlakoztassa az elektromos hálózathoz

Dugja vissza a tápkábelt a konnektorba. Tesztelje a készüléket

 

Oktatóvideó a Open Air Cat érzékelő cseréjéről

 

Fontos, hogy körültekintően cserélje ki az érzékelőt és gondosan kövesse a felhasználói kézikönyvben található összes biztonsági előírást. Ha bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne az érzékelő cseréjével kapcsolatban, vagy problémákat tapasztal, a legjobb, ha konzultál a gyártóval vagy egy hivatalos szervizközponttal. Az új érzékelővel a Litter Robot III ismét készen áll arra, hogy tiszta és higiénikus környezetet biztosítson macskája és otthona számára.


Kapcsolódó termékek

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Litter-Robot III Connect automata macska toalett

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
381 825 Ft

Összehasonlítás