Petrainer PET998N kiképző nyakörv

A Petrainer PET998N újratölthető és teljesen vízálló rezgő kiképzőnyakörv, mely alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre. Hatótávolsága 300 méter, megvilágított kijelzővel rendelkezik. További jellemzője a hangjelzés és rezgés. A nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagy kutyák képzéséhez, valamint további vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Alkalmas halláskárosult és süket kutyák képzésére is.

Výběr varianty produktu

33 630 Ft 27 795 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Petrainer PET998N kiképző nyakörv

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET998N újratölthető és teljesen vízálló rezgő kiképzőnyakörv, mely alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre. Hatótávolsága 300 méter, megvilágított kijelzővel rendelkezik. További jellemzője a hangjelzés és rezgés. A nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagy kutyák képzéséhez, valamint további vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. A Petrainer PET998N rezgő kiképzőnyakörv nagyon praktikus és könnyen kezelhető. Alkalmas olyan kutyák képzésére, ahol a rezgő üzemmód elegendő, és olyan tulajdonosok számára, akik nem szeretnének elektrosztatikus impulzust használni. Két üzemmód választható: rezgés (két műanyag érintkezési pont, a kutya nyakára helyezett nyakörven keresztül), vagy hangjelzés. Az adókészülék nagyon praktikus és tartós, kis méretű, gyorsan vezérelhető és nem rendelkezik külső antennával. A nyakörv teljes mértékben vízálló. A vevő újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

 

Hatótávolság

A Petrainer PET998N kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 m. Alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre is.

 

 

A működés típusa 

A Petrainer PET998N korrekcióként hangjelzéssel és rezgéssel használható. A rezgés 10 szinten, a hangjelzés 2 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET998N adója egy 550mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva és aktív használat mellett, kb. 14 napig tart ki. A vevő szintén újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

Vízállóság

A Petrainer PET998N kiképzőnyakörv adója és vevője teljes mértékben vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy rövid ideig tartó vízbe merítés). Ideális választás a kutyák kiképzéséhez vízben vagy rosszabb időjárási körülmények között. Védettségi fokozat IPX7.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET998N nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET998N nagyon szilárd és minőségi nylonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 12,5 cm (antennával), mélysége 2,2 cm és a súlya 86,8 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3 cm és a súlya 41,1 gramm (elemmel).

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

szé.6cm x ma.3,5cm x mé.3 cm

Technické parametry

Elem a vevőegységben 240 mAh
Frekvencia 433,92 MHz
Az adó élettartama 10 - 14 nap
A vevő élettartama 3 - 7 nap
Kijelző megvilágított LCD
Vízálló védelem cseppálló
Funkció rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Tápegység újratölthető
Elem az adóegységben 550 mAh
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Adóegység súlya 87 g
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 6 x 3,5 x 3 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4 x 12,5 x 2,2 cm
Hatótávolság 300 m
Rezgés erőssége 10
Hangerősség 2
Ugatásgátló mód nem
Vevőegység súlya 41 g
A nyakörv hossza 20 - 70 cm
Vevőegység súlya 41g
Adóegység súlya 87 g
Vevőegység méretei szé.6cm x ma.3,5cm x mé.3 cm
Adóegység méretei szé.4 x ma.12,5 x mé.2,2 cm
Vevő tápegysége újratölthető akkumulátor
Adó tápegysége újratölthető akkumulátor
Akkumulátor ereje (vevő) 550 mAh
Akkumulátor ereje (adó) 240mAh

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.