Petrainer PET620 kiképző nyakörv

A Petrainer PET620 elektromos kiképző nyakörv hatótávolsága 300 méter. Hangjelzés, 100 szintű rezgés és impulzus korrekcióval lett ellátva. A vízálló (eső és hó), újratölthető készülék segítségéve, egyszerre akár 2 kutyát is képezhet. Ergonomikusan kialakított adókészülék - minden funkció külön gombbal rendelkezik.

Výběr varianty produktu

37 290 Ft 30 820 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Petrainer PET620 kiképző nyakörv

A Petrainer PET620 elektromos kiképző nyakörv hatótávolsága 300 méter. Hangjelzés, 100 szintű rezgés és impulzus korrekcióval lett ellátva. A vízálló (eső és hó), újratölthető készülék segítségéve, egyszerre akár 2 kutyát is képezhet. Ergonomikusan kialakított adókészülék - minden funkció külön gombbal rendelkezik. Az adókészülék nagyon egyszerűen csatlakoztatható a vevőkészülékhez. 

 

 

 

Legfőbb funkciók:

  • Újratölthető
  • Vízálló
  • Hatótávolsága 300 m
  • 100 impulzusszint
  • 100 rezgésszint
  • Hangjelzés
  • Az adókészülék egyszerű párosítása a vevőkészülékhez
  • Egyszerre 2 kutya képzésének a lehetősége

 

Az adó nagyon kicsi, könnyű és ergonomikusan lett kialakítva. A nyakörv továbbá intelligens mozgásérzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően energiatakarékos - amint az érzékelő észleli, hogy nincs mozgás, készenléti üzemmódba kapcsol. A kiképzőnyakörv újratölthető adóval és vevőkészülékkel rendelkezik.

 

A vevő- és adókészülék teljes mértékben vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy rövid ideig tartó vízbe merítés). A Petrainer PET620 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. A rezgés és az impulzus 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus és rezgés szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

Amennyiben egyszerre 2 kutyát szeretne képezni, semmi akadálya.További vevő megvásárlásával a Petrainer PET620 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. A nyakörv nagy előnye, hogy a vevőegység távolról be- és kikapcsolható.

 

 

 

 

 

Hatótávolság

A Petrainer PET620 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 m, így ideális pl. a kertbe, parkba vagy gyakorlóterekre. Nehezebb terepen való képzéshez, mint pl. erdőben vagy dombos terepen, javasoljuk nagyobb hatótávolsággal rendelkező nyakörvek megvásárlását. Alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre is.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Petrainer PET620 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. A rezgés és az impulzus 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus és rezgés szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET620 adója egy 550mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva és aktív használat mellett, kb. 14 napig tart ki. A vevő szintén újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

Vízállóság

A Petrainer PET620 kiképzőnyakörv vevőkészüléke vízálló és IPX6 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem okoz gondot az eső vagy hó, azonban vízbe nem meríthető és úszásra sem alkalmas.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET620 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET620 nagyon szilárd és minőségi nejlonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 68 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,2 cm, magassága 13,5 cm (antennával), mélysége 2,5 cm és a súlya 73 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6 cm, magassága 3 cm, mélysége 3 cm és a súlya 49 gramm.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

szé.6 x ma.3 x mé.3 cm

Technické parametry

Hmotnost vysílače 73 g
Hmotnost přijímače 49 g
Vodotěsnost voděodolný
Napájení nabíjecí
Délka obojku 20 - 68 cm cm
Počet psů 1 - 2 psy
Vevőegység súlya 49g
Adóegység súlya 73 g
Vevőegység méretei szé.6 x ma.3 x mé.3 cm
Adóegység méretei szé.4,2cm x ma.9,8 cm x mé.1,7cm
Nyakörv hossza 20 - 68 cm
Funkció - korrekció hangjelzés + rezgés + impulzus
Impulzusok beállítása 100 szint
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Vízálló védelem cseppálló
Vevő tápegysége újratölthető
Adó tápegysége újratölthető akkumulátor
Akkumulátor ereje (vevő) Li-Ion
Rezgések beállítása 100 szint
Akkumulátor élettartama (adó) 14 nap
Akkumulátor élettartama (vevő) 7 nap
Kijelző Igen, megvilágított
Tápellátás tölthető akkumulátor

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.