Eyenimal Dog CAM kutyakamera

A 736 x 480 pixeles képfelbontásnak köszönhetően, a kamera segítségével bármikor ellenőrizheti hogyan töltötte napját házi kedvence az Ön távollétében. A kamera használatával akár 2,5 órányi videót készíthet, hanggal. A készülék 4 GB memóriával rendelkezik. A kezelése és beállítása nagyon egyszerű.

40 210 Ft 33 230 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Eyenimal Dog CAM kutyakamera

A 736 x 480 pixeles képfelbontásnak köszönhetően, a kamera segítségével bármikor ellenőrizheti hogyan töltötte napját házi kedvence az Ön távollétében. A kamera használatával akár 2,5 órányi videót készíthet, hanggal. A készülék 4 GB memóriával rendelkezik. A kezelése és beállítása nagyon egyszerű.

 

Kutyaszemmel nézheti a világot!

Boldog kalandok, előrehaladás a kiképzésben, vagy csak házi kedvence szabadidejének töltése? Mi a kutyád legkedveltebb tevékenysége, ha senki nem figyel rá? A miniatűr kamerával figyelemmel kísérheti házi kedvence minden pillanatát. A beépített mikrofon és hangrögzítő segítségével könnyen tudomást szerezhet arról, hogy ugat e a kutyusa az Ön távollétében!

 

Az egyszerű csipesz használatával a készüléket akár  a sapkára is rögzítheti. Így szabadon maradnak kezei és pl. játszás közben is rögzítheti a kutyával töltött felejthetetlen pillanatokat. Enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik ( -10°C és +50°C között használható).

 

 

 

Műszaki adatok:

Memória: beépített 4 GB
Hangfelvétel: hangrögzítő beépített mikrofonnal
Képfelbontás: 736 x 480 pixel
Felvétel gyorsasága: másodpercenként 24 kép
Videó formátum:  AVI
Élesítés: 80 cm - től
PC kapcsolat és tápellátás:  USB kábel (USB 2.0, nagy sebességű)
Kompatibilitás: Microsoft Windows 2000, XP, Windows 7, Vista, Mac OS 10.x
Vízállóság: enyhe eső ellen (nem meríthető), a mikrofonnal nem vízálló
Akkumulátor élettartama:  kb 2 óra 30 perc
Rögzítés a nyakörvhöz:  csipesz
Használati hőmérséklet:   -10°C és +50°C között
Méretei: hossza 84 mm, átmérője 26 mm
Súlya: 63 g

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.