Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Új Reedog VS8 kiképző nyakörv

Kiképző nyakörvek kutyáknak: Modern eszközök a hatékony képzéshez és a viselkedés biztonságos kezeléséhez

Az elmúlt években egyre több kutyatulajdonos fordul a modern technológia felé, hogy jobban kiképezzék és kezeljék szőrös barátaik viselkedését. Ilyen hasznos eszköz a kiképző nyakörv, amely sokféle funkciót kínál a kutya kiképzéséhez és biztonságos vezetéséhez. Ebben a cikkben egy speciális edzőnyakörvre, a Reedog VS8 márkára, annak funkcióira és helyes használatára fogunk összpontosítani.

Hogyan működnek a kiképző nyakörvek?

A kiképző nyakörv egy olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy különféle jelzéseket vagy stimulációkat adjon a kutya oktatásához és betanításához. A stimulációnak két fő kategóriája van: az elektronikus és a vibráció. Az elektronikus stimulációk általában gyengéd elektromos impulzusok, amelyek a kutya érzékenységéhez igazíthatók. A vibrációs stimuláció olyan rezgéseket hoz létre, amelyeket a kutya kellemetlennek érzékelhet.

A rezgő nyakörvek előnyei az elektromos nyakörvekkel szemben

·        Fájdalommentes alternatíva: A rezgő nyakörvek fájdalommentességet kínálnak, ami ideális lehet a kíméletesebb edzésmódszert kedvelő tulajdonosoknak.

·        Alkalmas érzékeny kutyák számára: Egyes kutyák negatívan reagálhatnak az elektrosztatikus stimulációra, míg a vibráló nyakörvek általában kevésbé invazívak és nagyobb érzékenységű kutyák számára alkalmasak.

·        A gazdik jobban kedvelik: A vibráló nyakörveket általában jobban elfogadják azok a tulajdonosok, akik óvakodnak az elektrosztatikus stimulációtól.

Reedog VS8

A Reedog VS8 kiképző nyakörv vibrációs és különböző szintű hangkorrekciós kiképző nyakörv. Az adó akár 2 vevővel is párosítható, így egyszerre akár 2 kutya képzésére is alkalmas. Stílusos és tökéletesen alkalmazkodik a kézhez, a LED-kijelzős adóegység modern dizájnnal rendelkezik. A gombok egyszerűen lezárhatók a véletlenszerű aktiválás elkerülése érdekében. A kiképző nyakörv 500 méteres hatótávolságának köszönhetően bármilyen terepen használható. Az akkumulátor élettartama 1 feltöltéssel akár 14 nap. A kettős mini USB kábelnek köszönhetően az adó és a vevő egyidejűleg tölthető. A töltés mindössze 2-3 órát vesz igénybe.

Víz elleni védelem

A Reedog VS8 teljes mértékben cseppálló és IPX6 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső, azonban a készülék vízbe nem meríthető.

Súly és méretek

Az adó 3,7 cm széles, 15 cm magas és 100 gramm súlyú. A vevő 5,5 cm széles, 3 cm magas, 2 cm mély és 180 gramm súlyú.

Előnyei

  • Egyszerű működés
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Több mint 15 nap folyamatos használat
  • Biztonsági billentyű-zár
  • Ultravékony távirányító
  • Puha és kényelmes nyakörv

A kiképző nyakörv hatékony eszköz lehet a kutya kiképzéséhez és viselkedésének szabályozásához, ha felelősségteljesen és az egyes állatok egyéniségét figyelembe véve használják. A modern technológia sokféle lehetőséget kínál a kutyatulajdonosoknak, hogy harmonikus és biztonságos együttélést érjenek el négylábú kedvenceikkel.


Kapcsolódó termékek

Reedog VS8
Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Reedog VS8

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
23 755 Ft

Összehasonlítás