Garmin Alpha® 200i K

A Garmin Alpha 200i egy hordozható eszköz akár 20 vadász- és mentőkutya kiképzésére és mozgásának nyomon követésére. Rádiókommunikációt használ, melynek hatótávolsága akár 14,5 km és inReach® technológiával is fel lett szerelve, amely az Iridium műholdas kommunikációs hálózatot használja. Ennek köszönhetően, GSM-jel nélküli helyeken is megbízható kapcsolatot biztosít.


Další varianty:
Garmin KT™ 15X Raktáron 2 ks 4 417 855 Ft Garmin Alpha® 200i K 10 nap 6 775 620 Ft
394 680 Ft 326 180 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Garmin Alpha® 200i K

Kövesse és képezze kutyáját az Alpha 200i rendszerrel az inReach technológiával, amely 100%-os globális lefedettséget biztosít, továbbá olyan helyeken is működik, ahol nincs mobiljel. A hordozható eszköz lehetővé teszi egy kutya vagy több kutya követését nyomkövető iránytű vagy térkép segítségével. A térkép megmutatja az Ön és kutyája helyzetét és követi minden lépését. Az iránytű nyíl a kutya aktuális tartózkodási helye irányába mutat és a kutya állapotát is mutatja, futásban van vagy helyben áll. Az inReach funkció aktiválásával előre beállított üzeneteket küldhet és fogadhat az Iridum műholdhálózaton keresztül. Az SOS gombbal segélykérő üzenetet küldhet a segélyhívó központnak a tartózkodási helyéről, valamint a követési funkcióval útpontokat vagy az inReach időjárást rögzítheti. A GPS és a GALILELO műholdak egyidejű jelvételének köszönhetően biztos lehet benne, hogy pozícióját még nehéz körülmények között is pontosan meghatározza. Az ingyenes (mobil) Garmin Explore alkalmazás lehetővé teszi az útvonalak megtervezését, majd azok elküldését a készülékre a megtett útvonalak nézetével, a letölthető és offline is használható térképeken. A létrehozott útvonalak és pontok könnyen megoszthatók más felhasználókkal. Az online elérhető további szolgáltatások lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy szükség szerint hozzáférjen az opcionális (letölthető) térképekhez.

Legfőbb funkciók:

 • 3,5″ érintőképernyő nagyszerű áttekintést és hat gombos vezérlést biztosít
 • Rövid és hosszú stimulációk, hangjelzés és rezgések
 • Legfeljebb 20 kutyát követhet nyomon 14,50 km-es távolságban (nyakörv típusától függően), az adatok 2,50 másodpercenként frissülnek.
 • Az akkumulátor élettartama akár 20 óra 1 töltéssel
 • Az inReach technológia lehetősége – részletes időjárási információk
 • Pro View Compass funkció – egyszerű áttekintést nyújt arról, hogy az egyes kutyák milyen irányban és milyen messze vannak
 • Több globális navigációs műholdrendszer támogatása (GPS és Galileo)
 • Az előre telepített TopoActive Europe európai térképek részletes nézeteket kínálnak a domborzati körvonalakról, a topográfiai magasságokról, a csúcsokról, a parkokról, a partvonalakról, a folyókról, tavakról és földrajzi pontokról.
 • A barometrikus magasságmérő segítségével pontosan nyomon követheti a magasságot, valamint a nyomásváltozások rövid távú trendjeit
 • BirdsEye műholdfelvételi lehetőség – valósághű nézet az útvonalról, a kiindulási pontról és a szabad terekről

Műszaki paraméterek:

 • Kijelző mérete: 4,7 x 7,7 cm (Sz x Ma); 3,5" (88,9 mm)
 • Akkumulátor típusa: Újratölthető lítium akkumulátor (tartozék)
 • Kijelző felbontása: 282 x 470 pixel
 • Fizikai méretek: 6,8 × 16,2 × 3,4 cm *méretek antenna nélkül, súly: 280 g
 • Kijelző típusa: Transzflektív színes TFT érintőképernyő
 • Az akkumulátor élettartama: akár 20 óra; akár 15 óra bekapcsolt inReach mellett
 • Tároló- és tápkártya: microSD™ kártya (nem tartozék)
 • Előre feltöltött térképek: (TopoActive Europe)
 • Memória: 16 GB
 • Lehetőség térképek hozzáadására: IGEN

 
Technické parametry

Hatótávolság 14,5 km m
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 6,8 × 16,2 × 3,4 cm
Adóegység súlya 280 g
Funkció rezgés + hangjelzés
Kutyák száma 1-20 kutya
Kijelző LCD megvilágított
Tápellátás Tölthető

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.