Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Patpet ugatásgátló nyakörvek B420 és B78

2024-ben 2 ugatásgátló nyakörvvel bővítjük kínálatunkat, amelyek segítenek csökkenteni a kutyák túlzott ugatását. Ha kutyája akadályozza Önt az otthoni nyugodt munkavégzésben, alvásban vagy zavarja a szomszédokat, olvasson tovább!

A Patpet B420 ugatásgátló nyakörvet a legkisebb fajták számára tervezték. A vevőegység ugyanis bő 35 gramm, ha a kutya nagyon kicsi, ez a nyakörv kényelmes viselet lesz. A nyakörv különböző variációkban teszi lehetővé a korrekciót: hang, rezgés, impulzus, hang+impulzus vagy hang+rezgés, így a korrekció típusát a kutya érzékenységéhez igazíthatja. Ha kutyája ugat, a korrekció azonnal az Ön által választott korrekció formájában érkezik.

Patpet B420 nyakörv beépített akkumulátorral működik. Ha a nyakörv hatékony és csökkenti az ugatást, akár 2 hétig is kitarthat egy feltöltéssel, ha a kutya a kiképzés kezdeti szakaszában gyakrabban ugat, ez az idő rövidebb lehet. A B420 egy hatékony és egyszerű ugatásgátló nyakörv kutyák számára, amelynek további előnye a könnyen leolvasható kijelző, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a beállítások és funkciók beállítását. A kijelző nem a legjobb minőségű, de ez nem akadályozza meg a funkciók könnyű beállítását, minden információ gond nélkül leolvasható. Az érzékenységi szintet 5 fokozatban változtathatja. Ez megvédi Önt attól, hogy a nyakörv más hangokat váltson ki a környezetben.


Ez a nyakörv nem ajánlott többkutyás háztartásokba, mivel a beépített mikrofonnal ellátott ugatásérzékelő bekapcsolhatja a nyakörvet, ha egy másik kutya ugat a közelben, de üvöltő kutyák esetén kiváló választás. A mikrofon jobban érzékeli az üvöltést, mint a más modellekben használt rezgésérzékelők Az alábbiakban egy vásárlónk rövid megjegyzése olvasható:

Nem voltam biztos benne, hogy működne-e a shi-tzu-mnál (a szomszédokra ugat)A legkisebb méretet vettem meg, és az én apró, 5 kg-os shi tzu-mnak megfelel. Már néhány hete használjuk (csak akkor teszem fel, amikor tudom, hogy még jobban ösztönözni fogom az ugatásra), és tényleg gyorsan abbahagyja az ugatást. A hang/vibrációs beállítást és a statikus jelzést használjuk, így tudjuk, hogy mikor szólal meg, és működik. Mindenképpen ajánlom.

Patpet ugatásgátló nyakörv B78 újdonság az ugatásgátló nyakörvek között, amely a rezgést és a gyenge elektrosztatikus impulzust kombinálja. Ez a modell különösen ajánlott kutyás és kisgyermekes háztartásokba. Ez a modell nem rendelkezik hangkorrekcióval. A hang megzavarhatja az elaludni próbáló gyermeket, vagy felébresztheti álmából. A Patpet B78 a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást. Ez a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb érzékelési módszer, amely kiküszöböli a másik kutya ugatása alapján történő kioldást. Ezért a nyakörv nem kapcsol be, ha egy másik kutya ugat. Ezért ezt a modellt akkor is használhatja, ha egynél több kutyája van, vagy ha más zajos zajok vannak a környéken, nem áll fenn annak a veszélye, hogy a nyakörv az ugatáson kívül más hangra is aktiválódik.


A kijelző hiánya miatt ez a nyakörv rendkívül ütésálló, és minden funkciót a borításon található kerék és gomb segítségével lehet beállítani. Emiatt a nyakörv nagyon hosszú ideig működik egyetlen töltéssel, így nem kell minden nap eszébe jutnia a töltésről. A nyakörvet a mellékelt USB-kábellel töltheti fel.

Magát az impulzust a fedélen lévő gombbal állíthatja be, ami nagyon egyszerű módon állítható be, és senkinek sem okozhat problémát a gyors beállítás. Az első szint csak rezgés, a 2-5. szintek rezgés, majd impulzus. A 2. szint a leggyengébb impulzus, az 5. szint a legerősebb.


A nyakörvet jó vízállósága miatt a szabadban is használhatja, de erős eső esetén javasoljuk, hogy vegye le, ne feledje, hogy kutyája nem úszhat vele. Összességében ez egy nagyon jó választás kis és közepes méretű kutyák számára, a vásárlók dicsérik a hosszú üzemidőt egy töltéssel és a jól kalibrált, hangszálrezgésen alapuló ugatásérzékelő szenzort.

 

Ha nem biztos a választásban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Mi szakértők vagyunk, akik tanácsot adunk Önnek a kutyája számára legjobb választásról, és minden fontos szempontot figyelembe veszünk. Vásárlás után lehetősége van 30 napig kipróbálni a nyakörvet!


Kapcsolódó termékek

Újdonság

Patpet ugatásgátló nyakörv B420

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
28 045 Ft

Összehasonlítás

Újdonság

Patpet ugatásgátló nyakörv B78

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
29 615 Ft

Összehasonlítás