GPS nyakörv Garmin TT 15X

GPS nyakörv Garmin TT 15X

Extra nyakörv Garmin TT15X - Garmin Alpha 100 GPS nyomkövető készülékhez.

212 950 Ft 175 990 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

GPS nyakörv Garmin TT 15X

A Garmin TT15 X GPS egy extra nyakörv a Garmin Alpha 100 GPS nyomkövető készülékhez. Az érzékeny GPS és GLONASS vételnek köszönhetően akár 14,5 km távolságból is követheti kutyáját. Tartós és vízálló 1 ATM-ig, ideális minden igényes vadászathoz. Ráadásul alvó üzemmódban, a SLEEP MODE funkcióval, hihetetlen, akár 80 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. A SLEEP MODE funkció távolról is bekapcsolható. Garantáltan értékelni fogja a hosszabb üzemidőt gyakori töltés nélkül. A TT15 X a képzéshez 18 szintű elektromos impulzus-, hang- és rezgés funkciókkal rendelkezik. A LED kontroll diódák akár 100 m távolságból is láthatók, teljes sötétségben is.

 

Nyakörv - A TT 15X integrált GPS-t használ a kutya helymeghatározásához a terepen és a VHF technológia gondoskodik a vezérlővel való kapcsolatról (átvitelről). A VHF rádióberendezések használata általában előírásokkal szabályozott Európában.
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.