Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

D.T. Systems SPT 2432 elektromos kiképző nyakörv, helymeghatározóval

A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik (amerikai márka). A kidolgozott design és az adókészülék funkciója garantáltan elnyeri a tetszését az összes igényes kutyatulajdonosnak, vadásznak vagy kutyatrénernek. A szinte hihetetlen 5 km-es hatótávolságnak köszönhetően, az egyik legkifejlesztettebb kiképzőnyakörvek egyike. A D.T. Systems SPT 2432 50 szintes rezgés, rezgés + impulzus, elektrosztatikus impulzus valamint Booster (Jump) funkcióval rendelkezik. Ezenkívül a nyakörv hangjelzővel rendelkezik, mely 400 méterre hallható. Két kutya képezhető egyszerre.

További információk ›

3 hét Megrendelések 22:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 4. 25.
444 175 Ft 367 087 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P7155
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
D.T. Systems SPT 2432
D.T. Systems SPT…
444 175 Ft

Termék leírása

Termékleírás

Felejtse el a hagyományos kiképzőnyakörveket. A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik. A D.T. Systems SPT 2432 professzionális kiképzőnyakörv kiválóan alkalmas kezdő és haladó képzéshez, minden kutyafajta számára. A szinte hihetetlen 5 km-es hatótávolság biztosítja a kényelmes és megbízható képzést. A hatótávolságot a MAXX-Range Internal antenna biztosítja, melynek köszönhetően az antenna folyamatosan fogadja a jelet. Az ergonómikusan kialakított adókészülék LCD kijelzővel lett ellátva, újratölthető és teljes mértékben vízálló. Minden funkció különálló gombbal rendelkezik, így mindig gyorsan reagálhat és időveszteség nélkül válthat az egyes funkciók között. Ha nagyon érzékeny kutyád van, D.T. Systems kiképzőnyakörv rendelkezik Gentle Touch ™ System funkcióval, melynek köszönhetően beállítható rendkívül alacsony sztimuláció szint is (a stimuláció nagyon kis lépésekben bocsátható ki). A vevőkészülék az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, rezgés + impulzus, impulzus (rövid és hosszú), melyek 50 szinten állíthatók. Az SPT 2432 professzionális kiképzőnyakörv továbbá rendelkezik Boostr funkcióval (lehetővé teszi, hogy azonnal növelje a beállított impulzus szintjét, melyet beállíthat például a 15-ös szintre, és abban az esetben használja, ha gyors reakciót és erősebb impulzust szeretne. Például ha a kutya kiszalad az úttestre az autók közé). Az SPT 2432 kiképzőnyakörv továbbá helymeghatározó csipogóval rendelkezik (lokátor), amely 400 méterre hallható. A kiképzőnyakörv alkalmas kis-, közepes- és nagy kutyák számára egyaránt. Két kutya képezhető egyszerre.

 

Hatótávolság

A D.T. Systems SPT 2432 kiképzőnyakörv hatótávolsága 5000 m. Az ekkora mértékű hatótávolság kiválóan alkalmas vadászkutyák professzionális kiképzésére.

 

A működés típusa 

A D.T. Systems SPT 2432 korrekcióként rezgéssel, booster funkcióval, rezgés + impulz funkcióval és elektrosztatikus impulzussal (rövid és hosszú) használható, mely 50 szinten állítható. Választható rezgés vagy rezgés és impulzus. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

A D.T. Systems SPT 2432 adó- és vevőkészüléke NiMH újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Használattól függően az adó megközelítőleg egy hétig, a vevő kb. 1-3 napig bírja feltöltés nélkül. Ha a nyakörv nincs használatban, a nyakörv Safety funkciója alvó üzemmódba helyezi a készüléket.

 

Vízállóság

A D.T. Systems SPT 2432 kiképzőnyakörv vízálló adóval rendelkezik (nem okoz gondot az eső, hó vagy a vízbe merítés sem). A vevőkészülék szintén vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy a rövid ideig tartó vízbe merítés sem). Kiválóan alkalmas a vízkedvelő kutyák számára.


A vezérelhető kutyák száma

A D.T. Systems SPT 2432 kiképzőnyakörv alkalmas 2 kutya képzésére egyszerre. Nem szükséges további vevőkészülék megvásárlása. Két kutya részére, készen kapja a nyakörvet.

 

A nyakörv hossza

A D.T. Systems SPT 2432 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 15,2 cm (antennával), mélysége 2,5 cm és a súlya 204 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6,3 cm, magassága 4,5 cm, mélysége 3,2 cm és a súlya 249 gramm (elemmel és nyakörvvel).

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 3000 méter felett Márka szerint D.T. Systems Típus szerint Elektromos Rezgő Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 5000 m
Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkció impulzus, rezgés, booster
Tápegység újratölthető
Impulzus ereje 50
Vízálló védelem vízbe meríthető
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Nyakörv hossza 20 - 60 cm
Tápegység újratölthető
Hatótávolság 5000 m
Funkció impulzus + rezgés + booster
Impulzus erőssége 50
Rezgés erőssége 1
Vízálló védelem vízálló
Ugatásgátló mód nem
Kijelző megvilágított LCD
A nyakörv hossza 20 - 60 cm
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Az adó élettartama 3 - 7 nap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 6,3 x 4,5 x 3,2 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4,5 x 15,2 x 2,5 cm
Vevőegység súlya 249 g
Adóegység súlya 204 g
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Vízálló védelem Cseppálló, Vízálló
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek