Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Labdadobó kutyáknak: szórakoztató és aktív játék minden napra!

A kutyáknak szánt labdakidobók forradalmi eszközök, amelyek nemcsak szórakozást nyújtanak, hanem elősegítik négylábú barátja egészségét és fittségét is. Ha valaha is töltött már órákat azzal, hogy labdákat dobáljon a kutyájának, tudja, milyen kimerítő tud lenni. De most már nem kell aggódnia, hála ezeknek a csodálatos eszközöknek.

Hogyan működnek?

Az elv egyszerű - tegye a labdát a kidobóba, állítsa be a dobás távolságát és erejét, majd hagyja, hogy a készülék elvégezze a többit. A kutyák ezután játszhatnak egyedül, vagy élvezhetik a közös játékot anélkül, hogy újra és újra meg kellene hajolniuk.

Miért nagyszerűek?

Legjobb választás: iFetch

A kutyagolyó-kidobók széles választékából egy márka kiemelkedik - az iFetch. Az iFetch kiváló minőségű kidobókat kínál, amelyek tartósak, megbízhatóak és könnyen kezelhetők. Termékeiket a különböző méretű kutyák igényeihez tervezték, és világszerte népszerűek a gazdik körében. Az iFetch esetében három különböző modell közül választhat:

  1. iFetch Frenzy: Ideális választás a gyors és interaktív játékot kedvelő kis és közepes méretű kutyák számára. Az iFetch Frenzy egy gravitációs labdadobó, amely 3 véletlenszerű irányból gurítja a labdát, élesítve a kutya érzékeit.     

  2. iFetch Original: Az automatikus labdadobó a kisebb kutyák több órás apportírozási szórakozásához 3 választható távolságot kínál a labda eltalálásához. Szőrös barátja 3, 6 vagy 9 m távolságból fog a labdák után futni, attól függően, hogy milyen a kedve.

            Obsah obrázku interiér, domácí mazlíček, Psí plemeno, teriér Popis byl vytvořen automaticky

  1. iFetch Too: A legnagyobb és legaktívabb kutyák számára az iFetch Too. A nagyobb méret és távolsági lehetőségek révén ez a modell extrém szórakozást kínál a nagytestű kutyáknak. Egyszerűen válasszon a 3 labdatávolsági lehetőség közül egy gombnyomással. A sportos játék ezután 3, 7 vagy 12 méteres távolságra csalogatja ki kutyusát labdafogásra.


Obsah obrázku venku, domácí mazlíček, Psí plemeno, tráva Popis byl vytvořen automaticky

És ami még jobb? Hamarosan az iFetch kedvezményesen lesz elérhető! Ez azt jelenti, hogy most van itt az ideje befektetni egy olyan eszközbe, amely boldoggá teszi a kutyáját, és javítja az életminőségét.

Ha még nem próbáltad ki a kutyagolyó ugrálót, itt az ideje, hogy változtass ezen. Számos előnnyel jár mind ön, mind kutyája számára. És mivel az iFetch piacvezető, a döntés még könnyebbé válik. Biztosan nagyon jól fogsz szórakozni szőrös barátoddal.

Az iFetch ejektorok most 15% kedvezménnyel kaphatók! Tehát ne habozzon, ne hagyja őket kicsúszni a kezei közül!


Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -5%

iFetch Frenzy gravitációs labdadobó gép

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
31 675 Ft
30 090 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

iFetch Original automata labdadobó

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
82 605 Ft
78 475 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

iFetch Too automata labdadobó

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
120 800 Ft
114 760 Ft

Összehasonlítás