Patpet T600 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T600 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzések 3 szinten, a rezgések ereje 8 szinten és az impulzusok ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adókészülék LCD kijelzővel lett ellátva és minden funkciónak külön gombja van. A készülék alkalmas az összes kutyafajta számára 5 - 60 kg között.

 

 

 

Výběr varianty produktu

33 415 Ft 27 620 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet T600 elektromos kiképző nyakörv

Az újratölthető és cseppálló Patpet T600 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzések 3 szinten, a rezgések ereje 8 szinten és az impulzusok ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az LCD kijelzővel ellátott adókészüléken minden funkciónak külön gombja van. Az összes kutyafajta képzésére alkalmas 5 kg és 60 kg között. Az adó- és vevőkészülék esőálló és hóálló, azonban vízbe nem meríthető. Az újratölthető készülék készenléti üzemmódban akár 90 napig is kibírja, feltöltés nélkül. 

 

   

              

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T600 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzések 3 szinten, a rezgések ereje 8 szinten és az impulzusok ereje 16 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet T600 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T600 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 250mAh. Az újratöltés ideje megközelítőleg 3 óra. A készülék a csomagban elhelyezett mikro USB kábel segítségével újratölthető. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T600 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között vagy képezheti egyszerre a 2 kutyát.

 

Kijelző

A Patpet T600 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T600 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX6 és az adókészülék IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes kis és közepes méretű kutyafajta részére alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 26 és 65 cm között állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 6 cm, magassága 13 cm (antennával együtt), a mélysége 3 cm és a súlya 57 gramm. A vevőkészülék szélessége 3 cm, magassága 7 cm, a mélysége 5 cm és a súlya 89 gramm. 

 

 
Technické parametry

Hatótávolság 600 m
Impulzus erőssége 16
Rezgés erőssége 8
Hangerősség 3
Ugatásgátló mód nem
A nyakörv hossza 26 - 65 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3 x 7 x 5 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 6 x 13 x 3 cm
Vevőegység súlya 89 g
Adóegység súlya 57 g
Tápegység újratölthető
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD
Kutyák száma 1 - 2 kutya

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.