GPS nyomkövető Majlo 2 Prémium

A Majlo Premium GPS nyakörv csehországi gyártótól származó egyedülálló GPS-helymeghatározó, amely korlátlan engedéllyel rendelkezik (havidíj nélkül és nem kell SIM kártyát vásárolnia). Megfelel az összes háziállat számára 4 kg felett. A helymeghatározó ingyenesen működik Európa teljes területén, bármilyen típusú nyakörvhöz rögzíthető. GPS, GSM és GLONASS technológiák elvén működik. A Majlo GPS újratölthető és az akkumulátor élettartama egy feltöltéssel akár 30 nap. A készülék teljesen vízálló és 4 működési üzemmódot kínál. Az alkalmazás többnyelvű, beállítható cseh, angol, orosz, magyar, német, lengyel és szlovák nyelvre.

139 180 Ft 115 025 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

GPS nyomkövető Majlo 2 Prémium

Majlo Premium helymeghatározó, élethosszig tartó felhasználási engedéllyel rendelkezik - nem fizet díjat és nem kell SIM-kártyát vásárolnia. A GPS Majlo nyomkövető GPS, GSM és GLONASS technológiát használ, melynek köszönhetően rendkívüli pontossággal határozza meg az állat helyzetét. A készülék az egyes mobilszolgáltatók lefedettségétől függetlenül működik, kiválasztja azt a hálózatot, amellyel az adott hely a legjobban lefedett. A Majlo Premium újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek élettartama egy feltöltéssel akár 30 nap. Nem lesz szükség naponta töltenie a készüléket. A Majlo lokátor ellenáll az ütéseknek és más természetes hatásoknak, ugyanakkor teljesen vízálló. A lokátor egyedi ütésérzékelővel rendelkezik, amely ütközés esetén figyelmeztető jelet küld, beleértve a helyzetet is. Így például, ha kedvencét elütötte egy autó, azonnal a segítségére kelhet.

 

 

A Majlo Premium GPS lokátor 4 működési módot kínál: jelenlét a zónában, séta, alvás és követés. A tervező funkció lehetővé teszi az összes üzemmód, tetszés szerinti beállítását, bármely nap bármely órájában. A Majlo nyomkövető nyakörv továbbá egy SOS gombbal lett felszerelve arra az esetre, ha kedvence eltévedne és a lehető legrövidebb időn belül szeretné megtalálni. A készülék 30 másodperces intervallumban követi az állatot mindaddig, amíg meg nem találja vagy nem kapcsolja ki a követést.

 

Oktató videó:

A LED kontroll dióda, melyet az összes Majlo készülék tartalmaz, mutatja, mikor kapcsolt be a készülék és mikor lesz szükség az akkumulátor újratöltésére. Ugyanakkor a jelzőfény segít a készülék kikapcsolásában. Mivel nem szeretnénk, hogy a készülék egyetlen gombnyomással kikapcsolódjon, ezért a Majlo LED-jelzés segítségével mozgássorozatot alkalmaz a készülék kikapcsolásához. Ennek köszönhetően a Majlo nyakörv csak akkor kapcsolható ki, ha valóban szeretné.

 

Nyomkövetési módok

 • Jelenlét figyelése a zónában: Önön múlik, mekkora területet fog őrizni. A nyakörv kiértékeli a mozgás sebességét és a lehető leghamarabb tudatja Önnel, hogy valami nincs rendben. Abban a pillanatban, amint házi kedvence a beállított zónán kívül mozog, a nyakörv legfeljebb 5 perces időközönként információt küld helyzetéről. Amint a nyakörv visszatér az őrzött zónába, értesíti Önt és átvált az alapértelemzett üzemmódba.
 • Séta: a séta üzemmódot azért hozták létre, hogy visszanézhesse, merre járt kedvencével. Ugyanakkor a felgyorsult interakciónak köszönhetően a Majlo nyakörv képes gyorsan reagálni azokban az esetekben, ha a séta szökéssé válna vagy a kutya vad után rohanna.
 • Alvás: az alvó üzemmód kíméli az akkumulátort és energiát takarít meg olyankor, ha tudja, hogy kedvence biztonságban van. Időnként ellenőrzi, hogy minden rendben van-e, de többnyire pihenő üzemmódban van és tartalékolja az energiát azokra az esetekre, ha valóban szükség lesz a nyomkövetésre.
 • Követés: ebben az üzemmódban a lokátor figyeli kedvencének pontos mozgását és aktívan tájékoztatja Önt a helyzetéről, valamint arról, hogy mikor mozog a beállított zónán kívül.

 

 

A lokátor főbb jellemzőinek összefoglalása

 • Az állat helyzetének megjelenítése távolságkorlátozás nélkül
 • Alkalmas macskáknak, kutyáknak és 4 kg-os testsúly feletti állatoknak
 • Felhelyezhető bármilyen méretű nyakörvre
 • Értesítés, ha az akkumulátor energiaszintje lecsökken
 • Virtuális kerítés értesítéssel
 • Ingyenes Majlo GPS alkalmazás iOS és Android rendszerekhez
 • GPS, GSM és GLONASS technológiát használ
 • 4 üzemmód: jelenlét a zónában, séta, alvás és figyelés
 • Nem igényel SIM-kártyát
 • Ütésálló
 • Ütésérzékelő
 • Ütemező (tervező) funkció
 • Mozgástörténet
 • SOS gomb
 • Korlátlan licenc további díjak nélkül
 • Fejlesztés, gyártás és ügyfélszolgálat közvetlenül Csehországban
 • Méretek: 8,1 x 4,5 x 2 cm
 • A PRÉMIUM VERZÓ teljesen vízálló!

 

A Majlo alkalmazás letöltése: 

A Majlo nyakörv vezérlése intuitív és egyszerű. Internetes portálon vagy Google Play-en és AppStore-n keresztül letölthető mobilalkalmazás segítségével mindig kéznél lesz a készülék irányítása. Az alkalmazás többnyelvű, beállítható cseh, angol, orosz, magyar, német, lengyel és szlovák nyelvre.

 

 Majlo GPS a TV-ben:

 
Technické parametry

Hmotnost přijímače 40 g
Rozměry přijímače 5,5 x 3,2 x 1,5 cm
Navigační systém GPS + GLONASS + GSM
Zobrazení mapy
Vodotěsnost vodotěsnost
Životnost přijímače 25 - 30 days
Nabíjení dobíjecí
Aplikace Android, iOS
Doba nabíjení 120 minut

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.