Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

D.T. Systems R.A.P.T. 1400 elektromos kiképző nyakörv

A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik. Az adókészüléket luxus és a szabadalmaztatott design jellemzi. Garantáltan elnyeri a tetszését az összes igényes kutyatulajdonosnak, vadásznak vagy kutyatrénernek. Lekerekített adókészülék Universál Hands Free R.A.P.T. pánttal lett ellátva, melynek köszönhetően "szabadon maradnak kezei". A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 16 szintes rezgés és elektrosztatikus impulzus funkcióval, boostr funkcióval és 1200 m-es hatótávolsággal rendelkezik. Lehetőség van 3 kutya képzésére, mágneses rögzítés.

További információk ›

Raktáron 2 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 3. 30.

162 125 Ft 133 986 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P7098
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Tartozékok(1)
D.T. Systems R.A.P.T. 1400 elektromos kiképző nyakörv
D.T. Systems R.A.P…
162 125 Ft

Termék leírása

Termékleírás

A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik. Az adókészüléket luxus és a szabadalmaztatott design jellemzi. Garantáltan elnyeri a tetszését az összes igényes kutyatulajdonosnak, vadásznak vagy kutyatrénernek. Lekerekített adókészülék Universál Hands Free R.A.P.T. pánttal lett ellátva, melynek köszönhetően "szabadon maradnak kezei". Ennek ellenére is tökéletesen ellenőrizheti a kutyáját a "RAPID ACCESS" gomb megnyomásával. A gomb beállítható rövid (fél másodperces sztimuláció) és hosszú impulzusra (legfeljebb 8 másodperc) vagy csak rezgésre. A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 16 szintes rezgés és elektrosztatikus impulzus funkcióval, boostr funkcióval rendelkezik (lehetővé teszi, hogy azonnal növelje a beállított impulzus szintjét, melyet beállíthat például a 10-es szintre, és abban az esetben használja, ha gyors reakciót és erősebb impulzust szeretne. Például ha a kutya kiszalad az úttestre az autók közé). Az adókészüléken minden funkciónak külön gombja van a gyors reagálás érdekében, mely a kiképzés egyik nagyon fontos tényezője. A kiképzőnyakörv alkalmas kis-, közepes- és nagy kutyák számára egyaránt. A kutyája mellett maradjanak szabadon az Ön kezei is.

 

 

Az 1200 méteres hatótávolság elegendő vadászkutyák professzionális kiképzéséhez, ahol a MAXX-Range 360 ™ antennának köszönhetően nem veszíti el a jelet. Az antenna a vevőkészülékhez lett rögzítve, minden irányból rögzíti a jelet, még a lehető legrosszabb körülmények között is. Extra érzékeny stimuláló gombok, melyek a Lockout ™ funkciónak köszönhetően megakadályozzák a gombok véletlenszerű megnyomását. A vevőkészülék nagyon könnyű, újratölthető és teljesen vízálló. Az adó egy 9V-os elemre működik. Vízálló és lebeg a víz felszínén, így nem veszíti el akkor sem, ha a vízbe esne. Mágneses rögzítés.

 

 

Hatótávolság

A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1200 m. Az ekkora mértékű hatótávolság kiválóan alkalmas vadászkutyák alap- és professzionális kiképzésére.

 

A működés típusa 

A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 korrekcióként rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 16 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. A Booster gomb (Jump) lehetővé teszi, hogy azonnal növelje a beállított impulzus szintjét, melyet beállíthat például a 10-es szintre, és abban az esetben használja, ha gyors reakciót és erősebb impulzust szeretne. Például ha a kutya kiszalad az úttestre az autók közé.

 

Energiaellátás

A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 adója egy 9V-os elemmel lett ellátva, mely normál használat mellett 6 hónapig bírja. A vevőkészülék NiMH újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Körülbelül 7 napig használható töltés nélkül (gyakori használat mellett 1-3 nap). Az akkumulátor élettartamát a nyakörv LED-je mutatja.

 

Vízállóság

A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 kiképzőnyakörv vízálló adóval rendelkezik, lebeg a víz felszínén (nem okoz gondot az eső, hó vagy a vízbe merítés sem). A vevőkészülék szintén vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy a rövid ideig tartó vízbe merítés sem).


A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a D.T. Systems R.A.P.T. 1400 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 5,4 cm, magassága 11,5 cm (antennával) és a súlya 108 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6,6 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 1,9 cm és a súlya 133 gramm (elemmel).

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 1000 - 1500 méter Márka szerint D.T. Systems Típus szerint Elektromos Rezgő Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának 3 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Nastavení impulzů 16 úrovní
Hatótávolság 1200 m
Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkció impulzus, rezgés, booster
Tápegység újratölthető
Impulzus ereje 16
Vízálló védelem vízbe meríthető
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Nyakörv hossza 20 - 60 cm
Tápegység újratölthető + elemre
Elem az adóegységben 9 V
Hatótávolság 1200 m
Funkció impulzus + rezgés + booster
Impulzus erőssége 16
Rezgés erőssége 1
Vízálló védelem vízálló
Ugatásgátló mód nem
Kijelző nincs
A nyakörv hossza 20 - 60 cm
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Az adó élettartama 3 - 6 hónap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 6,6 x 3,8 x 1,9 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5,4 x 11,5 cm
Vevőegység súlya 133 g
Adóegység súlya 108 g
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Vízálló védelem Cseppálló, Vízálló
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
Nyakörv hossza 20 - 60 cm
Akkumulátor élettartama (adó) 3 - 6 hónap
Akkumulátor élettartama (vevő) 1 - 3 nap
Kijelző nincs

Kapcsolódó termékek

Akkumulátor Dogtra Li-Po 7.4V 400mAh

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
24 180 Ft

Összehasonlítás

Változatok (2)
oranžo zelená

Nyakörv és vevőkészülék Dogtra 2500 t&b

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
89 095 Ft

Összehasonlítás

Változatok (3)
pro 1 pro 2 pro 3

Patpet T300

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
48 525 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

D.T. Systems R.A.P.T. 1400 elektromos kiképző nyakörv
Változatok (3)
pro 1 pro 2 pro 3

D.T. Systems R.A.P.T. 1400 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
162 125 Ft

Összehasonlítás