Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Egyszerű módot keresel az unatkozó kutya szórakoztatására? A Reedog játékok a legjobb megoldás!

A játékok az egyik legjobb módja annak, hogy kedvencének megfelelő szórakozást nyújtson. Az ilyen játékok figyelése vagy a közös játék bárki arcára mosolyt varázsolhat. Mint tudjuk, a háziállatoknak is vannak kedvenceik, és néha a megfelelő játék évekig társuk lehet. A játék kiválasztásakor mindig érdemes figyelembe venni az állat méretét, játékstílusát és rágási szokásait. Többféle játék létezik, nézzünk néhány példát:

 

Plüssjátékok - A puha és bújós plüssjátékok nagyszerűek az olyan állatok számára, amelyek szeretnek valamit a szájukban tartani, vagy összebújni a játékukkal. Ezek az egyik legnépszerűbbek, és sokféle formában és méretben kaphatók. Lehetnek bennük nyikorgók vagy nyúlós anyag is, hogy növeljék a vonzerőt. A Reedog plüss kacsát úgy tervezték, hogy ellenálljon a durva kezelésnek játék és rágás közben.

Rágójátékok - ezek a játékok kielégítik az állat rágási igényét, emellett segítenek a szájüreg tisztításában és a fogak egészségének megőrzésében. A Reedog csont szabálytalanul ugrál és gurul, a játékon található kiemelkedések a foghigiéniát is javítják.

Interaktív játékok - a játékokat úgy tervezték, hogy az állat elméjét és testét is foglalkoztassák. Gyakran tartalmaznak valamilyen rejtvényt vagy kihívást, amelyet meg kell oldaniuk, hogy jutalomfalatot vagy jutalmat kapjanak. A Reedog jutalomjáték megtöltődhet jutalomfalatokkal, és átlátszó, így a háziállat folyamatosan láthatja a jutalomfalatot, ami játékra ösztönzi őket.

Kötött játékok - ezek a játékok tartós kötött kötélből készülnek, és nagyszerűek interaktív játékhoz vagy kötélhúzáshoz, valamint segítenek a foghigiénia fenntartásában. A Reedog 3 Cotton Circle Tug of War interaktív játékra és gyakorlásra szolgál a kutyával.

Gumijátékok - a tartós és hosszú élettartamú gumijátékok kiválóan alkalmasak az apportírozásra és rágásra. A Reedog kiképzőgyűrű rágásra, kötélhúzásra és apportírozásra, sőt, még a vízben is használható!

 

Mindenkinek megvan a megfelelő játék! Ráadásul 2024.2.12-től 2024.2.18-ig 15% kedvezménnyel.