Dogtra 2602 T&B 2 kutyának

A Dogtra 2602T&B egy elektronikus kiképző nyakörv, amely egyesíti a kiképző üzemmódot a hanglokátorral. A 2 kutyás készlet hatótávolsága 1500 méter. A készülék hangjelzés és 127 szintű elektrosztatikus impulzus (rövid és hosszú) korrekciókkal lett ellátva. Az adókészülék háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, újratölthető és 100% vízálló.

277 425 Ft 229 275 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Dogtra 2602 T&B 2 kutyának

A Dogtra 2602T&B akár 1500 méteres hatótávolságú kiképzőnyakörv munka- vagy vadászkutyák terepen való képzéséhez. A készülék hangjelzés és 127 szintű elektrosztatikus impulzus (rövid és hosszú) korrekciókkal lett ellátva. A széles skálájú impulzuserősségnek köszönhetően rendkívül jól alkalmazkodik a nagytestű vagy hevesebb vérmérsékletű kutyákhoz is. A Dogtra 2602T&B ideális közepes és nagytestű kutyafajtákhoz - 15-90 kg súlyú kutyáknak ajánljuk.

A hosszú impulzus sürgősségi megoldásként szolgál azokban a krízishelyzetekben, amikor a kutya affektusban cselekszik és nem reagál a normális esetekben elegendő rövid impulzusra. A hosszú impulzus lehetővé teszi, hogy elég erős figyelmeztetést küldjön (a funkciógomb megnyomási ideje erejéig). Mind az adó, mind a vevő vízálló, ezért alkalmasak terepi használatra. Az adó háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, amely a pontos ingerlési szintet, a kiválasztott módot és az akkumulátor állapotát mutatja.

Legfőbb funkciók:

  • Vízálló vezérlő (adó) és nyakörv (vevő)
  • A stimulációs szintek (0 - 127) pontos beállítása az egyes szintek közötti ugrások nélkül
  • Gyorsan újratölthető lítium-polimer akkumulátor, 2 órás töltési idővel
  • Áttekinthető LCD kijelző kék háttérvilágítással mutatja a pontos ingerlési szintet, üzemmódot és az akkumulátor állapotát
  • Rövid és hosszú stimuláció
  • 3 hanglokátor üzemmód: "Helymeghatározás", "Futás/kiállítás", "Csak kiállítás"
  • Több mint 8000 különböző azonosító kód, amely megakadályozza, hogy a jel illeszkedjen más elektronikus nyakörvekhez
  • Hatótávolsága 1500 méter

 

 

Hatótávolság

A Dogtra 2602 T&B kiképzőnyakörv hatótávolsága 1500 m. Ideális az alap utasítások képzéséhez, mint pl. hozzám, lábhoz, maradj, stb...Alkalmas akár a kutya nagyobb távolságból történő visszahívására vagy képzésére.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Dogtra 2602 T&B korrekcióként hangjelzést és elektrosztatikus impulzust használ (rövid vagy hosszú), mely 127 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett tekerőgomb segítségével. 

 

Energiaellátás

A Dogtra 2602 T&B adója és vevője is gyorsan töltődő lítium-polimer akkumulátorral lett felszerelve, 2 órás töltési idővel. Az adó és vevő akkumulátorának élettartama körülbelül 3–7 nap.

 

Vízállóság

A Dogtra 2602 T&B teljes mértékben vízálló vevő- és adókészülékkel rendelkezik.

 

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Dogtra 2602 T&B 2 kutyás verzió. További vevőkészülék megvásárlásával bővíthető 3 vagy 4 kutya számára.

 

 

Kijelző

A Dogtra 2602 T&B minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva. A kutya képezhető nappal és éjszaka is. A kijelző az összes fontos információt tartalmazza: az impulzusok ereje, a kiválasztott üzemmód és az akkumulátor energiaszintje.

 


A nyakörv hossza

A Dogtra 2602 T&B nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza maximálisan 75 cm-ig állítható. 

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,6 cm, magassága 13,8 cm, mélysége 4,3 cm és a súlya 197 gramm (akkumulátorral ás antennával). A vevő szélessége 4,6 cm, magassága 6,8 cm, mélysége 3,1 cm és a súlya 202 gramm.

 

 

 
Technické parametry

Hatótávolság 1500 m
Impulzus erőssége 127
A nyakörv hossza 75 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 4,6 x 6,8 x 3,1 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4,6 x 13,8 x 4,3 cm
Vevőegység súlya 202 g
Adóegység súlya 197 g
Tápegység újratölthető
Funkció impulzus + hangjelzés
Vízálló védelem vízálló
Kijelző megvilágított LCD

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.