Petrainer PET980 Smart Control ugatásgátló kiképző nyakörv
Výcvikový obojek Petrainer PET980 Smart ControlVýcvikový obojek Petrainer PET980 Smart ControlVýcvikový obojek Petrainer PET980 Smart Control

Petrainer PET980 Smart Control ugatásgátló kiképző nyakörv

A Petrainer PET980 Smart Control egy modern elektronikus kiképzőnyakörv, melynek kezelése okostelefon használatával nagyon egyszerű. A nyakörv Bluetooth 4.0 eszközön keresztül kezelhető, hatótávolsága 100 m. Vízálló és újratölthető akumulátorral lett ellátva. A kiképzőnyakörv funkciói: rezgés, elektrosztatikus impulzusok kibocsátása, ugatásgátló mód és anti lost. Közepes és nagyobb kutyafajtáknak ajánljuk.

58 755 Ft 48 560 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Petrainer PET980 Smart Control ugatásgátló kiképző nyakörv

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET980 Smart Control egy modern elektronikus kiképzőnyakörv, melynek kezelése okostelefon használatával nagyon egyszerű. A nyakörv Bluetooth 4.0 eszközön keresztül kezelhető, hatótávolsága 100 m. Vízálló és újratölthető akumulátorral lett ellátva. A kiképzőnyakörv funkciói: rezgés, elektrosztatikus impulzusok kibocsátása, ugatásgátló mód és anti lost. Közepes és nagyobb kutyafajtáknak ajánljuk. Az impulzus és rezgés szintje 0-tól 100-ig állítható, melynek köszönhetően alkalmas minden kutya részére 10 kg és 90 kg között. A nyakörv továbbá intelligens mozgásérzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően energiatakarékos - amint az érzékelő észleli, hogy nincs mozgás, készenléti üzemmódba kapcsol. Kiegészítő funkció az úgynevezett anti lost (ez azt jelenti, hogy beállíthat például egy 100 m-es zónát és ha a kutya több mint 100 m-re távolodik a telefonjától, értesítést kap csengetéssel).

 

Útmutató az alkalmazás letöltéséhez

Az alkalmazás kompatibilis az összes Bluetooth 4.0 eszközzel.

Alkalmazás letöltése - Android (a telefon beállításaiban engedélyezni kell a telepítést más forrásokból, mint a Play)

Az iOS alkalmazást az App Store alkalmazásban i.Pets néven találja. - Frissítés: Jelenleg nem alkalmazható az iPhone telefonokra!

 

 

 

Hatótávolság

A Petrainer PET980 Smart Control kiképzőnyakörv hatótávolsága 100 m, ezért a kevésbé igényes és kezdő tulajdonosok részére javasoljuk a nyakörvet.

 

A működés típusa 

A Petrainer PET980 Smart Control korrekcióként rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus és rezgés ereje 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Ugatásgátló üzemmód

Ez a kiképzőnyakörv azon nyakörvek egyike, mely rendelkezik ugatásgátló üzemmóddal (kiképzőnyakörv és ugatásgátlónyakörv kombinációja az egyben). Az ugatásgátló üzemmódnak köszönhetően megakadályozható a nem kívánt ugatás. Szükség szerint aktiválhatja és deaktiválhatja ezt a funkciót.

 

Kijelző

A Petrainer PET980 Smart Control rendkívül kifinomult alkalmazással lett ellátva az irányításhoz. A telefonnal való párosítás nagyon egyszerű, és minden funkció egyszerűen kezelhető az alkalmazás keretén belül.

  

Vízállóság

A Petrainer PET980 Smart Control kiképzőnyakörv vevője teljes mértékben vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy rövid ideig tartó vízbe merítés). Ideális választás a kutyák kiképzéséhez vízben. A vevőkészülék védettségi fokozata IPX7.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET980 Smart Control nyakörv bővíthető 10 kutya képzésére egyszerre. Az adón elhelyezett gombok segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET980 Smart Control 450mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva és aktív használat mellett, kb. 3 napig tart ki.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET980 Smart Control nagyon szilárd és minőségi nylonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.
Technické parametry

Vízálló védelem vízálló
Nyakörv hossza 20 - 60 cm
Funkció - korrekció rezgés + impulzus
Impulzusok beállítása 99 szint
Kutyák száma 1 - 10 kutya
Vevő tápegysége újratölthető akkumulátor
Akkumulátor ereje (vevő) 450mAh
Hangjelzések beállítása nem
Rezgések beállítása 99 szint
Akkumulátor élettartama (vevő) 3 - 7 nap

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.