Reedog MX-1200 Sport No Bark elektromos kiképző nyakörv

A Reedog MX-1200 Sport No Bark számos funkcióval ellátott professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 1200 méter. Részletesen és alaposan kidolgozott rendszerrel lett ellátva, mely az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzusok 10 szinten. További nyakörv megvásárlásával bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Vízálló és újratölthető. A nyakörv továbbá ugatásgátló üzemmóddal rendelkezik.

Výběr varianty produktu

120 740 Ft 99 785 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Reedog MX-1200 Sport No Bark elektromos kiképző nyakörv

A Reedog MX-1200 Sport No Bark számos funkcióval ellátott professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 1200 méter. Részletesen és alaposan kidolgozott rendszerrel lett ellátva, mely az összes kutyafajta képzésére alkalmas (5 és 100 kg között). Az alábbi funkciókkal lett ellátva: hangjelzés, rezgés, ugatásgátló üzemmód, LED dióda és elektrosztatikus impulzusok 10 szinten. További nyakörv megvásárlásával bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Vízálló és újratölthető. A nyakörv a legmodernebb technológiával rendelkezik: AutoMemory (a beállítások mentése kutyák váltásakor), DryDog (vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető vevőkészülék), QuickCharge (gyorstöltés - 2 órán belül), Nick & Continual (pillanatnyi és folyamatos elektrosztatikus korrekció - hosszú vagy rövid impulzus), NoBark (ugatásgátló üzemmód, mely szükség szerint aktiválható).

 

 

A nyakörv legfőbb funkciói

 • 1200 méteres hatótávolság nyílt terepen
 • Egyszerre 3 kutya képzése egyetlen adókészülékkel
 • Pillanatnyi és folyamatos impulzusok 10 szinten
 • 10 szintű rezgés korrekció
 • Minden funkció külön gombbal rendelkezik - egyszerű és gyors kezelés
 • Két gomb “+” és “-” az impulzusok szintjének beállítására
 • 3 gomb a kutyák kiválasztására
 • Megvilágított LCD kijelző
 • Dual Chrager - hálózati duál töltő, melynek segítségével az adó és vevő egyszerre tölthető
 • NoBark - ugatásgátló üzemmód, mely szükség szerint aktiválható és deaktiválható
 • AutoMemory - a nyakörv elmenti az összes beállított funkciót az adott kutyánál. Amint vált a kutyák között, az előző kutya beállításai elmentve maradnak
 • DryDog technolgie - vízálló nyakörv és vevőkészülék. A nyakörv továbbá 2 méteres vízmélységig, rövid ideig meríthető
 • QuickCharge - gyorstöltés. A töltő segítségével a teljes készülék 2 órán belül újratölthető
 • Nick & Continual - rövid és hosszú impulzusok
 • A vevőkészülék LED diódával rendelkezik - sötétben, akár 200 - 300 méteres távolságból is nagyon jól látható
 • Cseh gyártó terméke!

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog MX-1200 Sport korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható, továbbá aktiválható folyamatos és pillanatnyi impulzus.

 

Ugatásgátló üzemmód

A Reedog No Bark kiképzőnyakörvek szinte az egyetlenek a világon, melyek automatikus és intelligens ugatásgátló üzemmóddal rendelkeznek (ugatásgátló és kiképzőnyakörv kombinációja az egyben). Elkerülheti a nem kívánt ugatást. Az üzemmód szükség szerint aktiválható és deaktiválható.

 

Hatótávolság

A Reedog MX-1200 Sport hatótávolsága 1200 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Reedog kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

  

Energiaellátás

A Reedog MX-1200 Sport adókészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 545mAh és a vevőkészülék 650mAh. Az adó- és vevőkészülék QuickCharge technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően a töltési idő 2 óra.

  

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Reedog MX-1200 Sport nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. Az AutoMemory funkciónak köszönhetően minden beállítás elmentve marad.

 

Kijelző

A Reedog MX-1200 Sport minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, rezgés intenzitása, valamint a kutya ID-je.

 

Vízállóság

A Reedog MX-1200 Sport DryDog technológiával rendelkezik, mely maximális védelmet biztosít a vízzel szemben. A nyakörv teljes mértékben vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető. Az adókészülék vízálló és gumival bevont, nem okoz gondot az eső és hó, azonban víz alá nem meríthető. 

  

A nyakörv hossza

A Reedog MX-1200 Sport nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható, melynek köszönhetően alkalmas kis és nagyobb kutyafajták részére.

 

 
Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 13,3 cm, mélysége 2,9 cm és a súlya 89 gramm. A vevő szélessége 7,5 cm, magassága 4,1 cm, mélysége 4,1 cm és a súlya 80 gramm.

 

 
Technické parametry

Elem a vevőegységben 545 mAh
Adóegység súlya 89 g
Az adó élettartama 10 - 14 nap
A vevő élettartama 3 - 7 nap
Kijelző megvilágított LCD
Vízálló védelem vízbe meríthető
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Tápegység újratölthető
Frekvencia 433,92 MHz
Vevőegység súlya 80 g
Elem az adóegységben 650 mAh
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5,5 x 13,3 x 2,9 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 7,5 x 4,1 x 4,1 cm
A nyakörv hossza 20 - 75 cm
Ugatásgátló mód igen
Hangerősség 1
Rezgés erőssége 10
Impulzus erőssége 10
Hatótávolság 1200 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.