Garmin Sport PRO
Garmin Sport PROGarmin Sport PROGarmin Sport PRO
Sleva
6 220 Ft

Garmin Sport PRO Bundle elektromos kiképző nyakörv

Akce

A Garmin Sport PRO kompakt és könnyű elektromos kiképzőnyakörvet egyszerű intuitív vezérléssel kezelheti egy kézzel, és egyáltalán nem kell a vevőkészülékre néznie. A nyakörv háromféle korrekció használatát kínálja: hangjelzés, állítható impulzus, rezgés. További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre.

Výběr varianty produktu

Původně 124 205 Ft 117 985 Ft 97 510 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Garmin Sport PRO Bundle elektromos kiképző nyakörv

A Garmin Sport PRO kompakt és könnyű elektromos kiképzőnyakörvet egyszerű intuitív vezérléssel kezelheti egy kézzel, és egyáltalán nem kell a vevőkészülékre néznie. A nyakörv háromféle korrekció használatát kínálja: hangjelzés, állítható impulzus, rezgés. További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az impulzus ereje 10 szinten állítható.

A Garmin Sport PRO nyakörv továbbá BarkLimiter technológiával lett ellátva (kiképzőnyakörv és ugatásgátló nyakörv kombinációja az egyben). Minden funkció külön gombbal rendelkezik: folyamatos és pillanatnyi impulzus, hangjelzés és rezgés. További Garmin PT 10 nyakörv megvásárlásával a készülék bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre.

A Garmin Sport PRO folyamatos és pillanatnyi impulzus lehetőségét kínálja, mely biztosítja, hogy erőteljesebben válaszoljon szokatlan és nem kívánt helyzetekben. Megtörtént már Önnel is, hogy kutyája nem reagál és nem hallgat szinte semmilyen parancsra? Például vadászat közben vagy a temperamentus kutyafajtáknál. A folyamatos elektomos impulzusok hasonló esetekben nyújtanak nagy segítséget, ha már valóban szükség van nyers erő használatára. A kutya elektromos impulzusokat kap mindaddig, amíg a funkció gomját megszakítás nélkül lenyomva tartja (legfeljebb azonban 8 másodpercig tart az impulzus).

 


Hatótávolság

A Garmin Sport PRO hatótávolsága 1200 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 


A működés (korrekció) típusa 

A Garmin Sport PRO korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Az adó segítségével az impulzusok ereje tetszés szerint csökkenthető vagy növelhető.

 

Ugatásgátló üzemmód

A Garmin Sport PRO kiképzőnyakörv a BarkLimiter technológiának köszönhetően azonosítja az ugatást a kutya nyakának rezgésével. Továbbá korrekció használata nélkül megkülönbözteti a rögeszmés, nem kívánt ugatást, a "házőrzői ugatást", sérülést követő ugatást, illetve más kutya ugatását.

 


Energiaellátás

A Garmin Sport PRO újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva. Az akkumulátor élettartama (készenléti üzemmód): 60 óra - a használattól függően.

 

 

Vízállóság

A Garmin Sport PRO vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX7 tanúsítvány). Nem okoz gondot eső, hó vagy sár sem, így kedvezőtlen időjárási körülmények között is folytatódhat a képzés.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Garmin Sport PRO nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 Súly és méretek

Az adó szélessége 5,4 cm, magassága 13,6 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 125 gramm. A vevő szélessége 7,8 cm, magassága 4,4 cm, mélysége 4,4 cm és a súlya 98 gramm.
Technické parametry

Dosah 1200 m
Frekvence 27 MHz
Výdrž vysílače 1 - 3 dny
Výdrž přijímače 1 - 3 dny
Displej nemá
Vodotěsnost ponořitelný
Funkce impuls + vibrace + zvuk
Napájení nabíjecí
Hmotnost vysílače 125 g
Síla impulzu 10
Hmotnost přijímače 98 g
Rozměr vysílače (š/v/h) 5,4 x 13,6 x 3,5 cm
Rozměr přijímače (š/v/h) 7,8 x 4,4 x 4,4 cm
Délka obojku 20 - 65 cm
Protištěkací mód igen
Síla zvuku 1
Síla vibrace 1
Počet psů 1 - 3 psy

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.