Reedog MX-3200 Camo Extreme elektromos kiképző nyakörv

A Reedog MX-3200 Camo Extreme számos funkcióval ellátott professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 3200 méter. Részletesen és alaposan kidolgozott rendszerrel lett ellátva, mely az összes kutyafajta képzésére alkalmas. Az alábbi funkciókkal lett ellátva: hangjelzés, rezgés 10 szinten és elektrosztatikus impulzusok 10 szinten.

Výběr varianty produktu

140 845 Ft 116 400 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Reedog MX-3200 Camo Extreme elektromos kiképző nyakörv

A Reedog MX-3200 Camo Extreme számos funkcióval ellátott professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 3200 méter. Részletesen és alaposan kidolgozott rendszerrel lett ellátva, mely az összes kutyafajta képzésére alkalmas. Az alábbi funkciókkal lett ellátva: hangjelzés, rezgés 10 szinten és elektrosztatikus impulzusok 10 szinten. További nyakörv megvásárlásával bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Vízálló és újratölthető. A nyakörv a legmodernebb technológiával rendelkezik: AutoMemory (a beállítások mentése kutyák váltásakor), DryDog (vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető vevőkészülék), QuickCharge (gyorstöltés - 2 órán belül).

 

 

 

A nyakörv legfőbb funkciói

  • 3200 méteres hatótávolság nyílt terepen
  • Egyszerre 3 kutya képzése egyetlen adókészülékkel
  • 10 szintű impulzus korrekció
  • 10 szintű rezgés korrekció
  • Minden funkció külön gombbal rendelkezik - egyszerű és gyors kezelés
  • 3 gomb a kutyák kiválasztására
  • Megvilágított LCD kijelző
  • AutoMemory - a nyakörv elmenti az összes beállított funkciót az adott kutyánál. Amint vált a kutyák között, az előző kutya beállításai elmentve maradnak
  • DryDog technolgie - vízálló nyakörv és vevőkészülék. A nyakörv továbbá 2 méteres vízmélységig, rövid ideig meríthető
  • QuickCharge - gyorstöltés. A töltő segítségével a teljes készülék 2 órán belül újratölthető

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog MX-3200 Camo Extreme korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Reedog MX-3200 Camo Extreme hatótávolsága 3200 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Reedog kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

  

Energiaellátás

A Reedog MX-3200 Camo Extreme adókészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 545mAh és a vevőkészülék 650mAh. Az adó- és vevőkészülék QuickCharge technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően a töltési idő 2 óra.

  

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Reedog MX-3200 Camo Extreme nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. 

 

Kijelző

A Reedog MX-3200 Camo Extreme minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. 

 

Vízállóság

A Reedog MX-3200 Camo Extreme DryDog technológiával rendelkezik, mely maximális védelmet biztosít a vízzel szemben. A nyakörv teljes mértékben vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető (maximálisan 30 percig). Az adókészülék vízálló és gumival bevont, nem okoz gondot az eső és hó, azonban víz alá nem meríthető. 

  

A nyakörv hossza

A Reedog MX-3200 Camo Extreme nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható, melynek köszönhetően alkalmas kis és nagyobb kutyafajták részére.

 

 
Súly és méretek

Az adó szélessége 5,6 cm, magassága 13,3 cm, mélysége 3,3 cm és a súlya 95 gramm. A vevő szélessége 7,3 cm, magassága 4,1 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 90 gramm.

 

 

 
Technické parametry

Elem a vevőegységben 650 mAh
Elem az adóegységben 545 mAh
Az adó élettartama 10 - 14 nap
A vevő élettartama 3 - 7 nap
Kijelző megvilágított LCD
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápegység újratölthető
Frekvencia 433,92 MHz
Adóegység súlya 95 g
Vevőegység súlya 90 g
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 13,4 x 5,7 x 3,3 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 7,8 x 4,1 x 4,1 cm
A nyakörv hossza 20 - 75 cm
Ugatásgátló mód nem
Hangerősség 1
Rezgés erőssége 10
Impulzus erőssége 10
Hatótávolság 3200 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Vízálló védelem vízhatlan (vízbe meríthető)
Akkumulátor ereje (vevő) 450mAh

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.