Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Utazás kutyával - táskák, takarók és üléshuzatok kutyáknak a csomagtartóba és az ülésekre

A házi kedvencünkkel történő utazásnak vagy kisállat szállításnak is megvannak a saját szabályai. Mindenekelőtt gondolnia kell a biztonságra és négylábú barátja kényelmére. Legyen szó autóról vagy tömegközlekedési eszközről, a Reedog termékekkel minden utazás kényelmes és stresszmentes lesz.

Manapság egyre több időt töltünk utazással, ezért nem meglepő, hogy sokkal gyakrabban visszük magunkkal négylábú kedvenceinket. Legyen szó munkaútról, kirándulásról vagy külföldi nyaralásról. Amennyiben eddig meg volt elégedve egy takaróval, higgye el, hogy a Reedog termékekkel sokkal kényelmesebbé és elegánsabbá teheti a kutyussal töltött pillanatokat az autóban.

 

 

Reedog takarók utazáshoz

Minden kutyának rendelkeznie kellene saját takaróval, amely csak az övé lesz és biztonságérzetet nyújt neki. A takaró felmelegíti kedvencét hűvösebb időben és megvédi autóját a szennyeződéstől és a kutya szőrszálaitól.

Az igaz, hogy adhat a kutyusnak egy régi takarót, melyet már nem használ, de valóban ez lesz a legjobb megoldás? A Reedog utazó takarók ugyanis kimondottan erre a célra készültek, a legapróbb részletekig kidolgozva. Először is, nagyon jó minőségűek és tartósak. Minden kutyatulajdonos biztosan élvezni fogja az egyszerű karbantartást.

A Reedog kutyatakaró optimális méretű és kutyamanccsal lett díszítve. Így nem csak kényelmes, de designos kiegészítő is az egyben. Ugyanakkor nagyon gyorsan és egyszerűen összehajtható és csomagba köthető. A Reedog takarót nemcsak utazáshoz használhatja, hanem pótágyként is, ha például hosszabb ideig maradnak távol az otthontól. Biztosan értékelni fogja, hogy a saját takaróján alszik.

 

 

Reedog védőhuzat autóba

Aki már valaha utazott házi kedvencével, pontosan tudni fogja mekkora problémával jár a hátsó ülés vagy a csomagtér megtisztítása a szőrszálaktól, sártól és szennyeződéstől. Természetesen szereti a kutyáját és szeret együtt utazni vele, hogy a lehető legtöbb időt töltsék együtt. De már megunta a folytonos porszívózást? A Reedog márka kifejlesztett egy speciális üléshuzatot, amely megvédi az üléseit és kényelmet biztosít a kutyusnak.

A Reedog autós üléshuzat egy kiváló, a részletekig kidolgozott termék, mellyel nem csak a hátsó ülés takarható le. A huzat védelmet nyújt az első ülés hátsó részének is. Ami a legfontosabb, hogy amint leparkolja az autót és ismét leveszi az ülésről a huzatot, az ülés tiszta marad és sértetlen. Az autós védőhuzat hatékony és egyszerű megoldás ha a kutyát rendszeresen szállítja az autóban vagy csak időnként.

A Reedog védőhuzat legfőbb előnye a tartósság, a stílusos kialakítás és a részletes kidolgozás. Könnyen fel- és levehető. Nagyon kompaktak, így egyszerűen és kényelmesen összehajthatja őket és hordozhatja például a hátsó ülésen.

 

 

Reedog utazótáska

Amennyiben négylábú kedvencével a leggyakrabban tömegközlekedéssel, vonaton vagy autóbuszon utazik és kisméretű a kutyus vagy a cica, ideális lesz a Reedog márkájú praktikus utazótáska. Különösen akkor lesz a leghasznosabb ha gyakran utazik és kedvencét nem szeretné magára hagyni a lakásban. Manapság valóban gyakori és természetes, hogy négylábú barátját magával viszi például a kávézóba, irodába, nyaralásra, stb.

A Reedog márka olyan hordozható kutyatáska kollekciót hozott létre, amely megfelel a legmagasabb igényeknek és megfizethető. A luxus táskák választéka rendkívül széles. A felhasznált anyag kiváló minőségű és tartós, mint például cordura vagy műbőr. Garantáltan gondoskodik kedvence kényelméről utazás közben. A praktikus nyílás lehetővé teszi, hogy a kutyus kibújtathassa a fejét és figyelhesse, mi történik körülötte. Mindemellett Ön értékelni fogja, hogy a Reedog kutyatáska könnyen karbantartható, karcálló és viselete/hordozása kényelmes.