Delta XC Bundle
Delta XC BundleGarmin Delta Sport XC Bundle elektromos kiképző nyakörvGarmin Delta Sport XC Bundle elektromos kiképző nyakörv
Sleva
3 435 Ft

Garmin Delta Sport XC Bundle elektromos kiképző nyakörv

Akce

A Garmin Delta Sport XC Bundle elektromos kiképzőnyakörv egyszerre 3 kutya képzését teszi lehetővé. Háromféle korrekció választható: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, mely 36 szinten állítható. Az egyes funkciók különálló gombbal rendelkeznek. Az ergonomikusan kialakított adókészüléknek és az LCD kijelzőnek köszönhetően gyorsabban válthat az egyes funkciók és a kutyák között.

Výběr varianty produktu

Původně 120 000 Ft 116 565 Ft 96 335 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Garmin Delta Sport XC Bundle elektromos kiképző nyakörv

A Garmin Delta Sport XC Bundle elektromos kiképzőnyakörv egyszerre 3 kutya képzését teszi lehetővé. Háromféle korrekció választható: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, mely 36 szinten állítható. Az egyes funkciók különálló gombbal rendelkeznek. Az ergonomikusan kialakított adókészüléknek és az LCD kijelzőnek köszönhetően gyorsabban válthat az egyes funkciók és a kutyák között. A Garmin Delta Sport XC Bundle segítségével minden egyes kutya számára beállíthatja a képzési módot és az impulzusok erejét. Szinte az összes kutyafajta képzésére alkalmas. 5 különböző képzési üzemmód állítható be.

 

Az alábbi képzési üzemmód választható:

  • Folyamatos elektromos impulzus - Megtörtént már Önnel is, hogy kutyája nem reagál és nem hallgat szinte semmilyen parancsra? Például vadászat közben vagy a temperamentus kutyafajtáknál. A folyamatos elektomos impulzusok hasonló esetekben nyújtanak nagy segítséget, ha már valóban szükség van nyers erő használatára. A kutya elektromos impulzusokat kap mindaddig, amíg a funkció gomját megszakítás nélkül lenyomva tartja (legfeljebb azonban 8 másodpercig tart az impulzus).
  • Pillanatnyi elektromos impulzus - Azonnali rövid elektromos impulzus figyelmezteti, megbünteti a kutyát a nemkívánatos tevékenységek esetén. Kellemtlen érzés a kutya számára, de semmiképpen sem elviselhetetlen. Rövid idő elteltével a kutya ötvözi ezt a tapasztalatot a tevékenységgel, és rájön, hogy ha az Ön parancsai szerint fog viselkedni, nem lesz szükség impulzus bevitelére. Így a képzés sikeres.
  • Rezgés - Amennyiben kizárólag figyelmeztetni szeretné kutyáját, képzési üzemmódként csak rezgés funkció is választható. Megzavarja a kutyát és azonnal elvonja a figyelmét a nem kívánt tevékenységről.
  • Hangjelzés - Figyelmeztetés hangjelzés formályában a kutya nem kívánt viselkedésére. A rezgés üzemmódhoz hasonlóan működik.

 


Hatótávolság

A Garmin Delta Sport XC Bundle hatótávolsága 1200 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 


A működés (korrekció) típusa 

A Garmin Delta Sport XC Bundle korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 36 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Az adó segítségével az impulzusok ereje tetszés szerint csökkenthető vagy növelhető.

 

Ugatásgátló üzemmód

A Garmin Delta Sport XC Bundle kiképzőnyakörv a BarkLimiter technológiának köszönhetően azonosítja az ugatást a kutya nyakának rezgésével. Továbbá korrekció használata nélkül megkülönbözteti a rögeszmés, nem kívánt ugatást és a "házőrzői ugatást".

 


Energiaellátás

A Garmin Delta Sport XC Bundle újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva. Az akkumulátor élettartama (készenléti üzemmód): 60 óra - a használattól függően.

 

 

Vízállóság

A Garmin Delta Sport XC Bundle vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX7 tanúsítvány). Nem okoz gondot eső, hó vagy sár sem, így kedvezőtlen időjárási körülmények között is folytatódhat a képzés.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a Garmin Delta Sport XC Bundle nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Garmin Delta Sport XC Bundle nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 Súly és méretek

Az adó szélessége 5,2 cm, magassága 13,6 cm, mélysége 2,7 cm és a súlya 106 gramm. A vevő szélessége 5,8 cm, magassága 4,3 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 71 gramm.
Technické parametry

Hatótávolság 1200 m
Adóegység súlya 106 g
Az adó élettartama 1 - 3 nap
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Kijelző LCD megvilágítás nélkül
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápegység újratölthető
Vevőegység súlya 65 g
Impulzus erőssége 36
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5,2 x 13,6 x 2,7 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 5,8 x 4,3 x 3,8 cm
A nyakörv hossza 20 - 65 cm
Ugatásgátló mód igen
Hangerősség 1
Rezgés erőssége 1
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Vízálló védelem vízhatlan (vízbe meríthető)

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.