Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Elektromos kiképző nyakörv Dogtrace d-control 1002, 2 kutya részére

A Dogtrace D-Control 1002 elektromos kiképzőnyakörv korrekcióként  hangjelzést és elektrosztatikus impulzust használ. Az impulzusok ereje 30 szinten állítható.  Az elektromos kiképzőnyakörv maximum 1000 méteres hatótávolsággal bír. Vízálló vevő, be- és kikapcsolás mágnesre, megvilágított LCD kijelző és különálló gombok, melyek növelik a képzés kényelmét.

További információk ›

Na cestě 1 kusů Megrendelések 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.
110 190 Ft 91 067 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P35533
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Tartozékok(10)
Elektromos kiképző…
110 190 Ft

Termék leírása

A Dogtrace D-Control 1002 elektromos kiképzőnyakörv korrekcióként  hangjelzést és elektrosztatikus impulzust használ. Az impulzusok ereje 30 szinten állítható.  Az elektromos kiképzőnyakörv maximum 1000 méteres hatótávolsággal bír. Vízálló vevő, be- és kikapcsolás mágnesre, megvilágított LCD kijelző és különálló gombok, melyek növelik a képzés kényelmét. A csomagban ezenkívül egy DVD található hasznos tippekkel és tanácsokkal!

Legfőbb funkciók:

 • a készlet 2 nyakörvet tartalmaz, vevőkészülékkel együtt
 • vízálló vevőkészülék
 • mágneses rendszer ON/OFF - be / kikapcsolás érintkezési pont segítségével az adó és vevő között
 • minden funkció külön gombbal rendelkezik
 • 30 szintű impulzus korrekció
 • Booster funkció
 • hosszú élettartamú elemek
 • hatótávolság 1000 méter
 • 2 hosszúságú elektródák
 • LCD megvilágított kijelző
 • az adókészülék övre csatolható

 

A Dogtrace D-Control 1002 segítségével az összes kutyafajta képezhető

A kiképzőnyakörv megfelelő intenzitású impulzusokkal rendelkezik mind érzékeny, mind élénk kutyák számára. Az impulzusok ereje 30 szinten állítható, amely elég széles skála ahhoz, hogy a kutya számára a megfelelő intenzitást válassza. Egyidejűleg a készülék hangjelzés használatát teszi lehetővé, melyek használata ajánlott dicséretként vagy a kutya visszahívásához. A hangjelzés korrekciót, impulzus bevitelét megelőzően, figyelmeztetésként is használhatja. A kutya gyorsan rögzíti a jelzéssorozatot, és bizonyos idő elteltével megtanul reagálni már az első hangjelzésre és impulzus bevitelére nem lesz szükség.

A modell Booster funkcióval rendelkezik, mely ugrásszerűen megnöveli az impulzus erejét, további hosszantartó beállítások nélkül. A Bosster funkció használata olyan szélsőséges esetekben ajánlott, ahol a kutya az ösztöneire hagyatkozva pl. más állat üldözéséhez kezd. A booster gomb megnyomásával azonnal megnöveli az impulzus szintjén.

 

 

 

 

Képezheti kutyáját nehezebb terepen is

Az elektromos kiképzőnyakörv maximum 1000 méteres hatótávolsággal bír, mely laboratóriumi vizsgálatokon alapszik. A gyakorlatban ezért inkább számoljon rövidebb hatótávolsággal. Otthoni körülmények között és nehezebb terepen történő képzés esetén a készülék kiválóan megfelel.

A vevőkészülék vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Ideális választás a kutya képzéséhez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár). Az adóegység alapszintű vízálló tulajdonsággal lett ellátva.

 

Dogtrace - az egyszerű kezelhetőség lehetősége

Az adókészülék kompakt formájú, mely biztosan nem veszlik el a kézben. A kutyagazdik, akik szeretik az egyszerűséget, értékelni fogják az adó méretes és kiemelt gombjait. Minden funkció különálló gombbal rendelkezik, így nem szükséges átkapcsolni az egyes funkciók között. A vevőkészülék robusztusabb, azonban nagyon könnyű. A súlya mindössze 56 gramm.

A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. Elegendő az adókészüléket a vevőn található érintkezési pontra helyezni és a készülék automatikusan be- és kikapcsol.

A készülék páratlan előnye a 6-12 hónapos élettartamú akkumulátor. Az elemek állapotát dióda jelzi. A csomagban 2 hosszúságú elektróda található. A hosszabb szőrzetű kutyák esetében a hosszabb elektródák használata ajánlott. Fontos, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével.

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A D-Control 1002 korrekcióként hangjelzést és elektrosztatikus impulzust használ. Az impulzusok ereje 30 szinten állítható, melynek köszönhetően megfelel az érzékenyebb, élénk kutyák képzésére. A készülék továbbá Booster funkcióval (az impulzusszint ugrásszerű megnövelése).

 

Hatótávolság

A nyakörv leginkább otthoni képzésre alkalmas, de igényesebb terepen is kiválóan működik (pl. a kertben). A nyakörv maximális hatótávolsága 1000 méter, laboratóriumi körülmények között mérve.

 

Energiaellátás

A készülék 2 db CR2 3V elemre működik, mely a csomag tartalma. Használattól függően, az elemek élettartama megközelítőleg 6 - 12 hónap. Az elemek energiaszintjét dióda jelzi.

 

Vízállóság

A vevőkészülék vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Ideális választás a kutya képzéséhez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár). Az adóegység alapszintű vízálló tulajdonsággal lett ellátva.

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Dogtrace D-Control 1002 kiképzőnyakörv egyszerre 2 kutya képzésére alkalmas. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A vevőkészülék beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, mely az összes fontos információt tartalmazza: az impulzusok ereje, az akkumulátor energiaszintje, a kiválasztott kutya. Az előlapon az egyes funkciók gombjai találhatók.

 

A nyakörv hossza

A nyakörv kiváló minőségű. Hossza 75 cm, állítható.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Dogtrace Típus szerint Hangjelzéses Elektromos Vízálló védelem szerint Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 2 kutyának Vízhatlan

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1000 m
Kutyafajta közepes, nagy, legnagyobb
Funkció impulzus, hangjelzés, booster
Tápegység elemre
Impulzus ereje 30
Kutyák száma 2 kutya
Tápegység elemre
Elem a vevőegységben CR2 3V
Elem az adóegységben 2x AA
Hatótávolság 1000 m
Funkció impulzus + hangjelzés + booster
Impulzus erőssége 30
Kijelző megvilágított LCD
A nyakörv hossza 15 - 72
A vevő élettartama 3 - 6 hónap
Az adó élettartama 6 - 12 hónap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 64 × 43 × 34
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 119 × 53 × 28
Vevőegység súlya 56
Adóegység súlya 95
Vízálló védelem Vízbe meríthető, Vízálló
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak, A legnagyobb kutyáknak
Vízálló védelem vízhatlan (vízbe meríthető)

Kapcsolódó termékek

Töltő Patpet kiképző nyakörvekhez
Változatok (2)
dual single

Töltő Patpet kiképző nyakörvekhez

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
4 850 Ft

Összehasonlítás

Töltőadapter autóba

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
3 230 Ft

Összehasonlítás

Nabíječka Patpet T700

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
4 850 Ft

Összehasonlítás

D.T. Systems H2O 1850 PLUS s lokátorem
Változatok (2)
pro 1 pro 2

D.T. Systems H2O 1850 PLUS elektromos kiképző nyakörv, helymeghatározóval

3 hét, csütörtökön 4. 20. Önnél
222 170 Ft

Összehasonlítás

Energizer gombelem CR2430 2db

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
2 255 Ft

Összehasonlítás

Tesztdióda

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
1 445 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek