Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Garmin Delta Upland XC Bundle elektromos kiképző nyakörv

A Garmin Delta Upland XC Bundle elektromos kiképzőnyakörv a BarkLimiter™ és Beeper technológiával együtt, egyszerre 3 kutya képzését teszi lehetővé. Háromféle korrekció választható: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus.

További információk ›

4 hét Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 11. 2.
143 750 Ft 118 800 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P2700
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Tartozékok(1)
Delta Upland XC Bundle
Garmin Delta Upland…
143 750 Ft

Termék leírása

A Garmin Delta Upland XC Bundle elektromos kiképzőnyakörv a BarkLimiter™ és Beeper technológiával együtt, egyszerre 3 kutya képzését teszi lehetővé. Háromféle korrekció választható: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A Beeper segítségével megközelítőleg 400 méteres távolságból lokalizálhatja kutyáját, hangjelzés alapján. A készülék ergonomikusan lett kialakítva. Minden funkció külön gombbal rendelkezik. A könnyedén olvasható LCD kijelzőnek és az oldalgomoknak köszönhetően gyorsabban válthat az egyes funkciók és a kutyák között. A BarkLimiter™ technológiának köszönhetően leszoktathatja kutyáját a nem kívánt ugatásról.

Az alábbi 4 képzési üzemmód választható:

 • Folyamatos elektromos impulzus - Megtörtént már Önnel is, hogy kutyája nem reagál és nem hallgat szinte semmilyen parancsra? Például vadászat közben vagy a temperamentus kutyafajtáknál. A folyamatos elektomos impulzusok hasonló esetekben nyújtanak nagy segítséget, ha már valóban szükség van nyers erő használatára. A kutya elektromos impulzusokat kap mindaddig, amíg a funkció gomját megszakítás nélkül lenyomva tartja (legfeljebb azonban 8 másodpercig tart az impulzus).
 • Pillanatnyi elektromos impulzus - Azonnali rövid elektromos impulzus figyelmezteti, megbünteti a kutyát a nemkívánatos tevékenységek esetén. Kellemtlen érzés a kutya számára, de semmiképpen sem elviselhetetlen. Rövid idő elteltével a kutya ötvözi ezt a tapasztalatot a tevékenységgel, és rájön, hogy ha az Ön parancsai szerint fog viselkedni, nem lesz szükség impulzus bevitelére. Így a képzés sikeres.
 • Rezgés - Amennyiben kizárólag figyelmeztetni szeretné kutyáját, képzési üzemmódként csak rezgés funkció is választható. Megzavarja a kutyát és azonnal elvonja a figyelmét a nem kívánt tevékenységről.
 • Hangjelzés - Figyelmeztetés hangjelzés formályában a kutya nem kívánt viselkedésére. A rezgés üzemmódhoz hasonlóan működik.

 


Hatótávolság

A Garmin Delta Upland XC Bundle hatótávolsága 1200 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 


A működés (korrekció) típusa 

A Garmin Delta Upland XC Bundle korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 36 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Az adó segítségével az impulzusok ereje tetszés szerint csökkenthető vagy növelhető. A BarkLimiter™ technológiának köszönhetően leszoktathatja kutyáját a nem kívánt ugatásról.

 


Energiaellátás

A Garmin Delta Upland XC Bundle újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva. Az akkumulátor élettartama (készenléti üzemmód): 60 óra - a használattól függően.

 

 

Vízállóság

A Garmin Delta Upland XC Bundle vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX7 tanúsítvány). Nem okoz gondot eső, hó vagy sár sem, így kedvezőtlen időjárási körülmények között is folytatódhat a képzés.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a Garmin Delta Upland XC Bundle nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Garmin Delta Upland XC Bundle nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 Súly és méretek

Az adó szélessége 5,3 cm, magassága 13,7 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya 106 gramm. A vevő szélessége 5,8 cm, magassága 4,3 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 71 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • hatótávolsága akár 1200 méter
 • újratölthető vevő
 • akár 3 kutya egyidejű kiképzésének lehetősége
 • egyszerű kezelés - minden funkcióhoz külön gomb
 • vízálló
 • beeper
 • hang, rezgés, impulzus

 

A termék hátrányai:

 • magasabb ár

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Rövid elektródák
 • Hosszú elektródák
 • Nyakörv
 • Töltő USB kábel
 • Tesztlámpa
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 1000 - 1500 méter Márka szerint Garmin Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának 3 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1200 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Booster, Ugatásgátló mód
Vízálló védelem Vízhatlan
Tápellátás USB töltés
méret Kiskutyáknak, Közepes kutyáknak, Nagytestű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Adókészülék Dogtra 640C

Raktáron, szerdán 10. 4. Önnél
76 590 Ft

Összehasonlítás

Aetertek AT-918 C
Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Aetertek AT-918C elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 10. 4. Önnél
60 600 Ft

Összehasonlítás

CR2032 Energizer gombelem

Raktáron, szerdán 10. 4. Önnél
1 105 Ft

Összehasonlítás

E-collar adókészülék tartó

Na cestě 1 kusů, kedden 10. 10. Önnél
15 830 Ft

Összehasonlítás

Változatok (1)
pro 1 psa

Petrainer PET618 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 10. 4. Önnél
71 795 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

Delta Upland XC Bundle
Változatok (1)
pro 1 psa

Garmin Delta Upland XC Bundle elektromos kiképző nyakörv

4 hét, csütörtökön 11. 2. Önnél
143 750 Ft

Összehasonlítás