Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Pet at School Soft vibrációs kiképzőnyakörv

A Num Axes Pet at School Soft vibrációs kiképzőnyakörv hatótávolsága 200 méter. Mivel a nyakörv elektrosztatikus impulzus korrekcióval nem rendelkezik, gyorsan megkedvelik a kutyagazdik, akik nem akarnak elektronikus impulzusokat használni a képzéshez. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, fény- és hangjelzés. Kis, közepes és nagyobb kutyák alap-képzésére ajánljuk.

További információk ›

Raktáron 1 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 3. 30.

48 525 Ft 40 102 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P1193
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Num Axes Pet School at Soft egy praktikus és könnyen használható kiképzőnyakörv, 200 méteres hatótávolsággal. Alkalmas a kutyák képzésére, ahol elegendő a stimuláció rezgés formályában és gyorsan megkedvelik azon kutyagazdik is, akik nem akarnak elektronikus impulzusokat használni a képzéshez. Az adókészülék segítségével kétféle jelet küldhetünk a kutyának: rezgés és hangjelzés, melyek különböző módon használhatók fel a képzéshez. A nyakörv elektrosztatikus impulzus korrekcióval nem rendelkezik. A gomb lenyomva tartásával a nyakörv növeli az impulzusok intenzitását mindaddig, amíg a kutya nem reagál. Az erősen világító vörös LED dióda intenzív villogással jelzi a kutya helyzetét. A kompakt, kis méretű, külső antenna nélküli adókészülék nagyon praktikus, gyorsan vezérelhető és nagyon tartós.

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Pet at School kiképzőnyakörv hatótávolsága 200 m. Megfelel szinte az összes kutya alap-képzéséhez. A Num Axes Pet at School ideális választás az alapvető parancsok gyakorlásához: hozzám, lábhoz, fekszik, ül...

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Pet at School korrekcióként hangjelzést és rezgést használ. A rezgés korrekció 2 szinten állítható. A legtöbb esetben maga a rezgés elegendő a kutya figyelmének elterelésére és nincs szükség impulzusok használatára.

 

Energiaellátás

A Num Axes Pet at School vevőkészüléke 3V elemre működik, típusa CR2. Az adókészülék elem-típusa CR2032. A nyakörv és az adókészülék is hosszú élettartammal bír. A gyártó szerint akár 6 hónapig is bírja az elem, mindennapos használat mellett. Új elemk ára kb. 700 Ft.

 

Vízállóság

Az adókészüléknek nem jelent problémát kisebb esőzés és havazás, azonban víz alá nem meríthető. A vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető. Ideális választás a kutyák képzéséhez vízben.

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Num Axes Pet at School kiképzőnyakörv egyszerre 1 kutya képzésére lett megtervezve. Ennek köszönhetően kezelése nagyon gyors és egyszerű. A gyors reagálás érdekében minden funkció külön gombbal lett ellátva.

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Pet at School nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,2 cm, magassága 9,8 cm, mélysége 1,7 cm és a súlya 36 gramm. A vevő szélessége 6,8 cm, magassága 4,3 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 75 gramm.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Pet at School Típus szerint Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Kutyák száma szerint 1 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 200 m
Kutyafajta közepes, nagy
Funkció rezgés, hangjelzés, fényjelzés
Tápegység elemre
Vízálló védelem vízálló
Kutyák száma 1 kutya
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Tápegység elemre
Elem a vevőegységben 3V CR2
Elem az adóegységben CR2032
Hatótávolság 200 m
Funkció rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Rezgés erőssége 2
Hangerősség 1
Vízálló védelem vízálló
Ugatásgátló mód nem
Kijelző nincs
A nyakörv hossza 20 - 65 cm
A vevő élettartama 3 - 6 hónap
Az adó élettartama 3 - 6 hónap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 6,8 x 4,3 x 3,8 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4,2 x 9,8 x 1,7 cm
Vevőegység súlya 75 g
Adóegység súlya 36 g
Kutyák száma 1 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
ALZA igen

Kapcsolódó termékek

Változatok (2)
pro 1 pro 2

Patpet 620 elektromos kiképző nyakörv

Na cestě 20 kusů, szerdán 4. 5. Önnél
61 505 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék Canicom Spray

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
48 525 Ft

Összehasonlítás

Dogtra 610C elektromos kiképző nyakörv

Na cestě 1 kusů, szerdán 4. 5. Önnél
129 665 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék Dogtra iQ Cliq

10 nap, csütörtökön 4. 13. Önnél
63 130 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek