Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

D.T. Systems SPT 2420 elektromos kiképző nyakörv

A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik (amerikai márka). A kidolgozott design és az adókészülék funkciója garantáltan elnyeri a tetszését az összes igényes kutyatulajdonosnak, vadásznak vagy kutyatrénernek. A szinte hihetetlen 5 km-es hatótávolságnak köszönhetően, az egyik legkifejlesztettebb kiképzőnyakörvek egyike. A D.T. Systems SPT 2420 50 szintes rezgés, rezgés + impulzus, elektrosztatikus impulzus, valamint Booster (Jump) funkcióval rendelkezik.

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 15. 4. 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 17.

278 310 Ft 230 009 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P7152
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
D.T. Systems SPT 2420 elektromos kiképző nyakörv
D.T. Systems SPT…
278 310 Ft

Termék leírása

Termékleírás

Felejtse el a hagyományos kiképzőnyakörveket. A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik. A D.T. Systems SPT 2420 professzionális kiképzőnyakörv kiválóan alkalmas kezdő és haladó képzéshez, minden kutyafajta számára. A szinte hihetetlen 5 km-es hatótávolság biztosítja a kényelmes és megbízható képzést. A hatótávolságot a MAXX-Range Internal antenna biztosítja, melynek köszönhetően az antenna folyamatosan fogadja a jelet. Az ergonómikusan kialakított adókészülék LCD kijelzővel lett ellátva, újratölthető és teljes mértékben vízálló. Minden funkció különálló gombbal rendelkezik, így mindig gyorsan reagálhat és időveszteség nélkül válthat az egyes funkciók között. Ha nagyon érzékeny kutyád van, D.T. Systems kiképzőnyakörv rendelkezik Gentle Touch ™ System funkcióval, melynek köszönhetően beállítható rendkívül alacsony sztimuláció szint is (a stimuláció nagyon kis lépésekben bocsátható ki). A vevőkészülék az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, rezgés + impulzus, impulzus (rövid és hosszú), melyek 50 szinten állíthatók. Az SPT 2420 professzionális kiképzőnyakörv továbbá rendelkezik Boostr funkcióval (lehetővé teszi, hogy azonnal növelje a beállított impulzus szintjét, melyet beállíthat például a 15-ös szintre, és abban az esetben használja, ha gyors reakciót és erősebb impulzust szeretne. Például ha a kutya kiszalad az úttestre az autók közé). Amennyiben 2 kutya edzésére használatos nyakörvre van szüksége, javasoljuk a D.T. Systems SPT 2422 megvásárlását.

 

Hatótávolság

A D.T. Systems SPT 2420 kiképzőnyakörv hatótávolsága 5000 m. Az ekkora mértékű hatótávolság kiválóan alkalmas vadászkutyák professzionális kiképzésére.

 

A működés típusa 

A D.T. Systems SPT 2420 korrekcióként rezgéssel, booster funkcióval, rezgés + impulz funkcióval és elektrosztatikus impulzussal (rövid és hosszú) használható, mely 50 szinten állítható. Választható rezgés vagy rezgés és impulzus. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. 

 

Energiaellátás

A D.T. Systems SPT 2420 adó- és vevőkészüléke NiMH újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Használattól függően az adó megközelítőleg egy hétig, a vevő kb. 1-3 napig bírja feltöltés nélkül. Ha a nyakörv nincs használatban, a nyakörv Safety funkciója alvó üzemmódba helyezi a készüléket. 

 

Vízállóság

A D.T. Systems SPT 2420 kiképzőnyakörv vízálló adóval rendelkezik (nem okoz gondot az eső, hó vagy a vízbe merítés sem). A vevőkészülék szintén vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy a rövid ideig tartó vízbe merítés sem). Kiválóan alkalmas a vízkedvelő kutyák számára.


A vezérelhető kutyák száma

A D.T. Systems SPT 2420 kiképzőnyakörv nem használható egyszerre több kutya képzéséhez. Amennyiben 2 kutya edzésére használatos nyakörvre van szüksége, javasoljuk a D.T. Systems SPT 2422 megvásárlását.

 

A nyakörv hossza

A D.T. Systems SPT 2420 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 15,2 cm (antennával), mélysége 2,5 cm és a súlya 204 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6,3 cm, magassága 4,5 cm, mélysége 3,2 cm és a súlya 249 gramm (elemmel és nyakörvvel).

 

A termék előnyei:

 • adó LCD kijelzővel
 • 50 impulzusszint (rövid és hosszú)
 • vibráció + impulzus, rezgés, booster
 • vízálló és újratölthető vevő és adó
 • hatótávolsága akár 5000 méter

 

A termék hátrányai:

 • a 2 kutyás verzióhoz másik modellt kell vásárolni

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó antennával
 • Akkumulátor vevőhöz és adóhoz
 • Töltő
 • Teszt dióda
 • Kézikönyv

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 3000 méter felett Márka szerint D.T. Systems Típus szerint Elektromos Rezgő Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 1 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 5000 m
Kutyák száma 1 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Booster
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Adókészülék Canicom Soft

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
30 785 Ft

Összehasonlítás

PetSafe® Standard 600m elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
81 840 Ft

Összehasonlítás

Adapter Patpet 776, 310/320

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
6 035 Ft

Összehasonlítás

Álnyakörv - Dogtra ARC 800

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
23 050 Ft

Összehasonlítás

Nyakörv további kutyának - vevőkészülék VSZ

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
35 425 Ft

Összehasonlítás