Martin System Tiny Trainer TT 402 SSC kiképző nyakörv

Martin System Tiny Trainer TT 402 SSC kiképző nyakörv

Dárek zdarma

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett TT 402 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. Hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 9 szinten állítható. Az adókészüléken 4 beállítás közül választhat. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. A két kutyás opció a csomagolásban 2 nyakörvet tartalmaz.

Výběr varianty produktu

139 210 Ft 115 050 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Martin System Tiny Trainer TT 402 SSC kiképző nyakörv

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett TT 402 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. Hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 9 szinten állítható. Az adókészüléken 4 beállítás közül választhat (impulzus hangjelzés nélkül, impulzus hangjelzéssel, hangjelzés és ezt követően impulzus, vagy kizárólag hangjelzés). A progresszív SSC technológiának köszönhetően bármilyen kültéri körülmények között azonos erejű ingerlés érhető el. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. A két kutyás opció a csomagolásban 2 nyakörvet tartalmaz.

 

 

Hatótávolság

A Martin System TT 402 SSC hatótávolsága 400 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Martin System TT 402 SSC kiképzőnyakörv ideális választás városban, de erdős területen való képzéshez is megfelel.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Martin System TT 402 SSC korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 9 szinten állítható, így a nyakörvet nagyon egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának. Az impulzusok ereje szükség szerint csökkenthető vagy növelhető az adókészülék segítségével.

 

Energiaellátás

A Martin System TT 402 SSC adókészüléke 3V CR2430 típusú elemmel lett ellátva, mely megközelítőleg 2 évig bírja. A vevőkészülék 3V CR2 típusú elemre működik.

 

Vízállóság

A Martin System TT 402 SSC vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem jelent problémát eső vagy hó, továbbá rövid ideig tartó vízbe merítés sem. Az adókészülék kizárólag enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Martin System TT 402 SSC nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. A készülék megvásárolható egyszerre 2 nyakörvvel.

 

 

Kijelző

A Martin System TT 402 SSC kiképzőnyakörv minőségi LCD kijelzővel lett felszerelve. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje.

 

A nyakörv hossza

A Martin System TT 402 SSC nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 7,2 cm, magassága 4 cm, mélysége 2 cm és a súlya 42 gramm. A vevő szélessége 5,5 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 2,2 cm és a súlya 34 gramm.

 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

szé.5,5 x ma.3,2 x mé.3,8 cm

Technické parametry

Vevőegység súlya 75g
Adóegység súlya 42 g
Vevőegység méretei szé.5,5 x ma.3,2 x mé.3,8 cm
Adóegység méretei szé.7,2 x ma. 4 x mé.2 cm
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Funkció - korrekció hangjelzés, impulzus
Impulzusok beállítása 9 szint
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Vízálló védelem vízhatlan
Vevő tápegysége 3V elem
Adó tápegysége 3V elem
Frekvencia 869,5 MHz
Akkumulátor ereje (adó) CR2430
Hangjelzések beállítása igen
Rezgések beállítása nem rendelkezik
Akkumulátor élettartama (adó) 1 - 2 év
Akkumulátor élettartama (vevő) 1 hónap
Kijelző LCD megvilágítás nélkül

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.