CHAMELEON Extender Multi Brand
CHAMELEON Extender Multi Brand

CHAMELEON Extender Multi Brand

Kompatibilis kiegészítő kiképző nyakörvekhez. Két méretben kapható: közepes és nagy. 

Výběr varianty produktu

218 135 Ft 180 280 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

CHAMELEON Extender Multi Brand

A Chameleon Extender Multi Brand egy multifunkcionális kiegészítő kiképző nyakörvekhez. Kompatibilis egyszerre több márkával és kapható közepes (26,5 cm) és nagy méretben (31,1 cm). Az optimális működés érdekében és figyelembe véve a kutya érzékenységét, az egyes elektródák szükség szerint fel és leszerelhetők. Ahhoz, hogy a kutya érezze az impulzusokat, szükség lesz felhelyezni legalább egy-egy elektródát mindkét oldalon (negatív és pozitív oldal). A kutya nyakának kerülete szerint a kiegészítő egyszerűen és könnyen beállítható (összehúzó rendszer). 

A Chameleon kompatibilis az alábbi eszközökkel: 

  • Martin System
  • Dogtra
  • Dog Trace
  • E-Collar Technologies
  • Garmin
  • Sit Means Sit
  • Sport Dog

 

 

A Chameleon kiegészítő közepes mérete: hossza 26,5 cm. Mindkét szár 3 elemből tevődik össze (mindkét oldalon az első két elembe 3 érintkezési pont, a harmadik elembe 2 érintkezési pont helyezhető).

A Chameleon kiegészítő nagy mérete: hossza 31,1 cm. Mindkét szár 4 elemből tevődik össze (mindkét oldalon az első három elembe 3 érintkezési pont, a negyedik elembe 2 érintkezési pont helyezhető).
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.