Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Petkit Pura Max: intelligens öntisztító macska WC

A forradalmi Petkit Pura Max öntisztító automata WC a legmagasabb szintű higiéniát biztosítja macskája számára. Automatikus tisztítási módot, ütemezett tisztítási módot és kézi tisztítási módot kínál. Ilyen módon biztosítja a tisztaságot és biztonságot Önnek és négylábú kedvencének. Könnyedén csatlakoztathatja mobiltelefonjához, iOS és Android operációs rendszerekhez készült mobilalkalmazás segítségével. Az aplikációnak köszönhetően pontosan és gondosan figyelemmel kísérheti kedvence egészségét és szokásait.

Kellemetlen szagok nélkül

Ami a szagmentes otthont illeti, a Pura Max számos funkcióval rendelkezik ennek megszüntetésére. Válasszon az ütemezett automatikus szagtalanítás közül az alkalmazáson keresztül, vagy nyomja meg manuálisan a PURA MAX gombot a szagtalanításhoz. További nagyszerű funkciók közé tartozik a kivehető dezodor, amely otthonát szagmentesen tartja, valamint a Smart Spray eszköz, amely megtisztítja a belső kamrát, miután a macska elhagyja a WC-t. A Pura Max jelen pillanatban 25% kedvezménnyel vásárolható meg, de csak január végéig. Az alábbi cikkben megosztjuk Önnel, mire is képes a készülék!

Biztonságos és intelligens

Az xSecure rendszer infravörös érzékelőből, súlyérzékelőből, állatérzékelő szenzorból áll, valamint figyelmeztető rendszert és balesetvédelmi rendszert is tartalmaz. A számos intelligens érzékelőnek köszönhetően figyelemmel kísérheti macskája súlyát, a használat idejét és gyakoriságát, az alomkapacitást és még sok mást. Az intelligens WC teljes irányítása az ingyenes PETKIT mobilalkalmazással végezhető el.

Könnyű vezérlés

A PURA MAX használata nagyon egyszerű – csak csatlakoztassa a WC-t az elektromos hálózathoz és töltse meg alommal. A WC átlátszó és intuitív OLED képernyővel lett ellátva, amely megkönnyíti a vezérlést. Hogy még könnyebb legyen a cica toalett használata, kompatibilis az összes csomósodó macskaalommal, mint például agyagos alom, tofu alom, vegyes alom stb.

Időt, munkát és pénzt takarít meg

A PETKIT PURA MAX-al időt takarít meg, mivel nem kell kézzel takarítania kedvence után és pénzt takarít meg, a kevesebb mennyiségű alom használatának köszönhetően. A speciálisan készült TPE gumi felület megakadályozza, hogy a puha széklet a macskaalomhoz tapadjon, így csak a csomókat távolítja el, az alom többi részét pedig tisztán tartja. A rendkívül nagy tartály akár 15 napos használatot tesz lehetővé, csere nélkül.

 

Modern dizájn és tágas beltér

A WC modern és elegáns dizájnnal büszkélkedhet, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Éjszakai fényrendszerrel lett felszerelve, amely még sötétben is láthatóvá teszi macskáját. A PETKIT alkalmazáson keresztül bármikor, bárhol felkapcsolhatja a lámpát. A csomag fényes és színes matricákat is tartalmaz, amelyek segítségével tetszés szerint díszítheti fel a WC-t. A cica toalett tágas belteret kínál 1,5 kg-nál nehezebb és 6 hónaposnál idősebb macskák számára.

Karbantartás

A WC nagyon könnyen karbantartható és tisztítható. A Petkit alkalmazás videós oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek lépésről lépésre végigvezetik Önt. Az alomzsákot elegendő 15 naponta újra cserélni és megtölteni alommal. A Smart Spray a WC hátoldalán kerül behelyezésre és cserére. A WC tisztítókendővel letörölhető és a felső henger vízzel leöblíthető.


Kapcsolódó termékek

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Petkit Pura Max automata macska toalett

2 hónap
287 015 Ft

Összehasonlítás