Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

A kutya Menforsan illatok segítenek a kellemetlen szagok és szennyeződések eltávolításában még télen is

A kutyák számára készült Menforsan illatosító egy innovatív és kiváló minőségű termék, amely nemcsak kellemes élményt nyújt a gazdinak, hanem számos előnnyel jár a kutya egészsége és jóléte szempontjából. Ez a márka a biztonság és a minőség iránti elkötelezettsége miatt vált népszerűvé, így népszerű választás a kutyatulajdonosok körében szerte a világon.

A téli időszak, hozzánk hasonlóan, a kutyáknak is kihívást jelenthet és bár élvezhetjük a havas szórakozás varázsát, egy sáros séta után mancsuk és szőrzetük megtisztítása is kihívás lehet. Az érzékeny bőrt a kiszáradástól és a hideg okozta irritációtól védő Menforsan kutya illattal azonban nem csak frissítő élményben részesítheti szőrös barátját, hanem a szőrzetének hatékony ápolását is biztosíthat.

Természetes összetevők a biztonságos és egészséges ápolásért

A Menforsan illatok természetes összetevőkből készülnek, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak olyan durva vegyszereket, amelyek irritálhatják a kutya érzékeny bőrét. Ezek a biztonsági óvintézkedések kulcsfontosságúak kedvence optimális egészségének és jólétének megőrzésében. Az illatokat speciálisan a leghatékonyabb technológiák felhasználásával fejlesztették ki. A prémium minőségű koncentrált illatolajok speciális emulzióval kombinálva akár több napig is kellemes illatot hagynak a bundán. A természetes mandulaolaj, valamint az olyan tápláló összetevők, mint az A, B1, B2, B6 és E-vitaminok jótékony hatással vannak a szőrzet minőségére. A mandulaolaj emellett puhítja a szőrt és hidratálja a bőrt. Az illatosító alkohol, színezék, szulfátok és parabének nélkül készül.

Változatos illat

A Menforsan széles illatválasztékot kínál a kutyatulajdonosok számára. A friss és gyümölcsös illatoktól a lágy és nyugtató aromákig minden gazdi kiválaszthatja a kutyája személyiségének és igényeinek megfelelő illatot.

Antibakteriális hatás és védelem a szennyeződésekkel szemben

A Menforsan nemcsak a kutya szőrzetét illatosítja, hanem antibakteriális hatást is biztosít. Ez segít megszüntetni a kellemetlen szagokat és megvédi a szőrt a baktériumoktól, amelyek bőrproblémákat okozhatnak. A sárban járva nemcsak szennyeződést hagyhat a bundán, hanem sajátos szagot is. A kutyáknak szánt illatok speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek megszüntetni a kellemetlen szagokat és védelmet nyújtanak a bőrproblémákat okozó baktériumok ellen.

Könnyű használat és hosszan tartó hatás

A Menforsan illat felvitele egyszerű és gyors. Elég gyengéden a kutya szőrére permetezni az illatot és élvezni a hosszan tartó hatást. 

A Menforsan nem csupán illatosító, hanem a kutya általános egészsége és jóléte szempontjából is előnyös. Természetes összetevőikkel, változatos illataikkal és antibakteriális hatásukkal remek élményt nyújtanak gazdiknak és szőrös társaiknak egyaránt.


Kapcsolódó termékek

Menforsan testszag ellen kutyáknak és macskáknak, 60 ml

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
2 375 Ft

Összehasonlítás

Menforsan szamóca illatú illatosító, 125 ml

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
3 175 Ft

Összehasonlítás

Menforsan virág illatú illatosító, 125 ml

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
3 175 Ft

Összehasonlítás

Menforsan levendula illatú illatosító, 125ml

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
3 175 Ft

Összehasonlítás

Menforsan frissesség illatú illatosító 125 ml

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
3 175 Ft

Összehasonlítás

Menforsan szamóca illatú illatosító 125 ml

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
3 175 Ft

Összehasonlítás