Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Reklamáció

A reklamáció folyamata

Amennyiben termékhiba merülne fel a megvásárolt készüléknél, minden felesleges késedelem nélkül, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy írjon e-mail címünkre: info@reedog.hu. Bizonyos esetekben elegendő a telefonhívás és azonnal segítünk a probléma elhárításában. Amennyiben szükség van a termék visszaküldésére, kérjük, küldje vissza üzletünk címére, a számla másolatával és a hiba leírásával együtt.

FIGYELEM!

A terméket alaposan megtisztítva küldje (kellemetlen szagoktól és szőrzettől megtisztítva). Ellenkező esetben a reklamációt nem vesszük át. A PetSafe és SportDog esetében teljes csomagot kell küldeni (nem vonatkozik a kerítés vezetékére).

 Reklamációs űrlap  

 

 

                            

A reklamációt az alábbi címre küldje:

Reedog s.r.o.
Sedmidomky 459/8,
101 00 Praha 10
Cseh Köztársaság

Amennyiben szeretné alacsonyabb áron visszaküldeni a csomagot, küldheti magyarországi, közvetítő raktárunk címére is, azonban hosszabb visszaküldési idővel kell számolnia, mely körülbelül 14 nap!!! Ebben az esetben a csomagot az alábbi címre küldheti:

FROGMAN s.r.o. / ID: 2130
East Gate Business park B1 - Magyar Posta
2151 Fót

FIGYELEM: Az utóbbi cím kizárólag a közvetítő raktár címe, ahonnan mi visszaszállíttatjuk a csomagját cégünk központjába, Csehországba. A közvetítő raktár dolgozói nem állnak közvetlen kapcsolatban cégünkkel, így nem tudnak további tájékoztatást adni a reklamációval vagy az elállással kapcsolatban. A raktár dolgozói, az utánvéttel küldött csomagokat nem veszik át! Amennyiben kérdése merülne fel, hívjon minket a +36 30 337 5905-es telefonszámon.

FIGYELEM: A reklamációval kapcsolatos postaköltséget kizárólag abban az esetben térítjük meg, amennyiben a reklamációt elfogadjuk és elküldi számunkra a visszapostázás költségét alátámasztó nyugtát (a nyugta kiállításától számított 15 napon belül)!

FIGYELEM: Amennyiben eláll az adásvételi szerződéstől, hiányos vagy sérült eredeti csomagolás és sérült termék esetén az alábbi összegek kerülnek levonásra:

  • levonásra kerül a termék árának 15%-a, amennyiben az eredeti csomagolás hiányos vagy sérült (15-30 napok közötti elállás esetén),
  • levonásra kerül a termék árának 20 %-a, amennyiben sérült vagy megkarcolt az adó- vagy vevőkészülék,
  • lerövidített nyakörv, nem működő készülék, hiányzó tartozék esetén levonásra kerül a konkrét termék ára!
 

A panaszok aránya nagyon kicsi, azonban jó tudni, hogy a webüzletünkben megvásárolt termékeket reklamálhatja. Igyekszünk a lehető leghamarabb rendezni minden reklamációt, mivel ez a mi érdekünk is. Így nem kell aggódnia, hogy a végtelenségig fog várni a reklamáció lebonyolítására. A reklamációk többsége általában 5 munkanapon belül rendezésre kerül. Termékeinkre 24 hónapos garanciát vállalunk (egyes esetekben 36 hónap). Felelősséget vállalunk az összes termékhibáért, mely már a termék átvételének pillanatában jelen volt vagy a termékhibákért, melyek a garanciális időszak alatt keletkeztek. A garancia nem vonatkozik mechanikai vagy helytelen használatból eredendő sérülésekre. A reklamáció postai úton és személyesen is érvényesíthető.