Reedog TC-021

A Reedog TC-021 egy kisméretű elektronikus kiképző nyakörv hang-, rezgés-, fény- és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 16 szinten állítható. Akár 3 kutya is kiképezhető 500 m-es hatótávolságon belül, egyetlen adókészülékkel, amely háttérvilágítással rendelkezik. A készülék újratölthető és vízálló. A nyakörv alkalmas az összes kutyafajta számára 5 és 90 kg között.

Výběr varianty produktu

32 735 Ft 27 050 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Reedog TC-021

A Reedog TC-021 egy 500 m-es hatótávolságú kiképző nyakörv, amely hang-, impulzus- és rezgésfunkciókkal rendelkezik. A hang és a rezgés nem állítható. Az impulzusok ereje 16 fokozatban állítható. A készülék alkalmas rendszeres kutyakiképzésre, USB kábellel újratölthető és esőálló (vízbe azonban nem meríthető). Az ergonomikus adókészülék háttérvilágítású LCD-kijelzővel, külön funkciógombokkal és billentyű-zárral lett ellátva. További vevőkészülék megvásárlásával egyszerre 3 kutyát képezhet egyetlen adókészülék segítségével. Az adó kicsi, könnyű és méretének köszönhetően könnyen elfér a zsebben is. Minden kutyafajtához 5-90 kg között.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog TC-021 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 16 szinten állítható. A hangjelzés és rezgés nem állítható.

 

Hatótávolság

A Reedog TC-021 hatótávolsága 500 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Reedog kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

  

Energiaellátás

A Reedog TC-021 adókészüléke és vevőkészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A töltési idő körülbelül 1,5-2 óra. Készenléti üzemmódban a vevőkészülék 10 napig és az adókészülék 20 napig bírja (használattól függően).

  

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a TC-021 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Reedog TC-021 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, kutyák száma és akkumulátor energiaszintje.

 

Vízállóság

A Reedog TC-021 kiképző nyakörv porálló és cseppálló. Nem okoz gondot eső és hó, azonban vízbe nem meríthető és úszásra sem alkalmas. Az adókészülék nem rendelkezik vízálló és cseppálló védelemmel.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20 és 60 cm között állítható. 

 

 

Súly és méretek

A vevő szélessége 3,8 cm, magassága 7 cm, mélysége 4,3 cm. Az adó szélessége 4,7 cm, magassága 11,9 cm, mélysége 1,8 cm.

 
Technické parametry

Hatótávolság 500 m
Impulzus erőssége 16
A nyakörv hossza 20 - 60 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3,8 x 7 x 4,3 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 11,9 x 4,7 x 1,8 cm
Vevőegység súlya 66 g
Adóegység súlya 41 g
Tápegység újratölthető
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD
A vevő élettartama 9 - 11 nap
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.