SportDOG 1600m Tréner MULTI 1525E

Sportdog SD-1525E MULTI elektromos kiképző nyakörv

SportDOG SD -1525E MULTI elektronikus kiképzőnyakörv. Hatótávolsága 1600 méter. Teljes mértékben vízálló készülék, mely extra funkciókat kínál, maximum 6 kutya kiképzéséhez egyszerre, funkcióvesztés nélkül.

Výběr varianty produktu

163 770 Ft 135 350 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Sportdog SD-1525E MULTI elektromos kiképző nyakörv

A SportDOG SD -1525E MULTI új, rugalmas elektronikus kiképzőnyakörv, 1600 méteres hatótávolsággal. További vevő hozzáadásával a SportDog SD-1525E nyakörv bővíthető 6 kutya képzésére egyszerre. Minden egyes kutya esetében kiválasztható a stimuláció pontos típusa (sztatikus korrekció, folyamatos vagy pillanatnyi korrekció, hangjelzés vagy rezgés).Kényelmes, gumibevonattal ellátott, ergonomikusan kialakított adókészülék. A SportDog SD-1525E legizgalmasabb része az adó sokoldalúsága, amely a képzési módok széles választékát kínálja. A képzési módokat bármikor megváltoztathatja a kiképzés során. Egyszerűen előre beállíthatja a használni kívánt üzemmódokat, és szabadon válthat közöttük a képzés során. Az adókészülék segítségével a váltás nagyon gyors és egyszerű.  Az impulzusok ereje 14 szinten (folyamatos korrekció) és 7 szinten (pillanatnyi korrekció) állítható be, lehetőség nyílik a hangjelzés és impulzus vagy rezgés és impulzus kombinációjára, változtatható az időtartam és az impulzusok ereje (rövid gyenge impulzus, rövid erős impulzus, hosszú erős impulzus, hosszú gyenge impulzus). Egyszerűen minden kombinálható és beállítható a gomboknak megfelelően. A SportDog SD-1525E a 3,6 kg-nál nehezebb kutyák számára ajánlott.

 

SportDog SD-1525E Multi

 

Hatótávolság

A SportDog SD-1525E kiképzőnyakörv hatótávolsága 1600 m. Megfelel szinte az összes kutya alap és professzionális képzéséhez. Használata ideális városban vagy erdős területen, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDog SD-1525E korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ. 14 szintű hosszú és 7 szintű rövid impulzus állítható be. A SportDog SD-1525E továbbá booster funkcióval rendelkezik (az impulzus erejének azonnali növelése 2 szinttel). Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.

 

Programozás

Beállíthatja az impulzus erejét 14 szinten, a hangjelzést, rezgést, rövid vagy hosszú impulzust, booster (az impulzus erejének azonnali növelése 2 szinttel), egyszerre több kutya vezérlését, továbbá az adókészülék gombjai is programozhatók. Egyszerűen több módot hozhat létre és használhatja attól függően, hogy milyen kiképzést tervez. Használhat tehát egy kiképző üzemmódot és egy másik üzemmódot, pl. vadászat közben. Az üzemmód megváltoztatása az adókészülék segítségével gyors és egyszerű.

 

Energiaellátás

A SportDog SD-1525E adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Lithium-Ion akkumulátorral rendelkezik. Kapacitásuk 240mAh (vevő), 550mAh (adó). Aktív használat mellett, kb. 40-60 óráig tart ki. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető és a töltés ideje 2 óra. LED dióda jelzi az akkumulátor kimerültségét.

 

Vízállóság

A SportDog SD-1525E a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevő- és adókészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDog SD-1525E nyakörv bővíthető 6 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A SportDog SD-1525E nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 27 és 72 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5 cm, magassága 10 cm, mélysége 3 cm és a súlya 138 gramm. A vevő szélessége 6,8 cm, magassága 4,5 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya 125 gramm.

 
Technické parametry

Elem a vevőegységben 240 mAh
Vevőegység súlya 125 g
Az adó élettartama 1 - 3 nap
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Kijelző nincs
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés + booster
Tápegység újratölthető
Adóegység súlya 138 g
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5 x 10 x 3 cm
Elem az adóegységben 550 mAh
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 6,8 x 4,5 x 2,8 cm
A nyakörv hossza 27 - 72 cm
Ugatásgátló mód nem
Hangerősség 1
Rezgés erőssége 1
Impulzus erőssége 21
Hatótávolság 1600 m
Kutyák száma 1 - 6 kutya
Vízálló védelem vízhatlan (vízbe meríthető)

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.