PetSafe 100m Little Dog kiképző nyakörv

A PetSafe 100 m Little Dog elektromos kiképzőnyakörv hangjelzés és impulzus korrekcióval, a kisebb kutyafajták képzésére használható. Az impulzusok 16 szinten állíthatók. A nyakörv Boost funkcióval lett ellátva, továbbá vízálló és meríthető 1,5 méteres vízmélységig. A nyakörv segítségével egyszerre egy kutya képzése lehetséges. Hatótávolsága 100 méter.

68 500 Ft 56 610 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

PetSafe 100m Little Dog kiképző nyakörv

A PetSafe 100 m Little Dog elektromos kiképzőnyakörv hangjelzés és impulzus korrekcióval, a kisebb kutyafajták képzésére használható. Az impulzusok 16 szinten állíthatók. A nyakörv Boost funkcióval lett ellátva, továbbá vízálló és meríthető 1,5 méteres vízmélységig. A nyakörv segítségével egyszerre egy kutya képzése lehetséges. Hatótávolsága 100 méter.

Az elektromos kiképzőnyakörv nehezebb terepeken is biztosítja az összes funkció működését, 100 méteres hatótávolságon belül.

Az állítható impulzusszint ideális módja az optimális szint beállításának, melyre a kutya reagálni fog. Az impulzusok 16 szinten állíthatók.

 

A készülék Boost funkcióval lett ellátva, mely nagyon hasznos ha gyors reakcióra van szükség (pl. ha a kutya kiszaladna az úttestre vagy esetleg más kutya után szaladna). Hasonló esetekben a kutya érzékenysége csökkenhet és magasabb impulzusszint bevitelére van szükség. A Boost funkció használatakor az impulzus ereje azonnal megnövekszik (2 szinttel) és az erősebb korrekciónak köszönhetően hatékonyan megfékezi a kutyát. 

 

 

A PetSafe Trenér Little Dog kisebb kutyafajták képzésére alkalmas, megközelítőleg 18 kg-ig. A megfelelő kiképzés sokat segít néhány parancs betanításában vagy a kockázatos helyzetekben. 

 

Hatótávolság

A PetSafe 100 m Little Dog hatótávolsága 100 méter. Ideális a kevésbé igényes képzéshez. Például otthoni környezetben vagy a kertben. 

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A kiképzőnyakörv korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 16 szinten állítható.

 

 

Energiaellátás

Az adó és vevőkészülék 2 db 3V Lithium CR2032 típusú elemre működik (PetSafe elem - RFA-35-11).

 

 

Vízállóság

A vevőkészülék vízálló védelemmel rendelkezik (rövid ideig tartó vízbe merítés, max. 1,5 méteres vízmélységig). A víz elleni védelem nem elegendő ismételt képzéshez vízben vagy saras területen. 

 

 

A vezérelhető kutyák száma

A PetSafe 100 m Little Dog nyakörv segítségével egyszerre 1 kutya képzése lehetséges. 

 

 

Kijelző

Az adatok nagyon jól olvashatók a digitális kijelzőn. Az összes fontos információ megtalálható: a korrekció szintje, az akkumulátor állapota.

 

A nyakörv hossza

A nyakörve állítható - maximálisan 56 cm-ig.
Technické parametry

Hatótávolság 100 m
Impulzus erőssége 16 úrovní
A nyakörv hossza 56 cm
Tápegység elemre
Funkció impulzus + hangjelzés + booster
Kutyák száma 1 kutya
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Funkció - korrekció hangjelzés, impulzus
Impulzusok beállítása 16 szint
Kutyák száma 1 kutya
Vízálló védelem vízhatlan (vízbe meríthető)
Vevő tápegysége elem
Adó tápegysége elem
Akkumulátor ereje (vevő) CR2032
Akkumulátor ereje (adó) CR2032
Kijelző Igen

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.